Εορδαία: Υψηλή διάκριση για το 1ο Δημοτικό Σχολείο Μουρικίου

30 Νοεμβρίου 2018
11:24
Κανένα σχόλιο

Στο υψηλότερο Ευρωπαϊκό επίπεδο του προγράμματος e- twinnig, κατέταξαν το 1ο Δημοτικό Μουρικίου, οι συντελεστές του 5ου Πανελλήνιου Συνεδρίου e- twinning, που συνήλθε πρόσφατα στα Ιωάννινα, αναγνωρίζοντας την τελειότητα του έργου τους, με θέμα « Ένας Δράκος με γυαλιά ψάχνει καθαρά νερά» το οποίο και παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια των εργασιών του Συνεδρίου. Το εν λόγω Σχολείο, συμμετέχει επί 4 έτη, στο e- twinning, συνεργαζόμενο με αντίστοιχες δομές της πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, εντός κι εκτός Ελλάδος, αποσπώντας σε όλες τις συμμετοχές του Ευρωπαϊκές ετικέτες ποιότητας

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.