Δήλωση Γιάννη Θεοφύλακτου για απειλές Άδωνι Γεωργιάδη (Δελτίο τύπου)

3 Δεκεμβρίου 2018
12:28

Με αγωγές και μηνύσεις απειλεί εμένα και τα μέλη της Εξεταστικής Επιτροπής για τα σκάνδαλα στην Υγεία, ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ., Άδωνις Γεωργιάδης.

Η δήλωσή του είναι πρωτίστως σπασμωδική, καθώς εργαζόμαστε επίπονα και συστηματικά 1,5 χρόνο τώρα, κατόπιν σχετικής απόφασης της Ολομέλειας της Βουλής και έχουμε αντιμετωπίσει δεκάδες μαρτύρων και μελετήσει χιλιάδες εγγράφων.

Η δήλωση του αντιπροέδρου της Ν.Δ. είναι επιπροσθέτως προσβλητική και συκοφαντική, καθώς με θίγει ως Βουλευτή που εργάζεται σε μία Εξεταστική Επιτροπή σύμφωνα με τον Κανονισμό της Βουλής.

Δεν θα επιμείνω όμως στην προσωπική μου ηθική βλάβη, αλλάστη βλάβη και τη ζημία που υπέστησαν οι συμπολίτες μας από το “πάρτυ” που γινόταν τόσα χρόνια στο ΚΕΕΛΠΝΟ.

Έτσι φτάσαμε και κόπηκαν οι μισθοί,

κόπηκαν οι συντάξεις,

ανέβηκε στα ύψη η ανεργία,

φύγανε τα παιδιά μας στο εξωτερικό (και τόσα άλλα…)

Γιατί στο ΚΕΕΛΠΝΟ: ‘φάγανε’ από τη διαφημιστική δαπάνη,

‘φάγανε’ από τις θερμικές κάμερες,

‘φάγανε’ από το κτίριο,

‘φάγανε’ από τα εμβόλια,

‘φάγανε’ από τον ΟΚΑΝΑ,

‘φάγανε από τις … εξετάσεις με την Μητρόπολη Καισαριανής’,

‘φάγανε’ από τους κομματικούς διορισμούς ….

‘φάγανε – φάγανε – φάγανε’….

Υπάρχουν και σοβαρές ποινικές και τεράστιες πολιτικές ευθύνες για όλα αυτά.

Ε, όχι και να μας κουνάνε το δάχτυλο και να μας απειλούν κι από πάνω!

Γιάννης Θεοφύλακτος

Βουλευτής Ν. Κοζάνης (ΣΥΡΙΖΑ)

Δικηγόρος παρ’ αρείω πάγω

[Η δήλωση εδώ: http://www.nooz.gr/greece/1521091/gewrgiadis-gia-keelpno–apeilei-me-agwgi-toys-boyleytes-toy-syriza- ]

21 σχόλια

  • Η Διαφθορά δεν ήταν μόνο πρασινου χρώματος αλλά έχει και γαλάζιο και βαθύ μπλε.
    Ήρθε η σειρά και της Δεξιάς να αποκαλυφθεί.
    Να συλληφθούν και οι Γαλάζιοι Ακηδες και Γιάννηδες.
    Και σίγουρα είναι πολλοί!

  • Κρατάει κανείς σκορ στις προφυλακισεις μεταξυ ΠΑΣΟΚ και ΝΔ? Εχει ξεφύγει το Πασοκ νομίζω,αλλά η ΝΔ εχει καλες πιθανότητες να το γυρίσει το ματς!

    • Ένας να βγαίνει ένας να μπαίνει να μην υπάρξει συνωστησμός,το κακό που φέρανε στον κόσμο να το βρουν στη φυλακή.

  • Στοιχεία υπάρχουν ? Αν ναι να τα βγάλετε στη δημοσιότητα και να τον δικάσετε !!!! ¨Αν όχι όμως…… τότε είστε κοινοί συκοφάντες. Και επειδή έρχονται εκλογές ……ο νοών νοείτω !!!!!

  • Δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα εφόσον κάνατε σωστά τη δουλειά σας. Αν όμως ρίχνετε λάσπη λόγω εκλογών, τη βαψατε. Περιμένουμε να δούμε .

  • Πολύ σωστά φωνάζει ο κλέφτης να φοβηθεί ο νοικοκύρης…..16 εκατομμύρια εμβόλια παρήγγειλαν το 2009…θερμικές κάμερες για την γρίππη αξίας 5 εκατομμυρίων ευρώ….ααα ρε ΝΔοίτες

    • Παιδιά μην είμαστε υπερβολικοί. Σήμερα, ας πούμε, σήκωσα κατά λάθος μια πέτρα και δεν είδα σκάνδαλο που να εμπλέκεται στέλεχος ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ή το Μητσοτακέικο!

  • Γιατί δηλαδή να μπορεί το κράτος να θεωρεί απατεώνα τον αντιπρόεδρο της Ν.Δ., Άδωνι Γεωργιάδη κι εμείς να μην μπορούμε να θεωρήσουμε απατεώνες τον υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ που «ξέχασε» να δηλώσει μερικά εκατομμύρια και κάμποσα ακίνητα;

  • Αμαν αρα Γιααανν δεν ήσι άλλου δικηγόρους ρα στην βουλή σε έβαλαν σώνε ρα όπου σταθείς και βρεθείς σαν νομικός μιλάς ..
    βαρέθκαν στην εφορία να σε βλέπνε να κοβς παραβολα για μηνύσεις

  • Γιατί το κράτος να μπορεί να θεωρεί απατεώνα τον αντιπρόεδρο της Ν.Δ., Άδωνι Γεωργιάδη και εμείς να μην μπορούμε να θεωρήσουμε απατεώνα υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ που «ξέχασε» να δηλώσει μερικά εκατομμύρια και κάμποσα ακίνητα;

  • Αν αυτοί που κυβέρνησαν 40 χρόνια την Ελλάδα Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ Εσύ είσαι το ΣΥΡΙΖΑ στα τέσσερα χρόνια πόσες εκατοντάδες δισεκατομμύρια Σημειώσατε τη χώρα και πουλήσατε τον Εθνικό πλούτο και τα εθνικά μας θέματα θεωρείτε ότι δεν έχετε ποινικές κακουργηματικές πράξεις και πολιτικές εθνικά πράξεις που ζημίωσαν τη χώρα είσαστε η πιο ζημιογόνος κυβέρνηση μεταπολεμικά αν είχατε ασχοληθεί με την ουσία της πολιτικής όσο ασχοληθήκατε με την σκανδαλολογία δηλαδή τη συκοφαντία τον πολιτικό σας αντίπαλο σίγουρα θα είχατε κάνει και κάτι θετικό ενώ σήμερα μόνο αρνητικά πράγματα κανάτε και υποθήκευσαν το μέλλον πιστεύω κάποτε αυτά να βγουν Στο φως και πρέπει να βγουν Για να δούμε αυτήν για πρώτη φορά αριστερά τι έκανε στην Ελλάδα καλό ή κακό Αν έκανε καλό να παραμείνετε αν έκανε κακό να πάτε στο πυρ το εξώτερον

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.