Το νέο Δ.Σ. της επιστημονικής Εταιρείας Δυτικομακεδονικών Μελετών (Ε.ΔΥΜ.ΜΕ) – Πρόεδρος η Διάφα Βασιλική

20 Δεκεμβρίου 2018
17:47
Κανένα σχόλιο

Στις 6/12/2018 πραγματοποιήθηκαν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. της επιστημονικής Εταιρείας Δυτικομακεδονικών Μελετών (Ε.ΔΥΜ.ΜΕ) το οποίο, στις 17/12/2018, συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:
Πρόεδρος: Διάφα Βασιλική, Δικηγόρος
Αντιπρόεδρος: Νοτοπούλου Βασιλική, εκπαιδευτικός- Βιολόγος
Γραμματέας: Μπουνόβας Γιάννης, εκπαιδευτικός- Δάσκαλος
Ταμίας: Μπέλλος Ζήσης , Θεολόγος- γραμματέας Ιεράς Μητρόπολης Σερβίων & Κοζάνης
Μέλος: Αλευράς Γεώργιος, Φιλόλογος- υπ. δρ. Νεότερης Ιστορίας
Μέλος: Βατάλη Μαρία, εκπαιδευτικός- Φιλόλογος
Μέλος: Καμπουρίδης Κων/νος, Φιλόλογος- Ιστορικός

Μετά την επιτυχημένη διεξαγωγή του συνεδρίου με θέμα «Η Κοζάνη και η περιοχή της από τους Βυζαντινούς στους Νεότερους Χρόνους» σε συνεργασία με την Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης, το Δ.Σ. θέτει ως άμεση προτεραιότητα την έγκαιρη έκδοση των πρακτικών του προαναφερθέντος συνεδρίου καθώς και την έντυπη έκδοση και παρουσίαση των πρακτικών του Α΄ Συνεδρίου της Εταιρείας που διεξήχθη στα Γρεβενά το 2014.
Επίσης καλούμε τα μέλη μας καθώς και τους φίλους της Ε.ΔΥΜ.ΜΕ να συμμετάσχουν στην ολοκλήρωση του δεύτερου τόμου του περιοδικού μας «Αλιάκμονος Ρους» με την κατάθεση των εργασιών τους ώστε να εκδοθεί και να παρουσιαστεί τον Φεβρουάριο.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.