kozan.gr: Σέρβια: Tα “έψαλλε” στους δημότες ο δήμαρχος Σερβίων – Βελβεντού Α. Κοσματόπουλος, γιατί δεν τίμησαν, με την παρουσία τους, το ιατρικό συνέδριο που διοργάνωσε ο δήμος – Αναφέρθηκε σε παράγοντες του δήμου που σαμποτάρισαν το συνέδριο, ενώ έστειλε και μήνυμα για την αντίστοιχη εκδήλωση του 2019, λέγοντας πως πάλι εμείς θα είμαστε εδώ (Βίντεο)

9 Δεκεμβρίου 2018
20:42

 

Δεν έψαλλαν μόνο η χορωδία του Μορφωτικού Ομίλου και τα μέλη της Ευξείνου Λέσχης Σερβίων στην εκδήλωση για τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου, το απόγευμα της Κυριακής, στα Σέρβια, αλλά και ο δήμαρχος Α. Κοσματόπουλος, ο οποίος τα “έψαλλε”, με το δικό του τρόπο, στους πολίτες, που δεν τίμησαν με την παρουσία τους το ιατρικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε, με πρωτοβουλία του δήμου, στις 8 & 9/12. Ο δήμαρχος έκανε λόγο για παράγοντες του δήμου που σαμποτάρισαν το συνέδριο, ενώ ολοκληρώνοντας την ομιλία του, ανέφερε χαρακτηριστικά: “Xρόνια πολλά και του χρόνου εδώ πάλι, γιατί εμείς θα είμαστε πάλι εδώ”.

 

8 σχόλια

    • αντί να τον γιουχάρετε τουλάχιστον που καταστρέφει την περιοχή , γελάτε
      εγώ απέφυγα έστω και να ανέβω στην πλατεία διότι με έβλεπα να διανυκτερεύω στο αστυνομικό τμήμα

  • 20.000 ευρω συνεδριο για 5 ατομα υπερβολικο. Ο δημαρχος επιβεβαιωσε με το πλεον ηχυρο τροπο την αποτυχια του συλλυπητηρια κοσματοπουλε.το χρονου οχι μονο δεν θα εισαι ουτε ζωγραφιστος.

  • Δεν σαμποτάρισαν το συνέδριο,σου έστειλαν μήνυμα μη αποδοχής ως δήμαρχο τις επόμενες εκλογές!Τι δεν καταλαβαίνεις;

  • Τα καταστρέφεις όλα το καταλαβαίνεις; και ταυτόχρονα κάνεις συνέδρια…. όχι δεν τα θέλουμε…. σταμάτα να καταστρέφεις αυτά που έχουν τα Σερβια και μετά κοιτα για τα περαιτέρω…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.