kozan.gr: Ευχές για την ονομαστική του εορτή δέχτηκε σήμερα Τετάρτη 5/12 ο δήμαρχος Εορδαίας Σάββας Ζαμανίδης (Φωτογραφίες & Βίντεο)

5 Δεκεμβρίου 2018
14:12
Κανένα σχόλιο

Μεγάλη ήταν σήμερα Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018 η κίνηση στο Γραφείο του Δημάρχου Εορδαίας Σάββα Ζαμανίδη, ο οποίος δέχθηκε ευχές για την ονομαστική του εορτή από εκπροσώπους της Εκκλησίας, της Πολιτείας , της ΔΕΗ ,των περιφερειακών και τοπικών φορέων, από Δημοτικούς υπαλλήλους και από πολίτες.
Υγεία και δύναμη να συνεχίσει το επίπονο έργο του , ευχήθηκε στο Δήμαρχο ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως Φλωρίνης –Πρεσπών και Εορδαίας Αρχιμανδρίτης Νικηφόρος Μανάδης , ενώ ανάλογες ήταν και οι ευχές του Βουλευτή Π.Ε. Κοζάνης Θέμη Μουμουλίδη, του Γενικού Διευθυντή και Διευθύνοντος Συμβούλου της ΔΕΗ Εμμανουήλ Παναγιωτάκη , της Γενικής Διευθύντριας των Ορυχείων Όλγας Κουρίδου , των Προέδρων Τ.Κ. , των Δημοτικών Συμβούλων , των Διευθυντών των ΜΜΕ της περιοχής και όσων, δια ζώσης, ευχήθηκαν τον κ. Ζαμανίδη.
Έχοντας στο πλευρό του την οικογένειά του ο Δήμαρχος Εορδαίας ευχαρίστησε όλους και τον καθένα ξεχωριστά για τις ευχές και την παρουσία τους.


Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.