kozan.gr: Σε 29.000 ευρώ ανέρχεται το ποσό των χορηγιών για την υλοποίηση των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στο δήμο Κοζάνης – 10.000 ευρώ, επιπλέον, θα διαθέσουν ΟΑΠΝ & Δήμος Κοζάνης (Bίντεο)

29 Νοεμβρίου 2018
12:13

 

Σε 29.000 ευρώ ανέρχεται το ποσό των χορηγιών για την υλοποίηση των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στο δήμο Κοζάνης. 10.000 ευρώ, επιπλέον, θα διαθέσουν ΟΑΠΝ & Δήμος Κοζάνης. Αυτά ανέφερε σε γενικές γραμμές, ο δήμαρχος Κοζάνης, Λευτέρης Ιωαννίδης, στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου, για το πρόγραμμα των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων, που πραγματοποιήθηκε, σήμερα Πέμπτη 29 Νοεμβρίου, λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι στο δημαρχείο. Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

Η τοποθέτηση του Δημάρχου Κοζάνης Λευτέρη Ιωαννίδη στη συνέντευξη τύπου για το πρόγραμμα των Χριστουγέννων

Το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων των Χριστουγέννων είναι ανανεωμένο και εμπλουτισμένο με πολλές νέες εκδηλώσεις, που απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες: Συναυλίες, παραστάσεις, εκδηλώσεις για παιδιά και λαϊκά δρώμενα.

Ξεκινάμε με μία εντυπωσιακή εκδήλωση φωταγώγησης του χριστουγεννιάτικου δέντρου: Με τη Μαρίνα Σάττι και τις Fones. Παρουσιάζει ο Stand up comedian Γιώργος Χατζηπαύλου. Εκείνη τη βραδιά θα απολαύσουμε, επίσης, ένα οπτικό υπερθέαμα στο κέντρο της πόλης, που θα σας εντυπωσιάσει όλους. Θα γίνουν προβολές πάνω σε προσόψεις κεντρικών κτιρίων. Η τεχνική αυτή λέγεται 3d video mapping και είναι μία μέθοδος με την οποία ένα τριών διαστάσεων video μεταφέρεται και προβάλλεται σε ένα επίπεδο δύο διαστάσεων. Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό και κάνει ολόκληρα κτήρια να αλλάζουν σχήματα και χρώματα!

Θα υπάρξουν και άλλες εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους! Ακολουθεί Λευκή νύχτα σε συνεργασία με τον Εμπορικό σύλλογο Κοζάνης.

Επίκεντρο τα παιδιά, που είναι και οι πρωταγωνιστές των ημερών – Πλούσιες δράσεις για παιδιά

Αυτά τα Χριστούγεννα ο Δήμος είναι κοντά στην Τρίτη ηλικία, με μία μεγάλη εκδήλωση που διοργανώνει για τους ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας

Διαμορφώθηκε ένα ενιαίο πρόγραμμα του Δήμου Κοζάνης, πλούσιο και με ποικιλία δράσεων, στο οποίο να συμμετέχουν πολλές δομές του δήμου.

Θέλουμε να αναδείξουμε ως τόπο εκδηλώσεων το κέντρο της πόλης, να στηρίξουμε τον εμπορικό μας ιστό.

Πραγματοποιούμε πολλές δράσεις και σε τοπικές κοινότητες, σε συνεργασία με τους τοπικούς συλλόγους.

Στην διοργάνωση των φετινών εορταστικών εκδηλώσεων έχουμε τη συνεργασία του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης, τους δημοτικούς και ιδιωτικούς παιδικούς σταθμούς, το δημοτικό ωδείο, τα ιδιωτικά κέντρα απασχόλησης παιδιών, συλλόγους και φορείς της περιοχής, αλλά και τη συμβολή καλλιτεχνών και πολλών ανθρώπων του τόπου μας μεμονωμένα. Όλοι όσοι σας ανέφερα, ανιδιοτελώς και με μεγάλη προθυμία, συμμετέχουν στις εκδηλώσεις και θέλω να τους ευχαριστήσω θερμά γι’ αυτό.

Φέτος ενισχύσαμε το στολισμό στην πόλη και σε ορισμένες μεγάλες κοινότητες, στο μέτρο των δυνατοτήτων μας. Θα ανάψουμε δέντρο στην Αιανή και τον Κρόκο, σε δύο όμορφες εκδηλώσεις. Και στόχος είναι να επεκταθούμε σε όλο το δήμο Κοζάνης την επόμενη χρονιά.

Όλα όσα προγραμματίσαμε και θα υλοποιήσουμε δεν θα ήταν δυνατό να συμβούν χωρίς τη βοήθεια των χορηγών μας. Ο Δήμος Κοζάνης από τον προϋπολογισμό του, και συνεπώς από τα λεφτά των δημοτών, θα ξοδέψει για τα φετινά Χριστούγεννα 10.000 ευρώ για τις δράσεις (5.000 Δήμος και 5.000 ΟΑΠΝ).

Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τους χορηγούς μας ΕΛΠΕ, EGNATIA AVIATΙΟN, Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, COSMOTE, ΕΔΑΔΥΜ, ΔΙΑΔΥΜΑ, DADA, ΔΕΗ, TEO STORES ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ και ΤΕΧΝΟΜΠΕΤΟΝ. Τους ευχαριστούμε που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και έδειξαν εμπιστοσύνη στον εορταστικό μας σχεδιασμό.

Θέλω να ευχαριστήσω όλες τις υπηρεσίες του Δήμου που ενεπλάκησαν στον σχεδιασμό και τους εργαζόμενους στο Δήμο

Καλούμε όλους τους πολίτες να αγκαλιάσουν τις εκδηλώσεις των Χριστουγέννων. Θέλουμε την παρουσία και τη συμμετοχή όλων. Ελάτε να περάσουμε μαζί όμορφα Χριστούγεννα!

19 σχόλια

  • Εκτός από δύο ιδιώτες χορηγούς οι άλλοι είναι κρατικές επιχορηγήσεις!! Μας περνάτε για κορόιδα ως φαίνεται. Η υποκρισία κυριαρχεί παντού!!

    • ρε αετόπουλο DADA-LE ROI-TEO STORES- TΕΧΝΟΜΠΕΤΟΝ είναι κρατικές εταιρείες; πας καλά; η ανοησία να δείς πως κυριαρχεί το ξέρεις από πρώτο χέρι ως φαίνεται

    • ΤΕΧΝΟΜΠΕΤΟΝ, TEO STORES ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ, DADA, EGNATIA AVIATΙΟN για να μην βάλω και την COSMOTE (Deutsche Telekom)…..Ξέρεις πρόσθεση ή παίζει κάτι άλλο….?

      • Σημασία έχει τι ποσό δίνουν οι κρατικοί χορηγοί και τι οι ιδιώτες που θα έχουν φόρο απαλλαγή από τη χορηγία. Είναι γνωστό ότι οι χορηγίες ιδιωτών έχουν φόρο απαλλαγή, αντί να τα δώσουν έτσι κι αλλιώς σε φόρους, τα δίνουν ως χορηγία.

  • Τα 29000 θα περάσουν από το Ταμείο του Δήμου
    Αν ναι που ειναι οι αναθέσεις στη Διαυγεια δεν υπάρχουν
    Αν οχι πως ξέρουμε οτι ειναι 29000

  • Πάλι απευθείας αναθέσεις; Πως επιλέχθηκαν οι καλλιτέχνες και η εταιρία που θα κάνει το “οπτικό υπερθέαμα εξ Αθηνών; Με ποιά κριτήρια; Υπήρχαν άλλες προτάσεις που απορρίφθηκαν; Με ποιόν έλεγχο κόστους; Ανεξαρτήτως χορηγιών θα πρέπει να υπάρχει μια διαδικασία.

  • απευθειας αναθεση κ παλι σε καλλιτεχνες απο Αθηνα ξανα. ποσο στοιχισαν? γιατι δεν προτιμηθηκαν καλλιτεχνες απο την πολη? ποια τα κριτηρια επιλογης τους. παλι λεφτα εκτος εμπορικου συλλογου κοζανης

  • προγραμμα παρωχημενο κ φτωχο. πεφτουν πολλα λεφτα αλλα οι εκδηλωσεις ειναι αντιγραφη απο παλαιοτερες. κριμα. παλι θα γεμισει ο κοσμος της πολης τα Τρικαλα το Βολο τα Γιαννενα τη Θεσ/νικη

  • οι περισσοτεροι χορηγοι με τις μεγαλυτερες χορηγιες ειναι ξανα δημοσιοι. λιγοι οι ιδιωτες. δεν μπορει η δημοτικη αρχη να προσελκυσει κοσμο

  • στολισμος πολης κ εναρξη σε ιδιωτες απο εξω κ παλι. τιποτε δεν μενει στην πολη. απορω πως δεν αντιδρα ο εμπορικος συλλογος

  • Δλδ αν καταλαβα καλα υπηρχαν και τα προηγουμενα χρονια χορηγοι για ελδηλωσεις στην πολη μας; μας εμπιστευοντουσαν δλδ;; να μην παρει ο δημος τα χρηματα;; να γυρισουμε στις εκδηλωσεις του 2014 και πισω;; δεν καταλαβα τι ακριβώς λετε.. εχουμε θεμα και με τις διαδικασιες τωρα; τα προηγουμενα χρονια ειχαμε διαδικασιες δλδ; την περιπτωση να πληρώνουν απευθειας τους επαγγελματιες τη σκεφτηκε κάνεις;; δλδ ολα μας φταινε.. ελεος

  • Αυτά τα οποία κατακρινατε, τα κάνετε οι ίδιοι με τις απευθείας αναθεσεις. Έρχονται εκλογές και νομίζετε πως δίνοντας φθηνά θεάματα στον κόσμο θα έχετε πολιτικό κέρδος. Κούνια που σας κουναγε

  • Διέθεσε όσα θέλεις … Δήμαρχος είσαι για τελευταία Χριστούγεννα ..Του χρόνου θα γκιζερας σαν απλός πρώην Δήμαρχος

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.