Αθλητική πανδαισία με δηλώσεις αποκαλύψεις και μπάλα πολύ μπάλα – Μη χάσετε τη Δευτέρα 10.30 το βράδυ την εκπομπή ΜΑΤΙΕΣ ΣΤΑ ΣΠΟΡ στο FLASH TV

7 Δεκεμβρίου 2018
00:55
Κανένα σχόλιο

Μη χάσετε τη  Δευτέρα 10 30 το βράδυ την εκπομπή ΜΑΤΙΕΣ ΣΤΑ ΣΠΟΡ  στο FLASH TV

Γιατί η  αθλητική  ενημέρωση στη Δυτική Μακεδονία έχει όνομα . . .

Πιστοί στο ραντεβού μας το βράδυ της  Δευτέρας στις 22.30, από τη συχνότητα του FLASH θα “ρίξουμε” αθλητικές Ματιές στα σπορ της Δυτικής Μακεδονίας.

Στο πρώτο μέρος της εκπομπής  Ματιές στην Γ’ Εθνική κατηγορία  Φάσεις  και γκολ από τα παιχνίδια των ομάδων της Δ. Μακεδονίας  δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

Δηλώσεις – αποκαλύψεις του προέδρου της Κοζάνης Αγάπιου Γαβριηλίδη
Μιλάει ο Πρόεδρος  της κυπελλούχου Καστοριάς (1980) τη δεκαετία 1973 -1983 Γιώργος Χαλκίδης “Έφυγα με πικρία από την Καστοριά. Η Καστοριά δε μπορεί να γίνει ξανά η Καστοριά του τότε.  Τι φταίει;” …

Επίσης  ο Κυριάκος Αλεξανδρίδης υπεύθυνος συνεργαζόμενων ακαδημιών ΠΑΟΚ μιλάει για τη συνεργασία με την Κοζάνη αλλά και για τον ΠΑΟΚ.

Ακόμα ο Στέφανος Μπορμπόκης απολαυστικός …”Όταν κερδίζαμε τον Ολυμπιακό μόνο με 1-0 μας κράζανε …. Ήρθε η ώρα να πάρει ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα…”

Επίσης  ο Παντελής Καπετάνος διεθνής ποδοσφαιριστής.  “Με ενδιαφέρει η προπονητική αλλά δεν πήρα ακόμα οριστική απόφαση να σταματήσω το ποδόσφαιρο.”

Ο πρώην πρόεδρος του Ερμή Αμυνταίου  Παύλος Λαζαρίδης μας ξεκαθαρίζει “είμαι κοντά στον Ερμή και ο βασικός χορηγός του.”

Στο δεύτερο  μέρος θα έχουμε την χαρά και την τιμή να φιλοξενήσουμε την γυναικεία ομάδα χάντμπολ του Εθνικού Κοζάνης η οποία φέτος αγωνίζεται στην Α2 κατηγορία.
Στόχοι και φιλοδοξίες της γυναικείας  ομάδας του Εθνικού αλλά θα γνωρίσουμε και όλο το οικοδόμημα.

Στο στούντιο
Ο προπονητής των γυναικών  στην Α2 Κιοσσές Μάκης η αθλήτρια της ομάδας των γυναικών του Εθνικού,  Αναστασία Καραγιαννίδου και προπονήτρια στα μίνι .
Και τρεις κορασίδες που παίζουν στην Α2 και είναι μέλη της Εθνικής κορασίδων που θα συμμετάσχει στην Μεσογειάδα.

Η Γκιάτα Μαρία ,η Φλώρου Κατερίνα και η  Μπούκου Ειρήνη.

Στο τρίτο μέρος γκολ και θέαμα από τα τοπικά πρωταθλήματα.
Ακόμα  ….  Ο προπονητής  του Τιτάν Σερβίων Γιάννης Παρασκευάς μιλάει για το φετινό πρωτάθλημα και την πορεία του Τιτάν.

Μόνο αυτά για την προτελευταία εκπομπή για το 2018…. Την άλλη φορά ακόμη περισσότερα!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.