Kυριάκος Μιχαηλίδης: “Η ατυχέσταση δήλωση του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Κοζάνης Αντώνη Κύρινα μόνο περαιτέρω ανησυχία μπορεί να δημιουργήσει στους κατοίκους της Αιανής”

27 Νοεμβρίου 2018
14:59

«Δεν κινδυνεύει καμία κοινωνία από 30 ανθρώπους, όποιοι και να είναι αυτοί, ακόμη και όλοι εγκληματίες να είναι, δεν κινδυνεύει καμία κοινωνία, μπορούμε να τα ελέγξουμε όλα αυτά». Αυτή η ατυχέστατη, για να μην πω επικίνδυνη δήλωση, ανήκει στον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Κοζάνης, Αντώνη Κύρινα ο οποίος, εκφράζοντας τη δημοτική αρχή, μίλησε σε εκπομπή του TOP σχετικά με την κουβέντα που έγινε όλο το προηγούμενο διάστημα για την λειτουργία δομής εκπαίδευσης προσφύγων στην Αιανή. Για αυτή ακριβώς την προχειρότητα και την επιπολαιότητα κρίσης, ορθής αξιολόγησης και σχεδιασμού, που εύκολα εντοπίζει κανείς στα λεγόμενα του κυρίου Κύρινα, ανησυχούν οι κάτοικοι της Αιανής. Ούτε ξενοφοβικοί, ούτε ρατσιστές είναι, το αντίθετο. Επιθυμούν την μόρφωση παιδιών, από άλλες χώρες, θέτοντας κάποιες απόλυτα λογικές προϋποθέσεις. Διότι αν πρόκειται για εγκληματίες, τότε η θέση τους είναι σε άλλες δομές όπου και εκεί υπάρχουν εξειδικευμένα προγράμματα εκπαίδευσης. Εγκληματίες, κύριε Κύρινα, δεν έχουν θέση σε σχολεία τοπικών κοινωνιών όπως της Αιανής. Αν πραγματικά λοιπόν είστε απέναντι σε παραβατικές συμπεριφορές, όπως είπατε ότι είστε, θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικός. Μπορεί να μην είστε άμεσα αρμόδιοι για το συγκεκριμένο θέμα όμως με τέτοιες δηλώσεις, αυτό που καταφέρνετε, εκφράζοντας την δημοτική αρχή, είναι περαιτέρω ανησυχία στους κατοίκους.

Κυριάκος Μιχαηλίδης – Μετάβαση για το Δήμο Κοζάνης

19 σχόλια

  • πάν να μας τρελάνουν αυτοί δεν εξηγείτε αλλιώς…ΕΛΕΟΣ,άκου δεν κινδυνευει η κοινωνία ακόμα και αν είναι όλοι εγκληματίες.

    • Ποια είναι η χοντράδα ότι η Αιανή είναι κοινωνία που δεν φοβάται 25 ανθρώπους; Ίσα ίσα που είναι πολύ υπέρ της Αιανης

      • EΛA ΡΕ ΦΙΛΕ ΤΩΡΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΟΝΤΡΑΔΑ ΝΑ ΛΕΕΙ “Δεν κινδυνεύει καμία κοινωνία από 30 ανθρώπους, όποιοι και να είναι αυτοί, ακόμη και όλοι εγκληματίες να είναι, δεν κινδυνεύει καμία κοινωνία, μπορούμε να τα ελέγξουμε όλα αυτά» ??? ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΛΕΙΣΤΗ ΚΑΙ ΜΙΚΡΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΑΝ ΤΗΝ ΑΙΑΝΗ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ Ο ΚΥΡΙΝΑΣ???!!! ΜΑΛΛΟΝ ΔΕ ΣΕ ΚΟΒΩ ΓΙΑ ΝΟΗΜΟΝΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.

        • To ποιός είναι νοήμων άς το αφήσουμε καλύτερά, δεν ξέρω αν συμφέρει. Από την άλλη προφανώς πρόκειται για προφορική υπερβολή για να επιχειρηματολογήσει ότι 30 άνθρωποι και δη παιδιά δεν μπορούν να επηρεάσουν μια δυνατή κοινωνία και. Είναι απολύτως τραγικό αυτό να αποδίδεται ως ότι καλεί εγκληματίες και ανησυχούν στην Αιανή.

          • Κανεις δεν ειπε οτι καλει. εσυ το λες. αυτο που λενε ολοι οι παραπανω οτι αυτες οι υπερβολες δειχνουν μια προχειροττητα προσεγγισης αυτου του σοβαρους ζητηματος. δεν μπορεις να κατηγορεις τους αλλους για υπερβολικη αντιδραση οταν και εσυ κανεις υπερβολικες υποθεσεις. τοσο απλο ειναι τι δεν καταλαβαινεις και τι κανεις οτι δεν καταλαβαινεις. δνε δικαζεται κανεις φανταζομαι εδω αλλα το οτι δεν μπορεις ή δεν θες να διακρινεις το ατυχες της δηλωσεως του δειχνει μια προκαταληψη απεναντι σε αυτον που ανεδειξε το θεμα. το οτι δεν θα τον ψηφισεις δεν σημαινει οτι δεν μπορεις να παραδεχεσαι το σωστο των προτασεων οποτε και αν συμβαινει αυτο.

          • ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΝΟΗΜΩΝ.ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ ΑΛΛΟΥ ΑΥΤΑ.

    • Δεν πήρες χαμπάρι ότι το σύνθημα άλλαξε μετά τα κατορθώματα των Συριζανελ την τετραετία που κυβερνούν;
      Το σύνθημα πλέον είναι, ο λαός γεν ξεχνά τι σημαίνει αριστερά. Εκεί μας έφτασαν.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.