kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Ακριβώς μετά τις γιορτές η επιλογή του μεγαλύτερου αριθμού των υποψηφίων για τον Γ. Κασαπίδη

13 Δεκεμβρίου 2018
17:15

 

Συνεχίζει τις συναντήσεις και τις επαφές του ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δ. Μακεδονίας, Γ. Κασαπίδης, χωρίς κανείς να γνωρίζει, με απόλυτη βεβαιότητα, ποιοι εν τέλει θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο του. Όπως λέει, στη στήλη, στενός συνεργάτης του, σε λίγο καιρό, ολοκληρώνεται ένας μεγάλος κύκλος επαφών και στη συνέχεια, μετά τις γιορτές, θα γίνει η τελική επιλογή των υποψηφίων, που στη συντριπτική τους πλειοψηφία θα είναι νέα πρόσωπα, καταξιωμένα στον επαγγελματικό χώρο στον οποίον δραστηριοποιούνται.

Η Χύτρα

 

10 σχόλια

  • Τι προγραμμα ρε φιλε;Ακουσες εσυ κανενα προγραμμα;Τριγυρναει μονος του και νομιζει οτι κατι κανει.Ακουω πολλες γκρινιες απο πολλους και μαλλον περπαταει λαθος ακουγοντας κατι τενεκεδες,Μην αργεις αλλο,ξεκινα τα ονοματα για να φευγει ο ψευτοθοδωρος.

    • Τόσο πολύ επιθυμείτε ορισμένοι να σας συμπεριλάβει στο συνδυασμό; Σκυλιάσατε πια. Υπομονή και θα ανακοινωθεί και το πρόγραμμα. Άλλωστε η νίκη είναι σίγουρη από τα αποδυτήρια!

  • Ο άνθρωπος πέρα από τους νυν περιφερειακούς συμβούλους τις μειοψηφίας δεν έχει μιλήσει ούτε με τον επικεφαλής Γιώργο Δακή!!!!
    Τι αποθημένα κουβαλάει ο άνθρωπος και πως μας το παίζει…

    • Kαλά κάνει! Με ποιους να μιλήσει, με όλους όσους δοκιμάστηκαν και απέτυχαν; Δεν υπάρχουν άλλοι ικανοί άνθρωποι στην περιφέρεια που με σοβαρότητα και ρεαλισμό αλλά και γνώση θα μπορούσαν να προσφέρουν στην αυτοδιοίκηση; τι κομματικά στεγανά είναι αυτά;

  • Άλλο μάχη για το σταυρό, (εκεί ήταν πολύ καλός), άλλο μάχη για ψήφο.
    Εδώ οι υποψήφιοι, έχουν επβοηθητικό ρόλο. Το κύριο βάρος πέφτει στον επικεφαλής.
    Ο επικεφαλής επίσης, πρέπει να είναι ικανός στην επικοινωνία και τη συνεργασία και όχι “μοναχόλυκος”

  • ΡΕ 09=14 ΤΙ ΜΥΑΛΑ ΚΟΥΒΑΛΑς;Αν απαξιωσει ατομα που δωσανε αγωνα για την περιφερεια με τον Δακη και ειναι ΙΚΑΝΟΤΑΤΑ αστα να πανε.Μην παιρνετε αερα λεγοντας για σιγουρη νικη,στις εκλογες ολα ειναι ανοιχτα,στο φιναλε ολοι θα κριθουν με το τι ψηφους θα παρουνε,ειτε παλιοι ειτε καινουργιοι.Πρεπει να κανει ενα κραμα απο υποψηφιους.Εγω θα ψηφισω υποψηφιο συμβουλο οχι μονο περιφερεαρχη,δεν παει για βουλευτης που τον ψηφιζα.

  • Ποιον από τους παλιούς είναι ο πετυχημένος για να τον συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο.;Το πρόβλημα του είναι οι εκ του σύνεγγυς που μαθαίνω είναι κάτι πιο παλαιοκομματικοι και κάτι αποτυχημένοι τέως βουλευτές που το μόνο που έμαθαν είναι όταν μυριζει εξουσία να τρέχουν μπας και πάρουν καμία εμμισθη θέση όπως έπαιρναν παλιά κάτι θέσεις διορισμένων περιφερειαρχών και όχι μόνο ,ελέω κάποιων του κεντρικού κομματικού μηχανισμού της ΝΔ. Ας τους κρατησει και ας τους χαίρεται γιατί την Περιφέρεια θα την βλέπει με το μακαρόνι!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.