Ο Λάζαρος Μαλούτας μιλά αποκλειστικά στο kozan.gr κι απαντά: γιατί χάθηκε η εκλογική μάχη του 2014, για το αν υπήρξε τελικά έλλειμμα στα ταμεία του δήμου, για το αν υπάρχει σφετερισμός δικών τους έργων από την πλευρά της δημοτικής αρχής, τι γίνεται με τις απευθείας αναθέσεις και τη διαχείριση του Τοπικού Πόρου Ανάπτυξης, πού βρισκόμαστε στο θέμα των μετεγκαταστάσεων Ποντοκώμης και Ακρινής κ.α.

27 Νοεμβρίου 2018
21:05

Σε μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη, που θα συζητηθεί, ο επί κεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο δημοτικό συμβούλιο Κοζάνης και εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος, Λάζαρος Μαλούτας μιλά αποκλειστικά στο kozan.gr και σε αυτό το Α’ Μέρος της συνέντευξης, απαντά σε διάφορα θέματα, όπως γιατί χάθηκε η εκλογική μάχη του 2014, για το αν υπήρξε τελικά έλλειμμα στα ταμεία του δήμου, για το αν υπάρχει σφετερισμός δικών τους έργων από την πλευρά της δημοτικής αρχής, τι γίνεται με τις απευθείας αναθέσεις και τη διαχείριση του Τοπικού Πόρου Ανάπτυξης, πού βρισκόμαστε στο θέμα των μετεγκαταστάσεων Ποντοκώμης και Ακρινής κ.α.

 

Α’ Μέρος Συνέντευξης

1. Ας ξεκινήσουμε κάπως διαφορετικά, επιστρέφοντας στο 2014. Γιατί χάσατε τις εκλογές; Μπήκατε στη διαδικασία, τόσο προσωπικά, όσο και ως συνδυασμός, να το αναλύσετε διεξοδικά;

Φυσικά, ήταν αυτονόητη η προσπάθεια να δώσουμε απαντήσεις σε ένα μεγάλο ‘’γιατί’’.

Το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών του 2014 ήταν τόσο απρόσμενο, ακόμη και για την παράταξη που επικράτησε, ώστε η απάντηση στο ερώτημα γιατί χάθηκαν οι εκλογές του 2014 για την ΕΝΟΤΗΤΑ, δεν είναι ούτε εύκολη, ούτε μονοσήμαντη.

Επειδή η συμμετοχή μου στο ΔΣ της ΚΕΔΕ μου επιτρέπει να έχω μια συνολική εικόνα των δημοτικών εκλογών του 2014 για όλη τη χώρα, διαπίστωσα ότι δεν ήταν το μοναδικό αποτέλεσμα με τα ίδια χαρακτηριστικά.

Θέλω αρχικά να κάνω μια γενική επισήμανση. Δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητο το γεγονός ότι την περίοδο 2011-2014 διανύσαμε την πρώτη Καλλικρατική περίοδο της αυτοδιοίκησης, την πιο δύσκολη της μεταπολιτευτικής περιόδου, με συνεχείς περιορισμούς των οικονομικών του δήμου και διάρκεια μόλις 44 μηνών.

Επί της ουσίας του ερωτήματός σας τώρα.

Στέκομαι αρχικά στα δικά μας λάθη στην πορεία προς τις εκλογές. Στοιχεία υπεροψίας, μη έγκαιρη και ίσως όχι τόσο στοχευμένη συγκρότηση του ψηφοδελτίου, μη ολοκλήρωση των αναγκαίων εσωτερικών αλλαγών στη δομή και λειτουργία του Δήμου, είναι μερικά από αυτά.

Το πιο ιδιαίτερο όμως χαρακτηριστικό των εκλογών του 2014 ήταν το κλίμα ανατροπής που επικράτησε στην περιοχή μας και συμπαρέσυρε όλους τους Δήμους της ΠΕ Κοζάνης και σχεδόν όλους της Δυτικής Μακεδονίας. Δεν ερμηνεύεται με άλλο τρόπο το παρόμοιο αποτέλεσμα των εκλογών για τόσο διαφορετικούς δήμους και για τόσο διαφορετικής πορείας, πεπραγμένων και πολιτικής ένταξης αυτοδιοικητικούς.

 

2. Η σημερινή δημοτική αρχή υποστηρίζει πως απεκατέστησε τη σχέση του δήμου Κοζάνης με την τοπική αγορά, και πλέον οι υποχρεώσεις απέναντί στις τοπικές επιχειρήσεις τακτοποιούνται σχετικά γρήγορα, ενώ ισχυρίζεται ότι νοικοκύρεψε τα οικονομικά. Καταρχάς, ισχύει ότι αυτή η εμπιστοσύνη με τις τοπικές επιχειρήσεις, κατά τη δική σας θητεία, είχε χαθεί και ποια η άποψή σας για τα περί νοικοκυρέματος;

Η αποκατάσταση των σχέσεων του δήμου με την τοπική αγορά έγινε την περίοδο 2012-13 όταν αξιοποιώντας τα κονδύλια των ληξιπρόθεσμων περιορίσαμε την έκθεση του Δήμου στην τοπική αγορά στο 1/3 αυτής που ήταν στην αρχή του 2011, στο ξεκίνημα της Καλλικρατικής περιόδου. Συνεπώς όχι μόνο δεν χάθηκε η εμπιστοσύνη των τοπικών επιχειρήσεων αλλά αποκαταστάθηκε.

Με τον ίδιο τρόπο, την αξιοποίηση δηλαδή των κονδυλίων των ληξιπρόθεσμων, τακτοποιούνται και τώρα οι υποχρεώσεις του δήμου απέναντι στις τοπικές επιχειρήσεις.

Τίποτα περισσότερο, τίποτα καινούριο.

Όμως αυτό μόνο δεν αρκεί και απέχει πολύ από το να χαρακτηρίσουμε “νοικοκυρεμένη” την περίοδο που διανύουμε. Αυτοδιοικητικοί διπλασιάζουν το μισθό τους, οι τριμηνιαίες οικονομικές καταστάσεις του δήμου δεν δημοσιεύονται στην ώρα τους, υπάρχει ασυμφωνία των μηνιαίων καταστάσεων με τις τριμηνιαίες καταστάσεις και τον ισολογισμό, γίνονται δεκάδες απ´ ευθείας αναθέσεις έργων με μηδενικές ουσιαστικά εκπτώσεις, ακόμη δεν έχει γίνει στο δημοτικό συμβούλιο ο απολογισμός της Αποκριάς του 2018, ενώ μέχρι και σήμερα, πέντε εβδομάδες πριν το τέλος του έτους, δεν έχει αναδειχθεί προμηθευτής για τα καύσιμα του 2018.

Αλήθεια πως κινούνται τα οχήματα του δήμου, πως θερμαίνονται τα κτίρια εκτός πόλης, πως πληρώνεται ο προμηθευτής; Σας θυμίζουν όλα αυτά νοικοκύρεμα;

 

3. Το Δεκέμβριο του 2015, σε μια συζήτηση του δημοτικού συμβουλίου Κοζάνης για εκείνο το περίφημο πόρισμα του Ορκωτού Ελεγκτή – Λογιστή για το ταμείο του δήμου Κοζάνης είχε ειπωθεί επισήμως ότι είχε εντοπιστεί ένα έλλειμμα της τάξεως των 524.000 ευρώ. Τι απέγινε αυτή η υπόθεση; Yφίσταται, τελικά, αυτό το έλλειμμα;

Δεν έχω καμία επίσημη ενημέρωση για το που βρίσκεται σήμερα το θέμα αυτό.

Όσο για το ερώτημά σας σχετικά με το αν υφίσταται το έλλειμμα αυτό, σας θυμίζω ότι κατά τη συνεδρίαση του ΔΣ του Δεκεμβρίου του 2015 είχα παραδώσει στον Πρόεδρο όλα τα παραστατικά, που αιτιολογούσαν τις πληρωμές και τα οποία δεν είχαν τεθεί υπ´ όψιν του Ορκωτού Ελεγκτή-Λογιστή. Όλα αυτά τα στοιχεία είναι επίσημα καταχωρημένα στην οικονομική υπηρεσία του Δήμου βεβαίως.

Επιπρόσθετα παραθέτω αυτούσιο απόσπασμα από τα απομαγνητοφωνημένα πρακτικά της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου της τοποθέτησης του δημάρχου κυρίου Λευτέρη Ιωαννίδη: Εγώ συμφωνώ απόλυτα με την ερμηνεία που δίνει ο κύριος Μαλούτας. Εκτιμώ ότι κατά βάση έτσι είναι τα πράγματα. Ότι κατά τη διαχείριση των οικονομικών και δεν έχω κανένα πρόβλημα να σας το πω και δημόσια, ούτως ή άλλως δημόσια τα λέω, ότι, ναι, προκύπτει από μη ενταλματοποίηση μιας σειράς διαδικασιών.”

 

4. Eχετε πει ότι υπάρχει σφετερισμός πρωτοβουλιών ενεργειών και δικών σας έργων από την πλευρά της δημοτικής αρχής. Ωστόσο, δεν είναι άδικο να λέγεται κι από συμβούλους της δική σας παράταξης, ότι μετά από πέντε χρόνια η σημερινή δημοτική αρχή δεν έχει κάνει εντελώς τίποτα; Ποια είναι η άποψή σας για το έργο της δημοτικής αρχής;

Ως συνδυασμός έχουμε πει και έχουμε τεκμηριώσει ότι υπάρχει σφετερισμός δικών μας πρωτοβουλιών, ενεργειών και έργων από την πλευρά της δημοτικής αρχής. Είναι απολύτως ακριβές αυτό.

Επομένως δεν είναι άδικο να λέγεται ότι η σημερινή δημοτική αρχή δεν έχει κάνει τίποτα, με εξαίρεση τα μικροέργα αναγκαίων συντηρήσεων και παρεμβάσεων που υλοποιήθηκαν αυτήν την περίοδο.

Όμως μόνο αυτά.

Η συντριπτική πλειοψηφία, το σύνολο θα έλεγα, των έργων που ολοκληρώθηκαν αυτήν την περίοδο αφορά σε έργα που μελετήθηκαν, εξασφαλίστηκε η χρηματοδότησή τους και συμβατοποιήθηκαν στην δίκη μας περίοδο. Δεν πρέπει να ξεχνάμε βέβαια ότι κάποια από τα έργα αυτά η σημερινή δημοτική αρχή τα πολεμούσε κατά την περίοδο που προετοιμάζονταν.

Δυστυχώς για τον τόπο και τους συμπολίτες μας διανύουμε τη μεγαλύτερη σε διάρκεια αυτοδιοικητική περίοδο που υπήρξε ποτέ στη χώρα με το μικρότερο, ελάχιστο, παραχθέν έργο.

Την περίοδο που διανύουμε δεν ξεκίνησε, ούτε ωρίμασε μελετητικά κανένα μεγάλο έργο, από εκείνα που μπορούν να συμβάλλουν στην ανάπτυξη της περιοχής μας και που έχουν ανάγκη οι πολίτες και ο τόπος.

Αξίζει στο σημείο αυτό να θυμίσουμε και μια σειρά από έργα, είτε μελετητικά ώριμα, είτε ενταγμένα στο ΕΣΠΑ, είτε έργα που θα μπορούσαν να εξελιχθούν ανεμπόδιστα, τα οποία όμως στην πενταετία που διανύουμε ακυρώθηκαν, αναβλήθηκαν, καθυστέρησαν (Τεχνόπολη, Πλατεία Λασσάνη, Αρχοντικό Βαμβακά, βρεφονηπιακός ΖΕΠ, ΓΠΣ, κ.α.) με προφανείς συνέπειες στην ανάπτυξη της περιοχής μας.

 

5. Κατά διαστήματα, με δηλώσεις σας, έχετε κάνει λόγο για κατασπατάληση του Τοπικού Πόρου Ανάπτυξης κι απευθείας αναθέσεις, από πλευράς δημοτικής αρχής και μάλιστα τα έχετε χαρακτηρίσει ως φαινόμενα που δεν έχουν προηγούμενο. Από την άλλη πλευρά, η δημοτική αρχή, σας κατηγορεί για υποκρισία υποστηρίζοντας πως τα περισσότερα έργα του Τ.Π.Α. τα έχετε ψηφίσει ως παράταξη. Τι έχετε να πείτε πάνω σε αυτό;

Η δημοτική αρχή αποφεύγει να τοποθετηθεί στην ουσία της κριτικής μας. Τι να πει άλλωστε όταν μιλούν οι αριθμοί και ο κατάλογος των χρηματοδοτουμένων έργων από τον πόρο, της έχει ασκήσει κριτική επ΄ αυτού ακόμη και η Οικολογική κίνηση και κρύβεται πίσω από το τι ψηφίζει η παράταξή μας.

Ναι, η παράταξή μας ψηφίζει έργα μεμονωμένα στο ΔΣ, παρόλο που είναι αποσπασματικά, δεν αφορούν και δεν εντάσσονται σε έναν ολοκληρωμένο σχεδιασμό με συγκεκριμένο στόχο, επειδή αναγνωρίζουμε την αναγκαιότητα υλοποίησής τους.

Ναι, η παράταξή μας καταψηφίζει στο ΔΣ τους προϋπολογισμούς-ισολογισμούς της δημοτικής αρχής, όπου αποτυπώνεται η κατασπατάληση του τοπικού πόρου, η ανυπαρξία οποιασδήποτε αναπτυξιακής προοπτικής, η πλήρης διάσταση με ότι επιβάλλει ο νόμος και οι ανάγκες του τόπου και των πολιτών.

 

6. Μετεγκατάσταση Ποντοκώμης. Υπάρχουν ευθύνες στη σημερινή δημοτική αρχή για την, κατά κοινή ομολογία, καθυστέρηση στη δημιουργία των έργων υποδομής του νέου οικισμού και τι μπορούσε να κάνει (η δημοτική αρχή) για να επισπεύσει τις διαδικασίες;

Μια απλή βόλτα 2-3 χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης, στο δρόμο προς τον Άργιλο, και ο καθένας θα διαπιστώσει σε ποιό ακριβώς σημείο βρίσκονται τα έργα μετεγκατάσταση της Ποντοκώμης. Σχεδόν στο μηδέν.

Οι πυλώνες υψηλής τάσης στη θέση τους, και η διάνοιξη της σκάφης της οδοποιίας του οικισμού, ένα έργο που η σύμβασή του δεν ξεπερνά τo 1 εκατομμύριο € , να σέρνεται εδώ και δύο χρόνια.

Και να σκεφτεί κανείς πως το σύνολο των απαιτούμενων έργων για το νέο οικισμό της Ποντοκώμης προϋπολογίζεται στα 20 εκατομμύρια €, ενώ και για την απομάκρυνση των πυλώνων δεν υπάρχει κανένα χρονοδιάγραμμα!

Είναι φανερό ότι με το ρυθμό που προχωράνε (ή δεν προχωράνε) τα έργα η μετεγκατάσταση θα γίνει με πολλά χρόνια καθυστέρηση.

Αυτό που απαιτείται είναι επιτάχυνση των διαδικασιών υλοποίησης των έργων στο μέγιστο βαθμό και η διεκδίκηση από ΔΕΗ/ΑΔΜΗΕ της υλοποίησης των συμφωνηθέντων για τους πυλώνες υψηλής τάσης.

Αυτό που δεν απαιτείται σίγουρα είναι κινήσεις εντυπωσιασμού, όπως το μοίρασμα των οικοπέδων στους δικαιούχους, γιατί το μόνο που καταφέρνουν είναι να παραπλανούν τους Ποντοκωμίτες και να δημιουργούν ψευδαισθήσεις.

 

7. Oι κάτοικοι της Ακρινής, που ζητούν τη μετεγκατάσταση του χωριού τους, κάνουν λόγο για εμπαιγμό. Κατά τη γνώμη σας, σε αυτό τον εμπαιγμό, υπάρχουν και τοπικές ευθύνες – συμμετοχή, κι αν ναι πού ακριβώς;

Η μετεγκατάσταση της Ακρινής είναι νόμος του κράτους από το 2011.

Την περίοδο 2011-2013 ο Δήμος, οι κάτοικοι της Ακρινής, η ΑΝΚΟ και τοπικά στελέχη της ΔΕΗ έκαναν όλα όσα έπρεπε να γίνουν, για να μπορεί να εκδοθεί το ΠΔ και να εξελιχθεί η μετεγκατάσταση.

Πέντε χρόνια τώρα είμαστε μάρτυρες καθυστερήσεων, εμπαιγμών και παλινωδιών, που έχουν ως συνέπεια οι κάτοικοι της Ακρινής να ζουν με αβεβαιότητα, σε έναν οικισμό όπου η ποιότητα ζωής υποβαθμίζεται καθημερινά και συνεχώς συρρικνώνεται από απαλλοτριώσεις.

Είναι σαφές ότι οι ευθύνες είναι πρωτίστως κυβερνητικές.

Μια όμως από τις ουσιώδεις ευθύνες της αυτοδιοίκησης είναι και το να αναδεικνύει προβλήματα και να απαιτεί λύσεις.

Ποσό μάλλον στο ζήτημα της Ακρινής όπου το ζητούμενο είναι η νομιμότητα, η εφαρμογή του Νόμου!

Όταν λοιπόν προς την κατεύθυνση αυτή δεν έχει γίνει τίποτα, κρίνοντας εκ του αποτελέσματος, τότε ναι είναι αυτονόητο υπάρχουν ευθύνες και στους αυτοδιοικητικούς φορείς. Επιπλέον κάποιοι τοπικοί παράγοντες μπορεί να κατηγορηθούν και για συμπαιγνία με την κυβέρνηση στο παιγνίδι επιμερισμού ευθυνών ανάμεσα στην κυβέρνηση και στη ΔΕΗ.

kozan.gr – Το πρωί της Τετάρτης 28/11, θα δημοσιευτεί το Β΄ Μέρος της συνέντευξης, με εξίσου ενδιαφέρουσες ερωτήσεις- απαντήσεις.

30 σχόλια

  • Μακράν ο πιο έμπειρος και κατάλληλος από τους νυν υποψήφιους.
    Μακάρι να παραμερίσει την παλιά ομάδα ‘ κουκουλοπουλου’ και να προχωρήσει μόνος του.

  • Ο κ. Μαλουτας ειναι ο συνεπής, σώφρων, μετρημένος και με σημαντικό έργο στο δήμο Κοζάνης. Ουδεμία σύγκριση με τη σημερινή αποτυχημένη δημοτική αρχή. Καλή επιτυχία κ. Μαλουτα.

  • Χαμπάρι δεν πήρες γιατί έχασες τις εκλογές. Ακόμη και τώρα η επιμονή σου να είσαι υποψήφιος αυτό δείχνει.

    Κούρασες, κουράσατε και κουραστήκατε.

    Μετά από 28 χρόνια (από το 1990 αν θυμάμαι καλά, ξέχασα αν ήσουν και πιο πριν) τι άλλο έχεις να “προσφερεις” στην τοπική αυτοδιοίκηση;

    Η επιμονή σας, οι ίδιοι άνθρωποι στις ίδιες θέσεις, έχει μπλοκάρει τη φυσική εξέλιξη των πραγμάτων.

    Το 2004, πριν από 14 ολόκληρα χρόνια ο Μίμης Ανδρουλάκης εξέδωσε ένα βιβλίο, το “gap, βαμπίρ και κανίβαλοι”. Αναφέρεται στο χάσμα των γεννεών και στη δική σου γενιά που κατσικώθηκε στην πολιτική “καρέκλα” λες και ήσασταν βασιλιάδες και την κληρονομήσατε. Δημιουργήσατε μια χαμένη πολιτικά γενιά, αυτή των 45-55 σφετεριζόμενοι τον δικό της πολιτικό χώρο. Γίνατε πολιτικά βαμπίρ.

    Αν θέλεις να προσφέρεις στην πόλη, στο ΠΑΣΟΚ, στο Κίνημα Αλλαγής, αν θέλεις να αναγεννηθεί η κεντροαριστερά, πάρε σύνταξη. Η επιμονή σου σε υποψηφιότητα θα βάλει ταφόπλακα μια για πάντα στον χώρο που ανέδειξε και τίμησε τόσο εσένα, όσο και τον μέντορά σου.

    • ΠΟΛΙΤΙΚΟΊ ΤΎΠΟΥ ΜΑΛΟΥΤΑ, ΠΟΥ ΉΤΑΝ ΚΛΕΙΣΜΕΝΟΣ ΣΕ ΈΝΑ ΓΡΑΦΕΊΟ ΚΑΙ ΔΟΎΛΕΥΕ, ΣΊΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΥΘΎΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΌΛΑ ΑΥΤΆ ΠΟΥ ΓΡΆΦΕΙΣ.
      ΤΑ ΒΑΜΠΊΡ ΤΟΥ ΑΝΔΡΟΥΛΆΚΗ ΕΊΝΑΙ ΑΥΤΆ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΞΕΒΟΛΕΥΤΗΚΑΝ ΈΚΑΝΑΝ ΤΟ ΚΌΜΜΑ ΤΩΝ ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΩΝ ΤΟΥ 2% ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΗΦΑΝΗΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ.
      Η ΠΑΡΆΤΑΞΗ ΜΑΛΟΥΤΑ ΘΑ ΕΊΝΑΙ ΥΠΕΡΚΟΜΑΤΙΚΗ,ΜΕ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΗ ΛΆΖΑΡΟ ΕΠΙΚΕΦΑΛΉ ΘΑ ΔΏΣΕΙ ΜΕ ΥΓΙΉ ΤΡΌΠΟ ΤΗΝ ΣΚΥΤΆΛΗ ΣΤΗΝ ΝΈΑ ΓΕΝΙΆ.

      • Αφού δε διάβασες το βιβλίο και δε γνωρίζεις ούτε μία αράδα από το τι λέει, γιατί γεμίζεις το kozan με αρλούμπες;

      • Από την πολλή κλεισούρα (μόνος σου το είπες), έχασε την επαφή του με την κοινωνία και δημιούργησε έναν δικό του κόσμο μέσα στον οποίο νομίζει ότι είναι μοναδικός. Αυτό είναι χαρακτηριστικά εγωιστικό γνώρισμα.

        • ΔΟΎΛΕΥΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΌΛΗ, ΓΙΑ ΚΑΜΙΆ ΚΛΕΙΣΟΥΡΑ ΔΕΝ ΈΓΡΑΨΑ. ΕΊΣΑΙ ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΣ ΚΑΙ ΕΜΠΑΘΗΣ, ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΎΟΥ! ΘΑ ΔΙΑΨΕΥΣΤΕΙΣ ΑΠΌ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.

    • Με βάση την δήλωση του εν ενέργεια δημάρχου μάλλον όχι. Ξέρεις κάτι άλλο ή είσαι τρολ και δημιουργείς κλίμα;

  • Πολύ μεστη συνέντευξη, αναμένουμε και το δεύτερο μέρος. Ο Λάζαρος Μαλουτας έχει τη γνώση και το ήθος να οδηγήσει τον Δήμο σε ήρεμα νερά στην κρίσιμη μεταλιγνιτικη περίοδο που διανύουμε. Με ανανεωμένο ψηφοδέλτιο, είναι το πρώτο φαβορί.

  • η κουκουλοπαρεα, εβγαλε δημαρχους, βουλευτες που δεν εκαναν τιποτα παρα βολευονταν, απεκτησαν ιδιοκτησιακη νοοτροπια με την εξουσια…

    • Πάλι Κουκουλοπουλος… Εντάξει, μάγκες, κουρασατε μ’ αυτή την καραμέλα.. Πείτε κάτι άλλο. Φτάνει πια με την παρέα των αεργων που δαιμονοποιει συγκεκριμένα πρόσωπα! Βρείτε κάτι άλλο!

  • ΚΟΦΤΕ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ….
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟΙ, ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ !!!
    ΜΟΝΟΝ ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΩΘΟΥΜΕ !!!
    ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΧΕΙ Ο ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ???

  • Το κακό είναι ότι πολίτες πληρώνουμε μεροκάματο σε <> στο δημαρχείο για να απαντούν στο Internet και το Facebook….

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.