Όμιλος Αντισφαίρισης Πτολεμαΐδας: Eκδρομή στην Σόφια για την παρακολούθηση του επαγγελματικού τουρνουά τένις DIEMAXTRA SOFIA OPEN 2019 ATP TOUR 250000 $

7 Δεκεμβρίου 2018
12:52
Κανένα σχόλιο

DIEMAXTRA SOFIA OPEN 2019 8, 9 KAI 1O ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019

Ο ΟΜΙΛΟΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ διοργανώνει εκδρομή στην Σόφια για την παρακολούθηση του επαγγελματικού τουρνουά τένις DIEMAXTRA SOFIA OPEN 2019 ATP TOUR 250000 $ με σημαντικές συμμετοχές (ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ,GOFFIN, CHARDY )και άλλοι πολλοί σημαντικοί παίκτες της παγκόσμιας κατάταξης. Η εκδρομή περιλαμβάνει μεταφορά, παρακολούθηση των αγώνων (Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή ) και διαμονή σε εξαιρετικό ξενοδοχείο (NOVOTEL /Sofia ). Αναχώρηση (Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου και επιστροφή Κυριακή 10 Φεβρουαρίου , μετά τον τελικό. Εξασφαλισμένα εισιτήρια αγώνων σε καλές θέσεις.

Υπεύθυνος εκδήλωσης / Συντονιστής

Ο.Α.ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ e-mail. [email protected] ΤΗΛ.2463772621 / 6983821482

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.