Άμεση η ανταπόκριση των πολιτών στο κάλεσμα του Β’ ΚΑΠΗ Πτολεμαΐδας για τη συγκέντρωση τροφίμων μακράς διάρκειας

18 Δεκεμβρίου 2018
14:59
Κανένα σχόλιο

 

Άμεση ήταν η ανταπόκριση των πολιτών στο κάλεσμα του Β’ ΚΑΠΗ Πτολεμαΐδας για τη συγκέντρωση τροφίμων μακράς διάρκειας (μακαρόνια, ρύζι, ζάχαρη, γάλα εβαπορέ, λάδι, όσπρια, αλεύρι, μπισκότα κλπ), προκειμένου να παραδοθούν στον Ι. Ν. Αγίου Στεφάνου και Οσίας Παρασκευής της Επιβατινής , προς ενίσχυση απόρων οικογενειών της ενορίας .

Τα διάφορα είδη που συγκεντρώθηκαν παραδόθηκαν σήμερα Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2018 στον Προϊστάμενο του Ιερού Ναού Αρχιμανδρίτη Τιμόθεο Τσισμαλίδη , από την Πρόεδρο του ΚΟΙΠΠΑΠ Μαρία Κύρκα , το προσωπικό και τα μέλη του ΚΑΠΗ.

Ήταν μία αξιόλογη πρωτοβουλία ευαισθησίας και αγάπης των ανθρώπων της Τρίτης Ηλικίας εν όψει των Αγίων Ημερών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς , που στηρίχθηκε και από τη Διοίκηση του ΚΑΠΗ .

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.