Ο Άδωνις Γεωργιάδης ήταν ομιλητής, το βράδυ του Σαββάτου, σε χοροεσπερίδα της ΝΟΔΕ Γρεβενών – Ποιοι από την περιοχή βρέθηκαν εκεί (Bίντεο & Φωτογραφίες)

2 Δεκεμβρίου 2018
08:09

 

Ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ, Βουλευτής Β΄ Αθηνών και πρώην Υπουργός Άδωνις Γεωργιάδης ήταν ο κύριος ομιλητής στην ετήσια χοροεσπερίδα της ΝΟΔΕ της ΝΔ Γρεβενών το Σάββατο το βράδυ 1 Δεκεμβρίου στο κέντρο «ΤΑ ΔΕΙΛΙΝΑ» στην Μυρσίνα Γρεβενών, όπου παραβρέθηκαν και πήραν τον λόγο επίσης, η Βουλευτής Β΄ Αθηνών κ.Αννα Μισέλ Ασημακόπουλου και ο Βουλευτής Ν.Κοζάνης και υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Κασαπίδης.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από greveniotis.gr

greveniotis.gr

17 σχόλια

  • Οι ίδιοι άνθρωποι που βούλιαξαν τη χώρα και τη ΝΔ… Για ποια ανανέωση μιλάνε;… Πού είναι οι νέοι άνθρωποι;…

  • ένα κόμμα,που η μόνη του ιδεολογία,είναι η ΝΟΜΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ,δέν μπορεί να ανανεωθεί…αυτοί που σκέφτονται να το ψηφίσουν,να το ξανασκεφτούν.

  • Μεγαλες προσωπικοτητες ολοι τους! Υποκλιμομαστε στα μεγαλα τους μυαλα! Φυσικα αυτα ειναι ανυπαρκτα σημερα σ ολα τα κομματα. Σοβαρος ανθρωπος και πολιτικος δε συμβιβαζεται δυστυχως αποδειχθηκε περιτρανα.

  • Εάν κάποιος δεί το βίντεο της εκδήλωσης θα καταλάβει πάρα πολλά.
    Μία αίθουσα άδεια μία ομιλία του Άδωνη χωρίς ουσία μόνο για σκάνδαλα προσπάθησε να μιλήσει και το χαλαρό χειροκρότημα των παρευρισκομένων που στην ουσία ήταν μόνο όσοι ενδιαφέρονται για καρέκλα.
    Πλήρης απογοήτευση.
    Μεγάλη αποτυχία.
    Να είσαι καλά Άδωνη!!!

  • Είστε τόσο αντιπαθείς εκεί στη ΝεαΔιαπλοκη που θα μας αναγκάσετε με το ζόρι να ψηφίσουμε Τσίπρα. Συνεχίστε έτσι, με τους διαπλεκόμενους και τους ακροδεξιούς και θα φτάσετε πιο χαμηλά και από το 19% του Σαμαρά το Μάιο 2012.
    Καλύτερα Τσίπρας, που κάνει και κάτι, παρά εσείς.
    Σας σιχάθηκα…

    • κάνε μια χάρη στον εαυτό σου και στην πατρίδα σου και μην πας να ψηφίσεις …. “Καλύτερα Τσίπρας, που κάνει και κάτι” δηλαδή τι έκανε ??? το σκυλάκι της μέρκελ ? σε όλα ναι λέει

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.