H ΔΕΤΗΠ θα υποβάλλει πρόταση για το έργο «Επέκταση δικτύου Τηλεθέρμανσης, προμήθεια και εγκατάσταση θερμικών υποσταθμών καταναλωτών εργατικών κατοικιών Πτολεμαΐδας I, II, III, IV, V και οικισμού Νέας Καρδιάς Δήμου Εορδαίας»

19 Δεκεμβρίου 2018
11:12

 

H ΔΕΤΗΠ θα υποβάλλει πρόταση για το Έργο «Επέκταση δικτύου Τηλεθέρμανσης, προμήθεια και εγκατάσταση θερμικών υποσταθμών καταναλωτών εργατικών κατοικιών Πτολεμαΐδας I, II, III, IV, V και οικισμού Νέας Καρδιάς Δήμου Εορδαίας». Τη συγκεκριμένη εξέλιξη  αφορούν τα δύο πρώτα θέματα της 10ης Τακτικής Συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΤΗΠ, που θα πραγματοποιηθεί την Παρσκευή 21-12-2018 στη 13:00

 

ΘΕΜΑ 1ον
  • Έγκριση της υπ`αρίθμ. 11/2018 μελέτης και των τευχών δημοπράτησης Έργου «Επέκταση δικτύου Τηλεθέρμανσης, προμήθεια και εγκατάσταση θερμικών υποσταθμών καταναλωτών εργατικών κατοικιών Πτολεμαΐδας I, II, III, IV, V και οικισμού Νέας Καρδιάς Δήμου Εορδαίας»
ΘΕΜΑ 2ον
  • Έγκριση υποβολής πρότασης στα πλαίσια της πρόσκλησης 10.4.17.4.1.1./15-11-2018 του ΥΜΕΠΕΡΑΑ ΕΣΠΑ 2014-2020 για το Έργο «Επέκταση δικτύου Τηλεθέρμανσης, προμήθεια και εγκατάσταση θερμικών υποσταθμών καταναλωτών εργατικών κατοικιών Πτολεμαΐδας I, II, III, IV, V και οικισμού Νέας Καρδιάς Δήμου Εορδαίας»
ΘΕΜΑ 3ον
  • Έγκριση Ανάθεσης Προμήθειας Εξαρτημάτων Προμονωμένων αγωγών και βαλβίδων
ΘΕΜΑ 4ον Έγκριση 1ου Πρακτικού Ελέγχου και Αξιολόγησης προσφορών Επιτροπής Διαγωνισμού για την «Συντήρηση Μετασχηματιστών ισχύος Αντλιοστασίων Α1, Α2 και Α11», της υπ`αρίθμ. 09/2018 μελέτης.
ΘΕΜΑ 5ον Έγκριση διενέργειας Ιατρικών και Εργαστηριακών εξετάσεων εργαζομένων Δ.Ε.ΤΗ.Π. στο πλαίσιο προληπτικού ελέγχου υγείας σε σχέση με την Εργασία.
ΘΕΜΑ 6ον Συγκρότηση οργάνων διενέργειας διαδικασιών σύναψης Δημοσίων Συμβάσεων έτους 2019 – Έγκριση Πρακτικού Επιτροπής Κληρώσεων
ΘΕΜΑ 7ον Έγκριση πίστωσης υπέρ Απόρων περιόδου 2017-2018
ΘΕΜΑ 8ον Έγκριση πίστωσης δημοσίευσης εορταστικών ευχών.
ΘΕΜΑ 9ον Εξέταση θεμάτων Προσωπικού Δ.Ε.ΤΗ.Π.
ΘΕΜΑ 10ον Έγκριση Πρακτικού Επιτροπής Εξέτασης Αιτημάτων Καταναλωτών – Πολιτών – Φορέων
ΘΕΜΑ 11ον Έγκριση Πρωτοκόλλων Παραλαβής Υπηρεσιών.
ΘΕΜΑ 12ον Επικύρωση Αποφάσεων Προέδρου Δ.Σ. Δ.Ε.ΤΗ.Π.
ΘΕΜΑ 13ον Έγκριση Δαπανών.

6 σχόλια

  • Θερμική ενέργεια από πού θα πάρουν?? Ας λύσουν το θέμα αυτό και μετά ας κάνει ότι θέλει. Αλλιώς όλα είναι για το θεαθηνε. Αααα και πρώτα συνένωση με την ΔΕΥΑΕ.

  • ΟΥΤΕ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΜΕ ΤΗ ΔΕΥΑΕ ΘΕΛΟΥΝ,ΟΥΤΕ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΧΟΥΝ,ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΧΩΡΙΣ ΜΕΓΑΛΗ ΒΛΑΒΗ (ΟΠΩΣ ΤΟ 2012 ΚΑΙ ΤΟ 2016) ΕΧΟΥΜΕ! ΚΑΤΑ Τ ΑΛΛΑ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΧΩΡΙΣ…ΟΡΙΖΟΝΤΑ!

    • Το θέμα σου είναι να ζεστένεσαι και όχι τι θα γίνει με την συγχώνευση .
      Την σύνδεση με την καινούρια μονάδα την καθυστέρησε ο Δήμαρχος επειδή είναι ανίκανος δεν την καθυστέρησαν ούτε τα σωματεία ούτε κανένας άλλος .
      Αν γίνει η συγχώνευση της ΔΕΤΗΠ με ένα τιμολόγιο Α με την ΔΕΥΑΕ που είναι σε μαύρα χάλια δεν θα γίνει αύξηση τιμής;
      Επίσης όποια αποθεματικά υπάρχουν στην ΔΕΤΗΠ για την σύνδεση με την νέα μονάδα θα πάνε για να καλυφθεί η μαύρη τρύπα της ΔΕΥΑΕ ,οπότε η σύνδεση δεν θα γίνει αλλά εσύ θα είσαι ικανοποιημένος γιατί θα έχει γίνει η συγχώνευση

      • το θεμα μου ειναι να συγχωνευτειτε γιατι ουτε μειωσεις μεγαλες στους μισθους σας ειχατε ,ουτε δουλευετε παραπανω απο 7 μηνες το χρονο ,τα αποθεματικα σας ειναι τα λεφτα μας κι αυτα πρεπει να δοθουν για το καλο ολων των επιχειρησεων και οχι μονο για το τσιφλικακι σας που θελετε να ειναι ανεξαρτητο και τρομοκρατειστε αν το απορροφησει η δεηαε

        • Καταρχάς έχεις στοιχεία για τις μισθοδοσίες;τα αποθεματικά είναι ΑΠΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗΜΟΠΟΙΗΣΕΣ και αντί να πάνε στην σύνδεση με την καινούργια μονάδα θα πάνε στην μαύρη τρύπα της ΔΕΥΑΠ.Εσυ θα καις ξύλα αλλά θα είσαι ικανοποιημενος γιατί θα γίνει συγχώνευση.Το ερώτημα όμως παραμένει πως θα διατηρηθεί η τιμή μονάδας όταν θα γίνει συγχώνευση με μια επιχείρηση που είναι σε μαύρο χάλι.Η ανάρτηση σου είναι μικροψυχη και θα πρέπει να το δεις με κάποιον ειδικό

  • Αν ενωθει με την προβληματικη ΔΕΥΑΕ το κρυο δεν το γλυτωνουμε θα δουλεψουν ομως τα τοπικα πρατηρια καυσιμων κατι ειναι και αυτο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.