Νέα εποχή για τον Σύνδεσμο Γουνοποιών Γουνεμπόρων Σιάτιστας «Ο Προφήτης Ηλίας»

17 Δεκεμβρίου 2018
11:10
Κανένα σχόλιο

Πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018 στη Σιάτιστα στο Κτίριο του ΒΙΟΠΑ οι Εκλογές του Συνδέσμου Γουνοποιών Γουνεμπόρων Σιάτιστας «Ο Προφήτης Ηλίας», για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και των Εκλεκτόρων για την Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας. Η προσέλευση των γουνοποιών ήταν αθρόα, αποδεικνύοντας ότι το ενδιαφέρον των επιχειρηματιών της περιοχής για τον κλάδο παραμένει δυνατό και έντονο, παρά την κρίση που διανύει ο κλάδος.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω εκ βάθους καρδίας τους συναδέλφους γουνοποιούς της Σιάτιστας και της ευρύτερης περιοχής που εδώ και 10 χρόνια συνεχίζουν με να με εμπιστεύονται με την ψήφο τους, κατατάσσοντάς με στην πρώτη θέση.

Όλα αυτά τα χρόνια μέσα από το Σύνδεσμο Γουνοποιών Σιάτιστας, πάλεψα για τους συναδέλφους μου και για τη γούνα και αφήνω πίσω μου εκλεκτούς και άξιους συνεχιστές του έργου μου.

Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για τον κλάδο ως Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας δηλώνοντας δημόσια ότι θα είμαι πάντα δίπλα στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.Γ.Γ.Σ.

Με παρακαταθήκη όλα όσα υλοποιήσαμε και όλα όσα προγραμματίσαμε να υλοποιηθούν, ως απερχόμενο Δ.Σ., ξεκινάει μια νέα εποχή για τη γουνοποιία στη Σιάτιστα.

Εύχομαι καλή επιτυχία και καλή δύναμη σε όλους τους συναδέλφους

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας

Δημήτριος Ι. Κοσμίδης

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.