kozan.gr: Τεχνικό πρόγραμμα και προϋπολογισμός με «άρωμα» εκλογών στη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης – Λ. Μαλούτας: “χει δέκα εκατομμύρια από τον τοπικό πόρο ανάπτυξης, όταν στα ταμεία του Δήμου δεν υπάρχει ούτε ένα ευρώ για τον τοπικό πόρο και μάλιστα υπάρχουν απλήρωτα τιμολόγια” – Τι απάντησε ο δήμαρχος Κοζάνης (Bίντεο)

21 Δεκεμβρίου 2018
19:31

Το τεχνικό πρόγραμμα και ο προϋπολογισμός του 2019 του Δήμου Κοζάνης, συζητήθηκαν σε δύο διαδοχικές συνεδριάσεις που πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής 21 Δεκεμβρίου.

«Είναι ένα τεχνικό πρόγραμμα που αποτελεί ουσιαστικά σε μεγάλο βαθμό συνέχεια των πρωτοβουλιών που έχουν γίνει στο παρελθόν και έργων που είναι σε εξέλιξη» υπογράμμισε ο Δήμαρχος Κοζάνης, Λευτέρης Ιωαννίδης. Ο Δήμαρχος Κοζάνης πρόσθεσε πως «Είναι μία περίοδος που ο καθένας προκειμένου να κερδίσει τις εντυπώσεις είναι διατεθειμένος να πει οτιδήποτε . Είναι μια περίοδος που την ζούμε εδώ και μέρες (…) Εμείς θέλουμε να στηριχτούμε στα όσα έχουμε πράξει».

Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Κοζάνης, Λάζαρος Μαλούτας ανέφερε πως «Είναι ένας προϋπολογισμός και ένα τεχνικό πρόγραμμα με έντονο προεκλογικό άρωμα. (…) Έχει δέκα εκατομμύρια από τον τοπικό πόρο ανάπτυξης, όταν στα ταμεία του Δήμου δεν υπάρχει ούτε ένα ευρώ για τον τοπικό πόρο και μάλιστα υπάρχουν απλήρωτα τιμολόγια ».

Ο Δημοτικός Σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης, Τσιρέκας Αστέριος, τόνισε πως «ο προϋπολογισμός δεν επιτρέπει στους δήμους να κινηθούν σε σωστές βάσεις και να ικανοποιηθούν οι ανάγκες της λαϊκής οικογένειας. Ως εκ τούτου εμείς δεν τον ψηφίζουμε».

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, Γιώργος Βαλαής, με τη σειρά του, αναφερόμενος στην κατάρτιση του προϋπολογισμού είπε πως «η προσπάθειά μας είναι να μπορέσουμε να αποτυπώσουμε σωστά τις δαπάνες που θα προκύψουν την επόμενη χρονιά στο δήμο».

16 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.