Δημοτικό Συμβούλιο Βοΐου: Πρόεδρος (Τζιλίνης) εναντίον προέδρων (Δάρδα, Παρίντα) στη συνεδρίαση της Πέμπτης (Βίντεο)

20 Δεκεμβρίου 2018
22:16
Κανένα σχόλιο

4,5 ώρες κράτησε η συνεδρίαση της Πέμπτης στο Δήμο Βοΐου.

Χαρακτηριστικές στιγμές, οι πολύ έντονες αντιπαραθέσεις του προέδρου Λ. Τζιλίνη με τις προέδρους της Σιάτιστας και Νεάπολης.

Στην πρώτη περίπτωση ( δείτε το βίντεο στο 1:05) η Καλλιόπη Δάρδα, πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Σιάτιστας ανέβασε τους τόνους για το θέμα της πλατείας Γεράνειας, λέγοντας ότι εξαιτίας του κυρίου Τζιλίνη θα παραιτηθεί.

Στη δεύτερη περίπτωση η πρόεδρος της Νεάπολης Παρίντα Ρουμελιώτη Αναστασία, αντέδρασε για την χρησιμοποίηση των χρημάτων από τη ΣΑΤΑ από τον αντιδήμαρχο Γ. Τσαρτσαμπαλιδη, χωρίς την έγκριση του τοπικού. ( Βίντεο στο 2:30)

Παρά τις συστάσεις από τον κύριο Τζιλίνη, η συζήτηση ξέφυγε και ακούστηκαν αρκετά πράγματα που φανερώνουν το κακό κλίμα που υπάρχει στο συνδυασμό του Δημάρχου Δημήτρη Λαμπρόπουλου.

Δείτε το βίντεο από την ζωντανή μετάδοση του siera fm, με όλη τη συνεδρίαση..

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.