Η 10χρονη Γρεβενιώτισσα Αριάδνη Ρόβα, στους ημιτελικούς του «Ελλάδα έχεις Ταλέντο (Bίντεο)

12 Δεκεμβρίου 2018
04:32
Κανένα σχόλιο

 

Η 10χρονη Γρεβενιώτισσα Αριάδνη Ρόβα που στις πρώτες δύο εμφανίσεις της μάγεψε τόσο την κριτική επιτροπή όσο και τους τηλεθεατές σε πανελλαδικό επίπεδο με τις χορευτικές ικανότητές της, πέρασε στους ημιτελικούς του «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» και διαγωνίζεται το βράδυ της Πέμπτης 13 Δεκεμβρίου λίγο μετά τις 9.00, διεκδικώντας το όνειρο του τελικού.

Είναι μια τεράστια επιτυχία για την ίδια, την οικογένεια της και την πόλη. Τα Γρεβενά είναι στο πλευρό της μικρής Αριάδνης που ετοιμάζει μια εκπληκτική χορογραφία που αναμένεται να μας αφήσει και πάλι με το στόμα ανοιχτό! Μια χορογραφία που ετοίμασε με τους καθηγητές της Στάθη Σαββίδη, Ελένη Ντίνου και Στας Γκαλτσίδη της σχολής Royal Dance Academy.
Την Πέμπτη λίγο μετά τις 9.00 το βράδυ, το Ελλάδα έχεις ταλέντο έχει… άρωμα Γρεβενών. Και περιμένουμε την επόμενη επιτυχία της!

Όλοι στο πλευρό της μικρής Αριάδνης!

 Foto by dimos rovas

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο παρακάτω βίντεο:

 

Πηγή greveniotis.gr

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.