Οι EMIGRE συνεχίζουν τις γεμάτες ρυθμό εορταστικές τους εμφανίσεις με το μουσικό τους projectStudio Sessions” και την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου ταξιδεύουν στην Κοζάνη σε έναν νέο υπέροχο χώρο, το Casa Downtown Bar (Ειρήνης 10, Κοζάνη) που πραγματοποιεί τα επίσημα εγκαίνια του!

Σε κάθε ζωντανή τους εμφάνιση, οι EMIGRE καταφέρνουν να μας ξεσηκώνουν με τον ρυθμό τους, ενώ φέτος τον χειμώνα μας υπόσχονται νέα τραγούδια και ενδιαφέρουσες συνεργασίες έκπληξη! Στις Studio Sessions βραδιές τους, δημιουργούν ένα μοναδικό πάρτι όπου οι σύγχρονοι pop, rock και dance ρυθμοί συνδυάζονται αρμονικά με τις λούπες, τις κιθάρες και τις έντονες ερμηνείες. Στο play list τους θα ακούσουμε δικές τους επιτυχίες από την μακροχρόνια πορεία τους, καθώς και αγαπημένα τραγούδια από διάφορες εποχές πρωτότυπα διασκευασμένα.

Μην χάσετε λίγο μετά τις 22:00 την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου τους EMIGRE live στα εγκαίνια του Casa Downtown Bar στην Κοζάνη, όπου με το μουσικό τους projectStudio Sessions” ετοιμάζονται να μας χαρίσουν ιδιαιτέρες χορευτικές στιγμές και μοναδικές ερμηνείες, απογειώνοντας την διασκεδάσει στα ύψη!

EMIGRE Instagram: https://www.instagram.com/emigre_official/

EMIGRE Facebook page: https://www.facebook.com/emigre

EMIGRE – Είναι Φάση (New Single): https://youtu.be/TYDKk-y1-Vg

EMIGRE – Είμαστε Μαζί: https://youtu.be/jfgS7ZtXgro

EMIGRE & STAVENTO: https://youtu.be/1ClvEkVJj5g

EMIGRE – Πέφτω:  https://youtu.be/08itDbrCwtY

EMIGRE & Σ. ΚΡΑΟΥΝΑΚΗΣΚόκκινα Γυαλιά: https://youtu.be/qJVpkw_8KDs

EMIGRE & Α. ΡΕΜΟΣ – Σάββατο Απόγευμα: https://youtu.be/tDKMqqAHXl8

EMIGRETα Μεγαλύτερα Ταξίδια: https://youtu.be/_J6BdEdAdOA

EMIGRE – Κέρδισες: https://youtu.be/TIEC1bdSHzU

Plus Promotion | 4 Sfaktirias Str. 54351 Thessaloniki

Tel: ++30 2310.989744 – Fax: ++30 2310.989749 | Email: pro[email protected]plusrec.gr