kozan.gr: Το πανό στο δημαρχείο Κοζάνης, που ανήρτησαν φοιτητές του Πανεπιστημίου Δ. Μακεδονίας, που διαφωνούν με τη συγχώνευση με το ΤΕΙ (Φωτογραφίες)

12 Δεκεμβρίου 2018
13:24

 

Πανό στο δημαρχείο Κοζάνης, ανήρτησαν, σήμερα Τετάρτη 12/12, φοιτητές του Πανεπιστημίου Δ. Μακεδονίας, που διαφωνούν με τη συγχώνευση με το ΤΕΙ. Νωρίτερα είχαν συνάντηση με τον δήμαρχο Κοζάνης, στον οποίον κι έθεσαν τους προβληματισμούς και τα αιτήματά τους.

 

 

 

 

 

 

12 σχόλια

  • Και καλά κάνουν και αντιδρούν τα παιδιά που ήρθαν από την άκρη της χώρας να σπουδάσουν σε Πολυτεχνείο και ξαφνικά, με μια απόφαση, δεν θα ξέρουν τι πτυχίο θα έχουν.Λες και ξαφνικά μπήκαν όλα σ’ενα μπλέντερ και θα σερβιριστεί ως ένας παρασκεύασμα που κανένας δεν θα ξερει τι ακριβώς είναι.Αυτά βέβαια μόνο στην Ελλάδα γίνονται, πουθενά αλλού!

    • Πτυχίο πολυτεχνείου θα πάρουν δεν έχει σχέση που γίνεται η σύνχονευση με την συγχώνευση δίνεται η δυνατότητα στους φοιτητές του τει να πάρουν ισάξιο πτυχίο με κάποια επιπλέον μαθηματα σταματήστε να γκρινιάζετε όλοι οι άσχετοι και να εκφερετε άποψη χωρίς να έχετε διαβάσει ορισμένα πράγματα

      • Με την συγχώνευση υποβαθμίζεται το πτυχίο σε σχέση με τις υπόλοιπες πολυτεχνικές σχολές της Ελλάδας μιας και στις υπόλοιπες δεν συνέβη η συγχώνευση που πάει να γίνει στην Κοζάνη . Οπότε μιλάμε για υποβάθμιση και μάλλον σε αυτό αναφέρεται ο Γονιός .
        Είναι πολύ μεγαλύτερο μέγεθος το ΤΕΙ σε σχέση με το ΑΕΙ και είναι σχεδόν απίθανο να απορροφηθεί το ΤΕΙ από το ΑΕΙ όπως συνέβη σε Θεσσαλία κ Γιάννενα .

      • Πως δεν το είχα σκεφτεί ποιο μικρός αυτό?τσάμπα διάβαζα και μπήκα Πολυτεχνείο!!γιατί δεν έβγαλα 5000 μόρια πχ, να περνούσα σενα ΤΕΙ και με λίγα μαθήματα όπως λέτε, παραπάνω να πάρω ισάξιο πτυχίο!!!
        να περνούσα π.χ. νοσοκόμος και με δύο μαθήματα παραπάνω να γινόμουν Γιατρός!!!!

        κρίμα. μάλλον δεν ήμουν έξυπνος αρκετά

        • Για να υπάρχει και δικαιοσύνη για ποιο λόγο τα πτυχία του Μετσόβειου Πολυτεχνείου να έχουν τα ίδια επαγγελματικά δικαιώματα με αυτά των άλλων πολυτεχνικών σχολών. Εκεί χρειάζεσαι 5000 μόρια περισσότερα για μπεις. Αυτό δεν είναι άδικο? Με πόσα μόρια μπαίνεις σχολή μηχανολόγων ΑΕΙ Κοζάνης και με πόσα ΕΜΠ?

        • Να καταργηθούν τα επαγγελματικά δικαιώματα όλων των πτυχίων σχολών του εξωτερικού. Συμπεριλαμβανομένων Harvard, M.I.T., Columpia κ.λ.π.Όλοι αυτοί πήραν πτυχίο μπαίνοντας σε σχολές με 0 μόρια

  • Στα υπόλοιπα ΤΕΙ τι πτυχίο θα πάρουν οι εναπομείναντες φοιτητές;
    Στην Αττική θα πάρουν πτυχείο ΑΕΙ οι φοιτητές των ΤΕΙ.
    Ή μήπως το μόνο ΤΕΙ που θα παραμείνει θα είναι το Δυτικής Μακεδονίας;

  • Κρίμα για το δημαρχο.

    Ντου λοιπόν.

    Οποίος θέλει να αναρτήσει πανό φατσα κάρτα στην πλατεία να πάει στο δημαρχείο.
    Το μπαλκόνι διατείθετε ΔΩΡΕΑΝ.

    Α ρε φουρκα…

    • Ο Δήμαρχος συνομίλησε με τους φοιτητές σε πολύ καλό κλίμα. Ύστερα τους είπε αν θέλουν να ανεβάσουν το πανό μπορούν για λίγες ώρες . Έτσι κ έγινε .
      Θέλετε να πείτε ότι όποιος θέλει να διαμαρτυρηθεί όπως φοιτητές να μην το κάνει ;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.