Επίσκεψη της Εθελοντικής Ομάδας ΚΕΛΕΤΡΟΝ στον Περιφερειάρχη Θ. Καρυπίδη (Βίντεο)

13 Δεκεμβρίου 2018
16:27

Τον Πρόεδρο Γιώργο Νικολόπουλο και τον Αντιπρόεδρο Σάββα Δεμιρτζίδη του Εθελοντικού Οργανισμού για τα δικαιώματα των παιδιών «ΚΕΛΕΤΡΟΝ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ» δέχθηκε την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θ. Καρυπίδης στο Γραφείο του.

Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκαν τα δύο μεγάλα κοινωνικά προγράμματα που είναι σε εξέλιξη και υλοποιούνται στην Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς με τη συνδρομή και τη στήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

«Επιβεβαιώσαμε σήμερα τη στενή συνεργασία και την κοινή μας πορεία με τους ανθρώπους του εθελοντισμού για να έχουμε ένα δίχτυ ανθρωπιστικής προστασίας. Είναι πάρα πολύ σημαντική η προσφορά της Εθελοντικής Ομάδας ΚΕΛΕΤΡΟΝ για τα παιδιά, προσφορά που αναγνωρίζεται και από την Περιφέρεια και από μεγάλους Οργανισμούς. Με την επιστράτευση όλων των δυνάμεων στηρίζουμε το Σύλλογο, τα παιδιά μας και τις ευπαθές ομάδες» τόνισε ο Περιφερειάρχης Θ. Καρυπίδης.

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.