kozan.gr: Κοζάνη: Ενδιαφέρουσα εκδήλωση για τη διαχείριση των απορριμάτων πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στο Κοβεντάρειο (Bίντεο & Φωτογραφίες)

10 Φεβρουαρίου 2017
20:06

Πρόγραμμα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης μαθητών α/βάθμιας και β/βάθμιας εκπαίδευσης, σε 27 σχολικές μονάδες του Δήμου Κοζάνης, για την προώθηση της Διαλογής στην Πηγή (ΔσΠ) των ανακυκλώσιμων υλικών και των βιοαποβλήτων, υλοποιεί η Αντιδημαρχία Περιβάλλοντος του Δήμου Κοζάνης, στο πλαίσιο της ενημέρωσης για την Ολοκληρωμένη Διαχείριση Απορριμμάτων. Σήμερα, 10 Φεβρουαρίου, στο Κοβεντάρειο τελευταία ημέρα των δράσεων, πραγματοποιήθηκε κεντρική ανοιχτή εκδήλωση για όλους τους δημότες. Η Ελένη Τασοπούλου-Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Δήμου Κοζάνης ανέπτυξε το θέμα: «Ο Δήμος Κοζάνης μπροστά σε νέες προκλήσεις στη διαχείριση απορριμμάτων» και ο Αντώνης Γρηγορόπουλος, ΔΙΑΔΥΜΑ στάθηκε στο «Το νέο πλαίσιο στη διαχείριση απορριμμάτων». Ακολούθησε ομιλία για την «Βασική Στρατηγική Ολοκληρωμένης Διαχείρισης Απορριμμάτων στο Δήμο Κοζάνης» από τον Φίλιππο Κυρκίτσο Δρ. Περιβαλλοντολόγο Πρόεδρο της Οικολογικής Εταιρείας Ανακύκλωσης.

Θανάσης Τέγος


4 σχόλια

    • Αν είχε εκδήλωση το πασΌχ η είχε καμία ομιλία ο κολοτούμπας η ο μούτος θα έφερναν κόσμο με τα πούλμαν για να γεμίσει. Άραγε…

  • Ας μας πουν ΠΟΥ εχουν καδους για λαμπτηρες εξοικονομησης ενεργειας που ειναι επικινδυνο να τους πεταμε οπου ναναι! Πουθενα δεν εχει! Ουτε στο Δημαρχειο. Πρεπει να φτασεις στη ΔΙΑΔΥΜΑ να τους δωσεις;;;;; κατα τα αλλα τα οργανικα μας μαραναν…

  • Ποσό την πληρώσαμε την εκδήλωση ;;;;
    Γιατί κυρίως στελέχη της ΔΙΑΔΥΜΑ και του ΔΗΜΟΥ βλέπω. Εκδηλώσεις ερήμην των πολιτών …..

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.