Ο Α. Κύρινας, απαντά, μέσω facebook, στον Kυριάκο Μιχαηλίδη

27 Νοεμβρίου 2018
23:18

 

“Το να ψαρεύεις στα θολά νερά 14 δευτερολεπτων αν δεν είναι μια ατυχής επικοινωνιακή στιγμή είναι επικίνδυνο… διότι το να ποντάρεις στο ρατσισμό και στην ξενοφοβία είναι το λιγότερο επικίνδυνο… μόνο που κι εδώ κάποιοι σε λάθος τόπο στόχευσαν… γιατί η Αιανή ούτε ρατσιστική ούτε ξενοφοβική είναι…ας πάνε αλλού να ποντάρουν … ελπίζω να μην είδαν μόνο 14 δευτερόλεπτα και να ενημερώθηκαν για τα μικρά και μεγάλα προβλήματα στην Αιανή που λύθηκαν όλο αυτό το διάστημα… είναι καλό που έστω και προεκλογικά κάποιους τους ενδιαφέρει τι γίνεται στον τόπο μας αλλά καλό είναι να ενημερώνονται πρώτα… Καλό απόγευμα από Αιανή που όσο μουντος και να είναι ο καιρός παραμένει ζωντανή, λαμπερή κι όμορφη….!”

Διαβάστε εδώ τη δήλωση του Κ. Μιχαηλίδη που προηγήθηκε

 

10 σχόλια

  • Άστο Αντώνη δεν το σώζεις. ατυχεστατη η δηλωση σου και ατυχης και η απαντηση σου με την μπαλα στην εξεδρα. για την δηλωση σου ουτε κουβεντα

  • Να τί σημαίνει ρατσισμός:

    1) Ρατσισμός είναι να μην μπορούν να κυκλοφορήσουν οι Έλληνες στους δρόμους μετά τις 11:00 το βράδυ.
    2) Ρατσισμός είναι να έχουν γεμίσει τα σπίτια τους οι Έλληνες με κάγκελα & σιδεριές λες κι είναι σε φυλακές υψιστης ασφαλείας.
    3) Ρατσισμός είναι να σε βιαζουν ή να σε δολοφονούν οι παράνομοι μετανάστες για 10 ευρώ.
    4) Ρατσισμός είναι να κάνεις συγκέντρωση για τον πεθαμένο πακιστανό λόγω ιδεολογίας την ώρα που οι συμπολίτες σου αυτοκτονούν.
    5) Ρατσισμός είναι να αποκαλείς τον άλλο ρατσιστή και φασίστα επειδή δεν μπόρεσες ποτέ να βρεις μια λέξη που να περιγράφει την αγάπη για τη πατρίδα σου που ποτέ δεν ένοιωσες εσύ…
    6) Ρατσισμός είναι να σε συλλαμβάνουν γιατί δεν πλήρωσες εισιτήριο στα μέσα μεταφοράς ενώ ο Πακιστανός είναι δωρεάν εδώ και χρόνια.

  • Ξαφνικά μας πλάκωσε η αριστερή διανόηση με τις ιδεοληψίες της από την Αιανή την οποία κοντραρισε επάξια ο έτερος ποδοσφαιριστής ωστόσο τα μάλα φιλόδοξος επιτιθεμενος με επιχειρήματα να χάμε να λεγαμε!!!Αιντενα πάει μπροστά ο τοπος,

    • ΜΠΡΑΒΟ ΦΙΛΕ ΤΕΤΡΑΠΕΡΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ.ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ.

      ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΓΑ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΣΤΟ kozan.gr ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΔΟΣΗ ΕΙΡΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΛΑΣΠΗΣ ΣΤΟΝ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑ.

      ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΣΟΙ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.