kozan.gr: Τροχαίο ατύχημα, λίγο πριν τις 8 το πρωί, μεταξύ Κοζάνης – Κοίλων – Αυτοκίνητο έπεσε και γκρέμισε κολόνα ηλεκτροφωτισμού (Φωτογραφίες)

2 Δεκεμβρίου 2018
08:58

 

Τροχαίο ατύχημα, σημειώθηκε σήμερα Κυριακή 2/12, λίγο πριν τις 8 το πρωί, μεταξύ Κοζάνης – Κοίλων, στη στροφή πριν το ξενοδοχείο ΝEFELI. Οδηγός αυτοκινήτου, λόγω της ολισθηρότητας του δρόμου, έχασε τον έλεγχό του και προσέκρουσε σε κολόνα ηλεκτροφωτισμού. Ευτυχώς, δεν τραυματίστηκε. Δείτε τις φωτογραφίες του kozan.gr

 

 

19 σχόλια

  • το συγκεκριμενο τμημα οδου εισοδου πολης δεν αποτελει και σωστο δρομο κυκλοφοριας απαραιτητα! ειναι λυπηρο τοσα χρονια να μην εχει βελτιωθει επιδεικτικα απο ολες τις δημοτικες διοικησεις, προηγουμενες και νυν! κυριοι υποψηφιοι για τον δημαρχιακο θωκο θα φιλοτιμηθειτε επιτελους? θα μας κανετε τη χαρη να φτιαξετε σωστα αυτο το κομματι του δρομου απο τον κομβο “νιαημερου” εως τον κομβο του ΤΕΙ? ειναι ντροπη εν ετει 2019 (σ ενα μηνα σχεδον) ακομη ν ασχολουμαστε με τετοια πραγματα! σεβαστειτε μας επιτελους..

  • Ένα από τα δύο γνωστά σημεία της διαδρομής Κοζάνη – ΤΕΙ, όπου δυστυχώς εδώ και πολλά χρόνια βλέπουμε συχνά ατυχήματα. Πότε επιτέλους θα ασχοληθούν σοβαρά με αυτό το θέμα ο Δήμος και η Περιφέρεια; Πρέπει να θρηνήσουμε θύματα;

    • Ποτε επιτελους θα το βαλουμε και εμεις στο μυαλο μας και θα μειωνουμε ταχυτητα;αφου το ξερουμε οτι ο δρομος δεν ειναι καλος…

      • Κατασκευάζουμε δρόμους με 4 λωρίδες και τους πληρώνουμε πιο ακριβά για να είναι ασφαλείς και η κυκλοφορία να γίνεται με μεγαλύτερη ταχύτητα, επειδή οι καθυστερήσεις είναι χαμένες ανθρωποώρες για την οικονομία και οι χαμηλές ταχύτητες σημαίνουν μεγαλύτερη κατανάλωση καυσίμων.

        Στο συγκεκριμένο δρόμο, που αποτελεί τμήμα του δήθεν “κλειστού” “αυτοκινητοδρόμου” Κοζάνης-Πτολ/δας, το όριο 50 έχει μπει μόνο για να κουκουλώσει την ανικανότητα των Υπηρεσιών 25 χρόνια τώρα να κάνουν το δρόμο ασφαλή.

        Κι όχι μόνο δεν τον κάνουν ασφαλή, αλλά πρόσθεσαν και τον ηλίθιο, εντελώς αόρατο και κακοσχεδιασμένο και γι’ αυτό ιδιαίτερα επικίνδυνο κυκλικό κόμβο, λίγο παρακάτω απ’ το σημείο του ατυχήματος.

    • Γιατί πάντα φταίνε οι άλλοι? Δλδ φταίει ο δήμαρχος που εμείς ενώ ξέρουμε ότι το συγκεκριμένο σημείο είναι επικυνδινο τρέχουμε κ προσπερνάμε κ μην μου πείτε ότι δν συμβαίνει αυτό γιατί κάνω σχεδόν καθημερινά αυτήν την διαδρομή και βλέπω πως λειτουργούν οι άλλοι οδηγοί, ναι οκ να φτιαχτεί ο δρόμος εννοείτε αλλά ας είμαστε και εμείς πιο προσεκτικοί σαν οδηγοί, κυκλοφορούν κ άλλοι στο δρόμο δν είμαστε μόνοι μας.

        • Με την λογική της συνεχούς μειούμενης ταχύτητας φίλε το μόνο που πετυχαίνεις είναι να τους κάνεις όλους να κοιμούνται στο τιμόνι κυριολεκτικά! Φυσικά και δεν μιλάμε για αύξησή της εκτός ορίων εννοείται, αλλά σίγουρα δεν αποτελεί λύση η μειωμένη ταχύτητα! Οι δρόμοι που κατασκευαστικά είναι χάλια οφείλουν να επανακατάρτισης! Γιατί πολύ απλά όταν έχεις μια ανάποδη κλίση οδοστρώματος ότι και να κάνεις δεν μπορείς να κρατήσεις το αυτοκίνητο στο δρόμο ακόμα και με 3χλμ/ώρα εάν κίνησε! Φτάνει πια με την καραμέλα της ταχύτητας.

  • ΜΗΝ πηγαίνετε πάνω από τα όρια ταχύτητας ρε νεοελληναρες. Ξέρεις ότι δεν είναι και ο καλύτερος δρόμος και πάλι τρέχεις.

    • που σαι αρχοντα στον συγκεκριμενο δρομο ειτε πηγαινεις με 50χλμ/ωρα ειτε με 150χλμ/ωρα τον ιδιο κινδυνο διατρεχεις! εαν δεν το καταλαβαινεις πηγαινε ξανα στην πρωτη γυμνασιου σεο μαθημα της φυσικης,παρακολουθησε το.. και θα καταλαβεις!

  • καταρχην ευτυχως ειναι καλα ο ανθρωπος..και ρε ασχετοι που εχετε μηδεν παιδεια εκει εχει σημα που λεει ΠΑΝΕ ΜΕ 50..αλλα ετσι ειναι μονο γκρινια να βγουμε να κραξουμε τους προηγουμενους και τους επομενους..αμα δε τρεχεις σε εκεινο το δρομο δε θα τρακαρεις ποτε..
    αλλα αμα εχεις ΜΗΔΕΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ετσι ειναι..μαθετε να οδηγατε και μετα κραξτε αντε με τους ασχετους

  • Επιτέλους σταματήστε να ασχολείστε με το συγκεκριμένο δρόμο .Όποιος πηγαίνει με το όριο ταχύτητας δεν έχει κανένα πρόβλημα.Όποιος τρέχει πρόβλημά του.

      • Κ εποιδη ο δρόμος έχει κακοτεχνίες κ δν είναι σωστός δν πρέπει να τηρούμε τα σήματα δλδ? Δεν μας φταίει κανείς άλλος μάθαμε πάντα να ρίχνουμε το φταίξιμο σε κάποιον άλλον, δν προκειτε να φτιάξουν το δρόμο οπότε ας συμμορφωθουμε κ εμείς κ ας προσεχουμε.

  • κακοτεχνια της κακοτεχνιας η κακοτεχνια και παει λεγοντας! αιωνια ελλαδα! τις κακοτεχνιες των εργολαβων τις πληρωνουν οι οδηγοι! αισχος!

  • Για τους μεμψίμοιρους και τους δήθεν, μπορώ να πω ότι αν θέλεις να πηγαίνεις με 40 ή 50 σε ένα δρόμο με 4 λωρίδες και διαχωριστική νησίδα, μπορείς να χρησιμοποιείς και γαϊδούρι, που είναι και πιο ασφαλές από το αυτοκίνητο. Αλλά αν αυτό λέγεται είσοδος πόλης και χάραξη δρόμου, τότε αυτή η πόλη είναι άξια της μοίρας της. Νέα χάραξη χρειάζεται και όχι διαπλάτυνση του δρόμου που πριν από 100 χρόνια πήγαιναν με τα γαϊδούρια.

  • συγχαρητήρια στο kozan.gr που αποφάσισε ότι ευθύνεται η ολισθηρότητα του δρόμου γράφοντας:
    ” λόγω της ολισθηρότητας του δρόμου”

    μην πέσεις στα χέρια δημοσιογράφου, ιδίως εάν τα ξέρει όλα!!!

  • Εκτός από την κακοτεχνια του δρόμου, δεν υπάρχουν καθόλου πεζοδρόμια. Σε ένα δρόμο που περπατάνε πολύ συχνά φοιτητές του ΤΕΙ.

  • Ο δρόμος έχει κατασκευαστικά λάθη, αυτό όλοι το βλέπουμε όταν πάμε να πάρουμε τις στροφές. Οι αρμόδιοι το γνωρίζουν και αντί να διορθωσουν το δρόμο προτίμουν τη φτηνή λύση του ορίου,τα σαμαράκια,τα φώσφοριζε χρώματα. Φυσικα και πρέπει να τηρούμε τα όρια σαν νομοταγείς πολίτες.Αλλα το θεμα είναι γιατί δεν επισκευάζουν τον δρόμο.Μη βγαινετε εκτος θεματος.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.