Η ΚΟΒ ΣΕΡΒΙΩΝ του ΚΚΕ προς τιμήν των 100 χρόνων ζωής και δράσης του ΚΚΕ διοργανώνει γλέντι  το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου

3 Δεκεμβρίου 2018
17:59

 

Η ΚΟΒ ΣΕΡΒΙΩΝ του ΚΚΕ προς τιμήν των 100 χρόνων ζωής και δράσης του ΚΚΕ διοργανώνει γλέντι  το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 21:00 στην ταβέρνα τα «ΚΑΣΤΡΑ»

 

Μουσικό γλέντι με τους:

Δημαράκη Δώρα (Φωνή)

Κιτσιούλη Δημήτρη (Μπουζούκι Φωνή)

Παππά Φώτη (Κιθάρα- Φωνή)

 

3 σχόλια

  • Γλεντήστε την καθυστέρηση και την άρνηση σας σε ολα. Κρίμα που δεν διδαχθηκατε τιποτα απο την πολλή ενδιαφερουςα Και αξιόλογη ιστορία του παγκόσμιου και του ελληνικού κομμουνιστικού κινήματος …

  • Το ΚΚΕ δεν είναι κόμμα είναι επιχείρηση και μάλιστα ενώ έχει επιχειρηματική δραστηριότητα αρνείται παρανόμως κάθε έλεγχο του κράτους στα οικονομικά του.Τις κρατικές καπιταλιστικες ενισχύσεις όμως της λαμβάνει κανονικα.Επίσης και τα δώρα των αστικών κομμάτων(τηλεοπτική συχνότητά)και μετά την πούλησε σε όρισε εταιρία 2800000 ευρώ.

  • Οι κομουνιστες δεν κρύβουν το όνομα τους ούτε καν τα ματια δεν κλειναν στο εκτελεστικό απόσπασμα οι προδότες βάζανε κουκούλα και οι απόγονοι τους κρύβονται πίσω από την κουκούλα ανωνυμίας

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.