kozan.gr: Ο δήμαρχος Εορδαίας, Σάββας Ζαμανίδης εξήγησε γιατί φέτος δεν πραγματοποιήθηκε η «Αυλή των ονείρων» για τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις (Βίντεο)

20 Δεκεμβρίου 2018
18:55

 

Mιλώντας στη σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, ο δήμαρχος Εορδαίας, Σάββας Ζαμανίδης εξήγησε γιατί φέτος δεν πραγματοποιήθηκε η «Αυλή των ονείρων» για τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις. Δείτε το βίντεο που μας έστειλε ο Γ. Κατσανίκος:

11 σχόλια

  • Εμ βέβαια..που να βρεις χώρο … Η πλατεία γεμάτη τραπέζια και τζαμαρίες, το παλιό πάρκο γεμάτο τραπέζια, για το πάρκο εκτάκτων αναγκών, δεν το συζητάμε καν… με τέτοιο χάλι που έχει… άσε που θα το κάνεις πάρκο με δεινοσαύρους τώρα….κατά τα άλλα σε φταίει η καταγγελία. Ότι έφτιαξε δηλαδή που ήταν μακριά το κολυμβητήριο…και όχι η προχειροδουλειά και η ασχήμια…. Άσε μας βρε δήμαρχε…

  • ελα μωρε τωρα που ξερεται … ο κ.Ζαμανιδης εχει δικιο παντα..
    Οτι χειροτερο εχει περασει απο την Εορδαια.Ευτυχως λιγες ειναι μερες του στο δημαρχειο.

    • Μαλλον δεν προλαβες να ενημερωθεις απο τον συμβουλατορα σου. Τα εργα που ο κΖαμανιδης αυτη την στιγμη προσπαθει να τελειωσει ειχαν ξεκινησει και εγκριθει αλλα ας μιλησουμε και για το θεμα των εορτων και εκδηλωσεων. Να σε ενημερωσω οτι ακομα επι Τσιουμαρη γινοντουσαν παντα εκδηλωσεις στις γιορτες με προγραμμα που ειχε μεσα και τα χωρια.. αρα εισαι ασχετος απλα

  • Μάιος κοντή γιορτή άφαντε.
    Εσύ και οι σύμβουλοι σου είστε ότι χειρότερο πέρασε από την Πτολεμαΐδα.
    Μάιος κοντή γιορτή.

  • Με το αποφασίζω ΕΓΩ δεν διοικειται Δήμος.

    Απλά φάνηκε πόσο ανίκανος είστε σαν δήμαρχος.

    Και γενικά ας προσέχουμε ποιους ψηφίζουμε γιατί λουζόμαστε τις επιλογές μας.

    Λίγη υπευθυνότητα και όλα θα ήταν καλύτερα.

    Δώστε ένα τέλος στην παρουσία κομματικών δεινοσαύρων που λόγω επικοινωνιακων λόγων φόρεσαν στολή ανεξάρτητου.

    Αυτοί που έτρεχαν από συνέδριο σε συνέδριο και πρώτοι στις φωτογραφίες του κόμματος.

    Διαλέξτε καλύτερα άσχετους καλύτερα θα τα πάνε.

    Κάποιοι περιμένουν από αυτούς που μας έφτασαν σε αυτά τα χάλια (με την ψήφο μας βεβαίως βεβαίως) να μας βγάλουν από το βούρκο.

    Όνειρο απατηλό

  • Πτολεμαΐδα…κάθε πέρσι και καλύτερα κυριολεκτικά…Κάποτε είχε δήμαρχο που γέμιζε το μάτι προσέδιδε κύρος βλέπε π.χ. Τόττη Μαυρομάτη κ.α. Τώρα από το κακό στο χειρότερο. Θα μου πεις οι επιλογές μας ήμαστε εμείς….Πόσο πιο κάτω θα την πάνε αυτή την πόλη. Χωριό κυριολεκτικά έχει γίνει. Σαν τον Περδικα την καλή δεκαετία του 1995-2005 ,ένα μεγάλο χωριό με πολύ κόσμο και 5 καφετέριες που δουλεύουν. Σκέτη παρακμή και απογοήτευση.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.