Ευχαριστήριο του ΓΕ.Λ. Σερβίων, στον Περιφερειάρχη Δ. Μακεδονίας, για την αναμόρφωση, με 146.000 ευρώ, του αύλειου χώρου και των χώρων υγιεινής στο σχολικό συγκρότημα

17 Δεκεμβρίου 2018
09:08

 

Αξιότιμε κ. Περιφερειάρχη,

Εκφράζουμε τις θερμότερες ευχαριστίες  για την ανταπόκρισή σας στο χρόνιο πρόβλημα που ταλάνιζε όλη τη μαθητική κοινότητα του συγκροτήματος των δύο συστεγαζόμενων σχολείων Γυμνασίου-Λυκείου Σερβίων.

Ο αύλειος χώρος και οι χώροι υγιεινής  στο σχολικό συγκρότημα, έργο υψηλού κόστους 146.000 ευρώ,  θα αναμορφωθούν μετά από 47 ολόκληρα χρόνια περιμένοντας τον κατάλληλο άνθρωπο που θα ενέσκυπτε με ευαισθησία στο πρόβλημα αλλά και με συνείδηση πως τον 21ο αιώνα δεν επιτρέπεται να φοιτούν μαθητές  σε σχολεία που ο χρόνος τα έφθειρε.

Επιπροσθέτως, η συμπεριλαμβανόμενη τοποθέτηση ανελκυστήρα στο σχολικό συγκρότημα συμβάλλει καθοριστικά στις ίσες ευκαιρίες για όλους και στην πραγμάτωση του δικαιώματος στην μόρφωση ακόμα και για τους ενήλικους συμπολίτες μας που μέχρι τώρα η ακαταλληλότητα και η μη προσβασιμότητα του κτηρίου τους στερούσε τη δυνατότητα παρακολούθησης επιμορφωτικών προγραμμάτων απόκτησης δεξιοτήτων για εύρεση εργασίας.

Είμαστε ευγνώμονες για την μεγάλη απόφαση που πήρατε πράττοντας το καθήκον σας απέναντι στο σύνολο των μαθητών αλλά και της τοπικής μας κοινωνίας. Κάνατε αυτό που μπορούσατε, κάνατε αυτό που έπρεπε.

Θερμές ευχαριστίες και ευχές από καρδιάς για καλές γιορτές

με υγεία και εσωτερική ανάταση.

Η Διευθύντρια του ΓΕ.Λ. Σερβίων

Κουρελή Αθανασία

Η Πρόεδρος του Συλλ. Γονέων/Κηδεμόνων

Αντωνοπούλου Ελένη

3 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.