Nέο καυστικό σχόλιο του Ε. Σημανδράκου προς το δήμαρχο Κοζάνης: “Σίγουρα καλές γιορτές να έχουμε αν και σταμάτησα να πιστεύω στον Αη-Βασίλη, τελικά αυτός εξακολουθεί να υπάρχει με σύγχρονες μορφές”

28 Νοεμβρίου 2018
15:44

 

“Σίγουρα καλές γιορτές να έχουμε αν και σταμάτησα να πιστεύω στον Αη-Βασίλη, τελικά αυτός εξακολουθεί να υπάρχει με σύγχρονες μορφές. Σε κάθε περίπτωση επειδή πολλοί συμπολίτες μας θα περάσουν φέτος δυστυχώς τα Χριστούγεννα του Παπαδιαμάντη, εγγυώμαι οτι του χρόνου θα βρεθεί τρόπος, όπως χρηματοδοτούνται εκδηλώσεις, να στηριχθεί πρωτίστως το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι“. Mε αυτό τον τρόπο επέλεξε ο Ευάγγελος Σημανδράκος να δώσει συνέχεια στο διαδικτυακό διάλογο με τον δήμαρχο Κοζάνης, Λευτέρη Ιωαννίδη σχετικά με τις χορηγίες στην πραγματοποίηση των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων.

 

 

 

18 σχόλια

  • standby ηταν ο βαγγέλης για ώρα στο φατσοβιβλίο και στο kozan.gr είδε και απόειδε ότι δεν ασχολείται ο δήμαρχος μαζί του και την έκανε με ελαφρά

  • Και μετά απορούν κάποιοι γιατί μιλάει ο Ιωαννίδης για λαϊκισμό. Επ ευκαιρίας ο εμπορικός σύλλογος της Κοζάνης τι λέει; Τα λεφτά στα Χριστούγεννα στα Γρεβενά φέτος ποια μέρα τα μοιράζει;

  • Και εμείς ρε μάστορα δεν πιστεύουμε αλλά δεν το φωνάζουμε, τι είναι αυτά που γράφεις; μη σε δω σε κανένα σχολείο να μοιράζεις δωράκια όμως

  • Άσε μας ρε Σημαντικό, σιγά το επιχείρημα… Πες κάτι για τον τόπο κ άσε τα τραπέζια. Μας το παίζεις κ θρήσκος κ ευεργέτης.

    • Από που και ως που ευεργέτης αφού δεν πιστεύει στο πνεύμα των Χριστουγέννων όπως λέει, άρα λέει για να λέει αερολογίες στο φουλ λόγω εκλογών, φθηνή μικροπολιτική.

    • Θρησκος; περασε και δεν ακουμπησε ομως. Παει εσπερινο αγιας Αικατερινης,μπροστα του το αγιο λειψανο της,διπλα η Παναγια,αριστερα ο αγιος Νικολαος, χαμπαρι δεν πηρε. Ισα και περα. Οσο για τον αγιο Βασιλειο που τιμαται και με τους τρεις Ιεραρχες ως ενας πρωστατης της παιδειας και των γραμματων ε δε μας νοιαζει αν πιστευει οτι υπαρχρει. Ουτως η αλλως ζει στον κοσμο του. Κατα τα αλλα παει εκκλησια. Γιατι;

  • Θα εφαρμόσει ο Βαγγέλης δηλαδή το πρόγραμμα υποστήριξης Χριστουγεννιάτικου Τραπεζιού που εφαρμόζει εδώ και χρόνια στα Γρεβενά ως αντιπεριφερειάρχης;

  • Καλό θα ήταν να αφήνει να του τα γράφουν άλλοι γιατί όταν γράφει μόνος του μπορεί να παρεξηγηθεί. Άλλωστε σε τι διαφέρει ιδεολογικά ο ένας από τον άλλο, και οι δύο στην κεντροαριστερά που έγινε σύριζα ανήκουν, οπότε καμιά διαφορά στο αποτέλεσμα.

  • ΡΕ ΣΕΙΣ ΟΛΟΙ,
    ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΧΙΟΝΙΖΕΙ ΑΝΑΨΤΕ ΤΗΝ ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ, ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΖΕΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑΤΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΦΤΙΑΞΑΝ !!!!
    ….ΚΑΙ ΑΣΤΕ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΤΑ ΜΕΡΟΣ, ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΕΠΙΖΗΤΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ….

  • τζαμπα λεφτα για μια ανουσια γιορτη. κ τα λεφτα για τον στολισμο σε επαγγελματια, για αλλη μια φορα, εκτος περιφερειας. τι λεει ο εμπορικος συλλογος κοζανης γι αυτο ?

    • Ε ναι για σενα ουσια εχουν μονο τα σουβλακια…αντε και κανενας γυρος με φουλ κρεμμυδι. Μη ξυπνησεις. Δε κανει.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.