Περιφερειάρχης Θ. Καρυπίδης: «Με διάθεση ειλικρίνειας επιλύουμε άμεσα τα προβλήματα»

27 Νοεμβρίου 2018
15:43

 

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι των χωριών Αγίου Δημητρίου και Ρυακίου ήταν το αντικείμενο ευρείας σύσκεψης που προκάλεσε ο Περιφερειάρχης Θ. Καρυπίδης και πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 24 Νοεμβρίου στο κτήριο της Περιφέρειας στη ΖΕΠ Κοζάνης.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν οι Βουλευτές της Π.Ε. Κοζάνης Μίμης Δημητριάδης και Θέμης Μουμουλίδης, ο Δήμαρχος Κοζάνης Λευτέρης Ιωαννίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών Ηλίας Κάτανας, η Εντεταλμένη Σύμβουλος για θέματα ΔΕΗ Μαρία Καρυπίδου, ο Διευθυντής της ΔΕΗ Κων/νος Θεοδωρίδης, οι Πρόεδροι των Τ.Κ. Αγίου Δημητρίου και Ρυακίου και μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου για την καταπολέμηση της ανεργίας Αγ. Δημητρίου και Ρυακίου.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης έγινε συζήτηση και ανταλλάχθηκαν απόψεις από όλες τις πλευρές σε πολύ καλό κλίμα, με διάθεση ειλικρίνειας για όλα τα θέματα που απασχολούν την περιοχή, έτσι ώστε να βρεθούν άμεσα οι λύσεις σε αυτά.

«Με διάθεση ειλικρίνειας και γνωρίζοντας τα προβλήματα της περιοχής, στοχεύουμε όλοι μαζί με αμεσότητα να τα επιλύσουμε και να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής των κατοίκων» τόνισε μετά τη συνάντηση ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης.

12 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.