To Επιμελητήριο Κοζάνης ενημερώνει τα μέλη του για την έκθεση τροχαίας Κοζάνης που λαμβάνει χώρα από 10/12 εως 14/12 στο Εκθεσιακό Κέντρο στα Κοίλα

12 Δεκεμβρίου 2018
15:14

 

Το Επιμελητήριο Κοζάνης ενημερώνει τα μέλη του ότι το Τμήμα Τροχαίας Κοζάνης με τη συμμετοχή και τη χορηγία του Επιμελητηρίου και της Περιφέρειας Δυτ. Μακεδονίας πραγματοποιεί στο Εκθεσιακό Κέντρο Κοζάνης από 10 έως 14 Δεκεμβρίου 2018 Έκθεση με κεντρικό μήνυμα

«Οδηγώ συνετά, προστατεύω τη ζωή μου»

Στα πλαίσια της έκθεσης αυτής οι επισκέπτες μπορούν να ενημερωθούν για θέματα κυκλοφοριακής αγωγής.

Συγκεκριμένα μπορούν να δουν και να μάθουν:

τη χρησιμότητα των παιδικών καθισμάτων

πως τοποθετούνται οι αντιολισθητικές αλυσίδες

τον τάπητα κυκλοφοριακής αγωγής για νήπια

το πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής κλειστού τύπου για τους μαθητές πρωτοβάθμιας

εκπαίδευσης

τον προσομοιωτή οδήγησης

τον προσομοιωτή χρήσης ζώνης ασφαλείας

Την τελευταία ημέρα της έκθεσης, που είναι η Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018, και ώρα 17:00 θα λάβει χώρα η κεντρική εκδήλωση των διοργανωτών στην οποία θα μιλήσουν για θέματα κυκλοφοριακής αγωγής και ασφάλειας:

ο Διοικητής του Τμήματος Τροχαίας Κοζάνης Αστυνόμος Α΄ κ. Φίλιππος Ζουρνατζής, ο Δρ. Θάνος Βλαστός, καθηγητής ΕΜΠ και

ο Πρόεδρος της μόνιμης επιτροπής της Βουλής και Βουλευτής Ημαθίας κ. Γεώργιος Ουρσουζίδης.

Μετά τις ομιλίες θα ακολουθήσει εκδήλωση κλήρωσης ποδηλάτων για τους μαθητές της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Η Διοίκηση και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κοζάνης κ. Νικόλαος Σαρρής ως συνδιοργανωτής, απευθύνουν κάλεσμα προς τα μέλη να επισκεφθούν την έκθεση της Τροχαίας, γιατί «η οδική ασφάλεια είναι υπόθεση όλων μας».

ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

Ένα σχόλιο

  • ΜΠΡΑΒΟ ΠΡΟΕΔΡΕ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΤΣΙ ΜΕ ΣΕΜΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ.ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΒΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.