Ο Δήμαρχος Βοΐου εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες σε όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχημένη διεξαγωγή του Φεστιβάλ Μουσικών Σχολείων

6 Δεκεμβρίου 2018
13:44

 

Ο Δήμαρχος Βοΐου εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες σε όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχημένη διεξαγωγή του Φεστιβάλ Μουσικών Σχολείων. Ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνονται στον ευεργέτη της Σιάτιστας, κ Παπανικολάου Κωνσταντίνο, καθώς και στους τοπικούς επιχειρηματίες, κ. Μαντζιάρη Βασίλειο, κ. Μητράκο Ιωάννη, κ. Ώττα Βασίλη και τους ΑΦΟΙ Τσιαούση ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ. Η συμβολή όλων ήταν καταλυτική στην επιτυχημένη έκβαση του φεστιβάλ.

3 σχόλια

  • ένα ευχαριστώ και στους μαθητές και καθηγητές του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας που μόχθησαν γι΄αυτή τη διοργάνωση δεν θα έβλαπτε. Χωρίς αυτούς δεν θα γινόταν τίποτα γιατί εκεί στο Δήμο είστε τραλαλα τραλαλο. Επίσης, στα συμμετέχοντα Μουσικά Σχολεία και τους τεχνικούς ενα μπράβο.

  • Η επιτυχια δεν επαφιεται στο γεγονος οτι η αιθουσα ηταν γεματη μονο.
    Εχει να κανει και με την στοιχειωδη “φροντίδα” και οργανωση, οπως εχει να κανει με την θερμανση του χωρου, την αρτια ηχητικη καλυψη, την σιτιση των συμμετεχόντων!
    Αμφιβάλλω αν πηγε ποτε κανεις απο εσας να παρακολουθησει καποια αναλογη εκδηλωση οπουδηποτε αλλου!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.