Πολυθεματικό Ιατρικό Συνέδριο στα Σέρβια, 8-9 Δεκεμβρίου, με θέμα “Υγεία για τους πολίτες του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού στο Παρόν & στο Μέλλον”

30 Νοεμβρίου 2018
12:23
Κανένα σχόλιο

Αγαπητές συνδημότισσες και αγαπητοί συνδημότες,

Με μεγάλη χαρά ως Δήμος, αποφασίσαμε να διοργανώσουμε στις 8-9 Δεκεμβρίου 2018 το Πολυθεματικό Ιατρικό Συνέδριο «ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΕΡΒΙΩΝ-ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ», με καλεσμένους ομιλητές καταξιωμένους επιστήμονες από το χώρο της υγείας.

Η πλούσια θεματολογία του Συνεδρίου καλύπτει ένα ευρύτατο φάσμα, ώστε να σας ενημερώσει για το πολύτιμο αγαθό του ανθρώπου την Υγεία, αλλά και να σας γνωστοποιήσει ακόμη και νέες μεθόδους αντιμετώπισης των νόσων του σύγχρονου ανθρώπου.

Στόχος του συνεδρίου είναι να έρθετε σε επαφή με τους ανθρώπους της ιατρικής κοινότητας, για να συζητήσετε και να λύσετε τυχόν απορίες που έχετε για θέματα υγείας που απασχολούν εσάς ή και μέλη της οικογένειας σας.

Η αξία λοιπόν του συγκεκριμένου συνεδρίου είναι η ίδια η κοινωνική διάστασή του, αφού δημιουργεί συνθήκες ενημέρωσης μεταξύ ιατρών και πολιτών.

Με αυτές τις σκέψεις το Δημοτικό Συμβούλιο και εγώ προσωπικά σας καλωσορίζουμε και ευχόμαστε καλή υγεία σε όλους.
Με φιλικούς χαιρετισμούς,
Αθανάσιος Κοσματόπουλος
Δήμαρχος Σερβίων-Βελβεντού

Διοργάνωση: ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΒΙΩΝ-ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ
Συν-διοργάνωση: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Υποστήριξη: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Υπό την Αιγίδα: ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ, ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Β. ΕΛΛΑΔΟΣ, ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Β. ΕΛΛΑΔΟΣ

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ- Εγγραφή: https://dsv-ygeia-politon.weebly.com/eggrafi.html

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.