Η σύσταση του Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου Κοζάνης – Πρόεδρος ο Χαράλαμπος Τσεβεκίδης

28 Νοεμβρίου 2018
12:04

Μετά την επικύρωση των αρχαιρεσιών του Ιατρικού Συλλόγου Κοζάνης µε την υπ’ αριθµ. 1922901 22-11-2018 απόφαση της Αποκεντρωµένης Διοίκησης – Ηπείρου Δυτικής Μακεδονίας που πραγματοποιήθηκαν στις 21 Οκτωβρίου 2018, το Διοικητικό Συμβούλιο συγκροτήθηκε σε Σώμα στις 26-11-2018 σύμφωνα με το άρθρο 308 του Ν.4512/17-01-2018 με την παρακάτω σύνθεση:

Πρόεδρος: Χαράλαμπος Τσεβεκίδης
Αντιπρόεδροι: Νικόλαος Σαμαράς, Θεόφιλος Φραγκιαδάκης
Γενική Γραμματέας: Θεανώ Κουτσιμανή
Ταμίας: Αναστάσιος Φούντογλου
Μέλη:
Αναστάσιος Σιδεράς
Δημήτριος Μουτσιούνας
Σωτήρια Πελετίδου
Ιωάννης Κοντογούνης
Ευάγγελος Καζάκος
Χάρις Λαμπαδά
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Η Γενική Γραμματέας
Χαράλαμπος Τσεβεκίδης
Θεανώ Κουτσιμανή

Ένα σχόλιο

  • Συγχαρητήρια σε όλους σας!
    Καλή και παραγωγική θητεία …
    Σας παρακαλώ όλους σας να ελέγξετε τις διαφημίσεις των συναδέλφων σας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.