ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ: «Άγιο είχαν» οι συνάδελφοι στον ΑΗΣ Καρδιάς

12 Δεκεμβρίου 2018
17:57

 

Ευτυχώς, η άμεση αντίδραση των συναδέλφων, της διοίκησης του σταθμού και των ανδρών της Πυροσβεστικής απέτρεψαν τα χειρότερα από την εκτεταμένη ζημιά που σημειώθηκε σε έναν από τους αποθέτες στην αυλή λιγνίτη του ΑΗΣ Καρδιάς χθες το βράδυ και από την οποία κινδύνεψαν άμεσα δύο συνάδελφοι εργαζόμενοι.

Τα αίτια του σοβαρού ατυχήματος θα αναλάβει να διερευνήσει επιτροπή της ΔΕΗ στην οποία και θα συμμετάσχει θεσμικά η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ ώστε να εντοπιστούν και να διορθωθούν –αν υπάρχουν – αδυναμίες και προβλήματα καθώς και να γίνουν όσα χρειάζονται προκειμένου οι συνάδελφοι μας να εργάζονται με περισσότερη ασφάλεια.

Η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ εύχεται «περαστικά» στους δύο συνάδελφους που τραυματίστηκαν και ευχαριστεί θερμά το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του «Μαμάτσειου» Νοσοκομείου Κοζάνης για την άμεση βοήθεια και αντιμετώπιση του περιστατικού.

Ακόμη, η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ καλεί τους εργαζομένους στον Όμιλο ΔΕΗ και στον ΑΔΜΗΕ να είναι προσεκτικοί και να τηρούν τα μέτρα ασφαλείας γιατί «Δεν υπάρχει τίποτε πολυτιμότερο από την ανθρώπινη ζωή».

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

3 σχόλια

  • ΤΕΛΕΙΑ ΑΦΟΥ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ Η ΓΕΝΟΠ ΟΛΑ ΓΙΝΟΥΝ ΌΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ .
    ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟΝ ΑΗΣ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΟΣ
    ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ,. ΠΑΡΑΤΕΙΘΕΙΤΑ ΚΥΡΙΟΙ ΕΙΣΘΕ ΑΣΧΕΤΟΙ.
    ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΘΥΜΑΤΑ

  • Πόσα χρόνια πέρασαν από την πυρκαγιά στον ΑΗΣ Πτολεμαίδας. Πόρισμα δεν δόθηκε στη δημοσιότητα, ευθύνες δεν υπήρξαν. Η ΔΕΗ μαζί με τη ΓΕΝΟΠ διαλέγουν το σκοτάδι στην ενημέρωση

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.