Την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου, η φωταγώγηση του νέου εντυπωσιακού Xριστουγεννιάτικου Δέντρου της Κεντρικής Πλατείας της Πτολεμαΐδας

4 Δεκεμβρίου 2018
12:11

Η φωταγώγηση του νέου εντυπωσιακού Xριστουγεννιάτικου Δέντρου της Κεντρικής Πλατείας της Πτολεμαϊδας από το Δήμαρχο Εορδαίας Σάββα Ζαμανίδη, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 8 μ.μ. στα πλαίσια εορταστικής εκδήλωσης , που διοργανώνει ο Δήμος Εορδαίας και συμπίπτει με τη Λευκή Νύχτα του Εμπορικού Συλλόγου Πτολεμαϊδας .

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει παραδοσιακά κάλαντα από τη Φιλαρμονική του Δήμου , Βυζαντινούς Ύμνους από το Σύλλογο Ιεροψαλτών Εορδαίας , χριστουγεννιάτικα τραγούδια από τις χορωδίες των πολιτιστικών Συλλόγων Θρακιωτών, Ποντίων, Μικρασιατών και Τροβαδούρων .

Καλούνται όλοι οι φορείς και οι δημότες μικροί και μεγάλοι να δώσουν το «παρών» στην εκδήλωση , που σηματοδοτεί την έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων στο Δήμο μας.

2 σχόλια

  • ενας σιδερενιος σκελετος με πεντε εξι γιρλαντες ειναι ,τριχες κατσαρες δηλαδη ! αν ενα παιδακι θελει να βγει φωτογραφια με το “δεντρο”, την ημερα δε θα δειχνει καν οτι ειναι δεντρο ή θα περιμενει να νυχτωσει (οποτε θα φαινεται μονο το “δεντρο”)

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.