Μία διδακτική ώρα αργότερα θα ξεκινήσουν, την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου, τη λειτουργία τους τα σχολεία στο Δήμο Κοζάνης

18 Δεκεμβρίου 2018
21:28

 

Μία διδακτική ώρα αργότερα θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους, με απόφαση του δημάρχου Κοζάνης, Λευτέρη Ιωαννίδη, τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του δήμου, λόγω των καιρικών συνθηκών , την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου .Οι αίθουσες των σχολείων θα είναι κανονικά ανοιχτές από τις 8.15 το πρωί. Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά. Η ώρα προσέλευσης για τα νηπιαγωγεία θα είναι 9.15-9.30. Τα δρομολόγια των λεωφορείων θα τροποποιηθούν αναλόγως.

21 σχόλια

    • Ο δήμαρχος Πτολεμαΐδας τα έχει όλα υπό έλεγχο. Δεν χρειάζεται να βγάλει ανακοίνωση, γιατί στην πόλη και τα χωριά όλα λειτουργούν τέλεια. Μέχρι εκεί φτάνει ο νους τους… Τόσα ξέρουν, τόσα κάνουν. Νομίζουν ότι αν κλείσουν τα σχολεία, δείχνει ότι είναι ανέτοιμοι.

  • Μόνο;;;; με τέτοια παγωνιά;;; αααα πρόσεχε Δήμαρχε, έρχονται εκλογές !!!! Άιντε άιντε… Σήμερα το πρωί αναρωτιόταν η μαθητιώσα νεολαία τι θα γίνει με τα σχολεία κι αφού δεν εβγάλε ο Δήμαρχος ανακοίνωση προσήλθαν κανονικά και απήλθαν κανονικά κατακλυζοντας τα καφέ!!!!Ραντεβού το πρωί με espresso & cappuccino….καληνύχτα Ελλάδα !!!!

    • Σιγά εσύ μην σπάσεις καμιά μέση, προκομενε. Καθρέφτης σου είναι και τα παιδιά και η όμορφη κοινωνία και οικονομία που τους παραδίδεις. Άραξε τώρα, φάε με υγεία το εφαπαξ, και άσε τη νεολαία στην ησυχία της. Και το δάχτυλο που κουνάς, κρυψ’ το, δεν λέει..

  • ντροπή για το Δήμο δεν σκέφτεται τα παιδια απο τα χωριά και τις οικογενειες. Κακκώς αποφασίζει ο αυτός Δήμαρχος

  • Α! Δήμαρχε θα σε μαλώσω με τέτοιο καιρό μια ώρα νωρίτερα έπρεπε για να καλυφθούν τα μαθήματα που θα χάσουν τα Χριστούγεννα.Οχι τέτοια ξανοιγματα!!!!

  • Ποπό πραγματικά δν είσται ικανοποιημένοι με τπτ, δλδ τι θέλετε πια να σας κάνει ο δήμαρχος να κλείσει εντελώς τα σχολεία, να δώσει μισθούς αβέρτα, να προσλαμβανη κόσμο για δουλειά, να κλείσει την δεη η να κόψει τους μισθούς των δημοσίων υπαλλήλων η μήπως να δίνει πτυχία στα παιδιά έτσι η ας χαλάσει κ τους δρόμους να φτιάξει καινούργιους λέω εγώ τώρα, έλεος δήμαρχος είναι όχι πρωθυπουργός κ στην τελική αυτά όλα είναι λάθη των προηγούμενων και τα χώνετε στους σημερινούς δημάρχους αύριο αν βγει άλλος το ίδιο θα κάνετε γιατί κανείς δν μπορεί να διορθώσει τα πράγματα.

  • Δήμαρχε άμα είναι να τα πας μια ώρα αργότερα τουλάχιστον ρίξε αλάτι στους δρόμους και τα παιζοδρομια γιατί έφαγα μια γλυστα καθώς πηγενα σπίτι μου τα είδα όλα λέμε

  • Κλείσε και το δημαρχείο τα παιδιά…κουράστηκαν γιατί εσύ δεν είσαι το κατεστημένο και πολλούς δεν τους αρέσει

  • Η πλειοψηφία των σχολίων είναι από μαθητές που απλά θέλουν να χάσουν μάθημα.

    Δε γίνεται τα σχολεία να κλείνουν με το παραμικρό.

    κοστίζει και από τη στιγμή που οι δρόμοι είναι καθαροί το μέτρο της μετατοπισης της ώρας έναρξης είναι το ενδεδειγμενο.

    Φυσικά και πρέπει να υπάρχει εκτίμηση της κατάστασης στα γύρω Χωριά.

    Με τη λογική ορισμένων πρέπει να κλείσουν 2 μήνες το χειμώνα.

  • Δλδ εμείς στα χωριά που δν μας καθάρισαν κ τους δρόμους κ είναι μέσα στον πάγο κ μπροστά στο σχολείο τι πρέπει να κάνουμε να το κλείσουμε για όσο χιονίζει έλεος κ εμείς έχουμε παιδιά του δημοτικού κ τα στέλνουμε κ του νηπιαγωγείου κ του παιδικού σταθμού, δν ήρθε η καταστροφή του κόσμου. Ελάτε στην Ποντοκωμη μια βόλτα να δείτε χιόνι παντού κ παγωμένη όλοι οι δρόμοι.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.