Δράσεις Συνεκπαίδευσης του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου-Λυκείου Κοζάνης με το 4ο Γυμνάσιο Κοζάνης

2 Δεκεμβρίου 2018
15:57
Κανένα σχόλιο

Οι μαθητές του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου-Λυκείου Κοζάνης επισκέφτηκαν σήμερα, Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου, το 4ο Γυμνάσιο Κοζάνης στα πλαίσια Προγράμματος Συνεκπαίδευσης . Εκεί, πραγματοποιήθηκαν κοινές δράσεις των 30 μαθητών του ΕΝΕΕΓΥΛ Κοζάνης με 30 μαθητές της Β΄ και της Γ΄ τάξης του 4ου Γυμνασίου Κοζάνης, με σκοπό την ενίσχυση της αλληλεπίδρασης και τη δημιουργία σχέσεων φιλίας μεταξύ τους.

Οι μαθητές και των δύο σχολείων, χωρισμένοι σε ομάδες, συν-αθλήθηκαν, συν-δημιούργησαν κολάζ, συν-παρασκεύασαν λιχουδιές και στο τέλος συν-διοργάνωσαν πάρτυ με μουσική και χορό.

Πολλαπλά είναι τα οφέλη από τις Δράσεις Συνεκπαίδευσης για τους μαθητές και για τους δύο τύπους σχολείων, καθώς η αλληλεπίδραση και η αλληλογνωριμία μέσα από την κοινή δράση είναι βασικές προϋποθέσεις τόσο του σεβασμού και της αποδοχής του άλλου όσο και της δημιουργίας φιλικών σχέσεων.

Εμείς, οι εκπαιδευτικοί και των δύο σχολείων, ελπίζουμε να έγινε λίγο πιο ζεστή η καρδιά και λίγο πιο πλούσια η ψυχή όλων των μαθητών μας.

4ο Γυμνάσιο Κοζάνης

Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο-Λύκειο Κοζάνης

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.