kozan.gr: Γ. Κασαπίδης, για το αν θα πήγαινε στις Πρέσπες, αν ήταν Περιφερειάρχης: “Δεν θα πήγαινα επ’ ουδενί …Αν δεν αποδεχόμαστε την ιστορική αλήθεια δεν αξίζει να είμαστε ούτε κλητήρες σε μια δημόσια υπηρεσία, σε ένα δημόσιο Οργανισμό. Θα πάμε να στηρίξουμε αυτή τη συμφωνία;” (Bίντεο)

21 Δεκεμβρίου 2018
21:27

 

Μιλώντας, σήμερα Παρασκευή 21/12, στην δημοσιογράφο Κούλα Πουλασιχίδου και την εκπομπή “Παρεμβάσεις” του West Channel, ο υποψήφιος Περιφερερειάρχης Δ. Μακεδονίας, Γ. Κασαπίδης, αναφέρθηκε στο “Σκοπιανό”, λέγοντας μεταξύ άλλων, αφήνοντας κι έμμεσες αιχμές για τον Θ. Καρυπίδη, για το αν, ο ίδιος, θα πήγαινε στις Πρέσπες, για την υπογραφή της Συμφωνίας, αν ήταν Περιφερειάρχης. Δείτε τι απάντησε:

58 σχόλια

  • Επιτέλους, αυτή είναι τοποθέτηση, καθαρή και ξάστερη! Είμαστε μαζί σου γιατί διαχρονικά είχες σταθερή άποψη στο θέμα χωρίς καιροσκοπισμούς και υπεκφυγές!!!!

  • την ξερει τοσο καλα την ιστορια ο Κασαπιδης δλδ…

    Τοσο πολυ πατριωτης ο Κασαπιδης…

    Ποιο ειναι το προγραμμα του για την Περιφερεια? Εχει χαμπαρι?

  • Ωραία βρε Γιώργο όλα αυτά αλλά φτάνει. Δεν θα σε ψηφίσουμε για Υπουργό Εξωτερικών αλλά για Περιφερειάρχη μιας περιφέρειας σε βαθιά κρίση. Για αυτό μίλησε μας

  • ΚΑΣΑΠΙΔΗΣ : Η καθαρή πατριωτική φωνή !

    Με την αναγνώριση του Μακεδονικού έθνους (και γλώσσας) η Ελλάδα υπογράφει τον διαμελισμό της. Φαντάζει σε πολλούς απίθανο ότι ένα μικρό κράτος όπως η FYROM μπορεί να ασκήσει επεκτατική πολιτική και να φθάσει να γίνει μια Μακεδονία με όλες τις Μακεδονίες μέσα. Αυτήν την πολιτική δεν μπορεί όντως να την ασκήσει η FYROM, μπορούν όμως να την ασκήσουν οι προστάτες της.

    Ανακοίνωση Άρδην (Γ. ΚΑΡΑΜΠΕΛΙΑΣ,αριστερό Ιστολόγιο): 15 Ιουνίου 2018: Στο άρθρο 7 της ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ, αποκαλύπτεται ότι η Ελλάδα αποστασιοποιείται από τη χρήση του όρου Μακεδονία. Στην παρ. 2 όσο και στην παρ. 4 διαβάζουμε για «τον πληθυσμό της βόρειας περιοχής του Πρώτου Μέρους»! Γιατί δεν χρησιμοποιείται ο όρος ελληνική Μακεδονία; Αν, ήδη πριν την υπογραφή, δεν αναφερόμαστε σε αυτήν, τι θα γίνει αργότερα;

  • Γιώργο χαίρομαι που από καλό παιδι μπορεις να γίνεις κακό και να φωνάζεις όταν πρέπει και δω πρέπει. Αλλά Γιώργο για πια ιστορία μιλάς, τώρα που καταργούν όλα όσα ξέραμε. Τι ιστορία θα μάθουν τα παιδιά μας.??Μαζί σου.

  • Αυτό θα πει καθαρή φωνή, όχι σαν κάποιους που κρύβονται πίσω από το δάχτυλο τους για να σώσουν το πολιτικό τους τομάρι. Γι’αυτό και θα σαρώσει στις εκλογές, επειδή χρόνια τώρα έχει ακλόνητη άποψη, την λέει δυνατά και δεν επηρεάζεται από μικρό κομματικά συμφέροντα ή καρέκλες!

  • Παρ’το αλλιώς θα βρεις. Εκεί που ψαρεύεις, είναι δικά σου ψάρια έτσι κι αλλιώς. Και κάτι άλλο αγαπητοί. Όταν μιλάτε πατριωτικά για το Σκοπιανό, έχετε πάντα υπόψη ότι δεν μιλάτε σε Αθηναίους, που ασχολούνται με το θέμα αα κάθε 10 χρόνια. Εμείς ξέρουμε. Από μικρά παιδιά ανοίγαμε τηλεόραση και βλέπαμε TV MACEDONIA. Αλλού τα κροκοδειλια δάκρυα λοιπόν.

    • ….. Αλλού τα κροκοδειλια δάκρυα λοιπόν……..

      ΣΧΟΛΙΟ
      Οι Σκοπιανοί γίδια δεν έχουν και τυρί πουλάνε. Σε τάισαν καλά. !

  • Θα σταθώ μονάχα στον τρόπο και στον τόνο του λόγου του κ. Κασαπιδη. Λόγος πολωτικος, τόνος γεμάτο μίσος. Αυτή ειναι η σημερινή εικόνα του πολιτικού κόσμου της χώρας και κατ’επέκταση του λαού. Διχασμός όπως και τόσες άλλες φορές στα τρεις χιλιάδες χρόνια ιστορίας του λαού αυτού, ανάμεσα σε σπασμένες πέτρες κι αγάλματα. Για τους υπεύθυνους της σημερινής κατάστασης, το ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ και τις επιπτώσεις που τούτη η ανελέητη λεκτική εμφυλιακου τύπου ρητορική μπορεί να έχει για το λαό και το έθνος, θα θυμίσω μόνο τα λόγια του ποιητή:

    “Αν μισούνται ανάμεσό τους, δεν τους πρέπει λευτεριά”.

    “ΥΜΝΟΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ”

    ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΣΟΛΩΜΟΣ

    • Όταν ξεπουλάν τον τόπο για μια γραβάτα καταργώντας κάθε δημοκρατική διαδικασίά, είναι επόμενο να υπάρχει αντίδραση από τη μεγάλη πλειοψηφία των Ελλήνων, που φτάνει το 90%. Η αντιδημοκρατική μειοψηφία του αποφασίζω και διατάσσω δε δικαιούται να μιλά ούτε για δημοκρατία ούτε για ελευθερία. Τον τελευταίο που θα έπρεπε να κατηγορήσεις για λόγο μίσους και πόλωσης είναι ο Κασαπίδης. Ξεκίνα από τους τσιπροκαμμένους.

    • …..του κ. Κασαπιδη. Λόγος πολωτικος, τόνος γεμάτο μίσος…….

      Ο Κασαπίδης έχει επίγνωση ότι είναι κοινός θνητός. Για να ξεστομίσει λόγο γεμάτο μίσος δεν έχει τα προσόντα! Άλλοι είναι στολισμένοι με τέτοια «προσόντα» και για να υποστηρίξουν το εθνικό Βατερλώ (ακαδημαϊκός Κωνσταντίνος Δεσποτόπουλος) γέμισαν το κέντρο της Αθήνας με υβριστικά φέιγ βολάν κατά του συλλαλητηρίου .

      -5 Φεβ 2018 Από τον Σάββα Καλεντερίδη
      Οι αθλιότητες που εκτοξεύτηκαν από τον ίδιο τον πρωθυπουργό, τους υπουργούς, τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ και τα φερέφωνά τους στα προπαγανδιστικά μέσα τους είναι άνω ποταμών.
      -έμαθα από τη ριζοσπαστική αριστερή μου κυβέρνηση ότι είμαι εθνικιστής φασίστας! Μίκης

    • Και “ΧΡΉΣΤΟ” και “εμφυλιακου” και ιστορία “ανάμεσα σε σπασμένες πέτρες κι αγάλματα”, τι λες ωρέ ΚΑΦΑΣΗ και σε είχα για μορφωμένο φέρελπι νεαρό. Πότε πάλιωσες; Τι κρύβεις και δεν μας το λες ; Γιατί τέτοιος λόγος ;

  • Μπράβο του και μπράβο και μπράβο και για την ομιλία που είχε κάνει στη Βουλή.
    Καρυπίδη εγω προσωπικά σε είχα ψηφίσει και μ έκανες να ντρέπομαι.

  • Η συνεπεια του ανδρος αποδειχθηκε με την αποψινη συνεντευξη. Σε αλλο καναλι ειχε συμφωνησει να την δωσει και σε αλλο την εδωσε. Περιμενει ακομα ο Πιτσιαβας. Παντα τετοια!!!

  • Η συμφωνία των πρεσπων είναι το τελευταίο αποκούμπι των δεξιών πολιτικάντηδων για να μαζέψουν ψηφαλακια. Και αυτό γιατί η παρτιδοκαπηλεια είναι ένα πεδίο που το γνωρίζουν καλά.

    • Από τσιπροκαμμένα συριζοτρόλ το μόνο που περιμέναμε είναι τη γνωστή πολυφορεμένη ατάκα. Καπηλεία αγαπητέ σκοπιανοτσολιά είναι η παραχάραξη της ιστορίας και το ξεπούλημα της Μακεδονίας με σύνθημα την δήθεν καλή γειτονία και τον Σώρρος να τρίβει τα χέρια του. Εσείς ειδικά που θα σκίζατε τα μνημόνια και θα βαρούσατε τα νταούλια είστε οι τελευταίοι που δικαιούνται να μιλούν για ψηφαλάκια και για πατρίδα. Η συμφωνία των Πρεσπών είναι το τελευταίο σας αποκούμπι για να υπηρετήσετε τα αφεντικά σας στην Αμερική.

      • Οι αηδίες σου περί συριζοτρολ δεν με αγγιζουν. Μιλάω με τη φωνή της λογικής με την οποία έχετε πάρει διαζύγιο μερικοί εδώ μέσα.

        Είσαστε απλως τα εύκολα θύματα του ΣΑΜΑΡΙΣΜΟΥ. Επόμενη στάση σας ο ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΙΣΜΟΣ.

        Περαστικά σας…

        • Ότι πεις φίλε μου σκοπιανοτσολιά, η ιστορία σας έχει κρίνει άλλωστε, είστε μια μικρή γραφική ομάδα νοσταλγώ του στάλιν που προσκυνάτε το λείψανο του Λένιν. Είστε τα πρόβατα του μαρξισμού που νομίζατε πως με τη δύναμη των όπλων θα επιβάλανε την ψεύτικη ιδεολογία σας. Αποτύχατε παταγωδώς. Επόμενη στάση δεν έχει για σας…

        • Η φωνή της λογικής ποιά είναι, ότι ο Μέγας Αλέξανδρος μιλούσε βουλγάρικα; Αχαχαχαχαχαχαχαχα μείνε στο μύθο σου των μπολσεβίκων! Χίλιες φορές χρυσαυγίτης παρά κομιτατζής!

          • Έτσι μπράβο χρυσασαυγουλα. Δεν θέλετε και πολύ για να ξεσκεπαστειτε. Και φυσικά όποιος διαφωνεί μαζί σας δεν είναι κομιτατζης.

            Υ.Γ. Κασαπιδη, τα κατάφερες. Τους μαντρωσες τους χρυσαυγίτες. Να τους χαίρεσαι.

          • 17:50 , είστε αστείοι που προσπαθείτε φασιστικά να βάλετε ταμπέλες στον κόσμο , είμαστε όλοι εμείς που δεν θα σας συν χωρίσουμε για τις πλάτες που κάνατε στην κυβέρνηση και μαζί πουλήσατε την Μακεδονία την γλώσσα μας την ιστορία μας . Θα σας τιμωρήσουμε παραδειγματικά στην κάλπη Καρυπιδη κλπ

          • Μιλούν και τα ορφανά του Στάλιν τώρα! Οι πατριδέμποροι του Σώρρος! Στην τρύπα σας γρήγορα σκοπιανοτσολιάδες!

          • Κατάφερε και σας μάντρωσε ο Σώρρος για ένα ξεροκόμματο. Πόσο ξεφτίλα είστε να πουλάτε την πατρίδα για μια γραβάτα, τσιπροκαμμένα συριζοτρόλ. Σύντομα θα είστε παρελθόν!

          • Σας μάντρωσε ο Σώρρος και παίζετε το παιχνίδι των Αμερικάνων, πιό ξεφτίλα από αυτό δεν υπάρχει. Ντροπή να λέγεστε Έλληνες πολίτες και να ξεπουλάτε τη Μακεδονία!

          • Είδα μια γιαγιά να τραγουδά “Μακεδονία Ξακουστή”. Σίγουρα είναι στα τάγματα εφόδου των χρυσαύγουλων!!!!!!!

        • Όποιος διαφωνεί με την Ελληνικότητα της Μακεδονίας είναι τουλάχιστον σκοπιανοτσολιάς και νεοκομιτατζής, και φυσικά πατριδέμπορος και καπηλευτής της ιστορίας!

          • Φυσικά κανείς δεν διαφωνεί με την ελληνικότητα της Μακεδονίας. Όλα αυτά Περί προδοσίας και Περί Σωρρος είναι βλακείες που τις βγάζετε από το μυαλό σας για να συνεχίσετε να υπάρχετε.

  • Καρυπιδης – Κατανας πήγανε στην υπογραφή έφαγαν , ήπιαν και γλέντησαν στις πρεσπες για να δείξουν ποσο πίστα πιόνια είναι στον Αλέξη. Για να αποδείξουν στους κυβερνώντες οτι οποία εντολή και να τους δώσουν αυτοί κόντρα στον όλα τις Δ Μακεδονίας θα την εκτελούν πίστα

    • Μπερδεύεσαι, ο συγκεκριμένος έχει εκλεγεί 3 φορές βουλευτής, οι πολίτες τον τιμούν και τον εμπιστεύονται για τη συνέπεια λόγων και πράξεων χωρίς καιροσκοπισμούς. Για κάποιους άλλους, δεύτερη φορά δεν έχει!

    • Μα την αλήθεια λέει. Η αρχαία Μακεδονία γεωγραφικά περιλάμβανε και μικρό μέρος των εδαφών που καταλαμβάνει σήμερα το βουλγάρικο ψευδοκράτος.

      • Ποια αρχαία βρε φίλε? Για την σύγχρονη μιλάει. Για τον 20ο αιώνα. Ο Γιώργος μπορει να το εξηγησει πιο αναλυτικα σε μελλοντική εκπομπή αυτο? Αν ισχυει ή οχι ? Και δεν λεει για Βουλγαρια μόνο. Εδωσε ποσοστα πόση Μακεδονια ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ δεν μας ανήκει. Ακου το βιντεο.

        • Εγώ το άκουσα, εσύ κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις. Περιγράφει ακριβώς τα γεωγραφικά όρια της Μακεδονίας του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Άνοιξε κάνα χάρτη μπας και ξεστραβωθείς.

        • Μετά από 10.000 βόμβες που έριξε το ΝΆΤΟ για να διαλύσει τη γιουγκοσλαβία και το φερέφωνο του ο ΟΗΕ τους “αναγνώρισε” με ταχύτατες διαδικασίες. Το ίδιο θέλουν να κάνουν και στη Βόρεια Κύπρο. Κοιμήσου εσύ ήσυχος με τα έγγραφα του ΟΗΕ…

  • Ο καναλάρχης παραιτήθηκε μετά την πώληση της ΔΕΗ όπως είχε υποσχεθεί και έστειλε τον σωσία του με τον Κατανα στης Πρεσπες. Έτσι για να τους εκθέσει

    • Ο καναλάρχης γκρέμισε δυο γέφυρες πούλησε την ΔΕΗ την Μακεδονία Πιστεύω δεν έμεινε κάτι άλλο για να καταστρέψει άρα μπορούμε άφοβα να τον ψηφίσουμε

  • Κασαπιδη σταματα να διχάζεις τον κόσμο…. αρκετά με τις ακροδεξιες σου τοποθετήσεις…. εάν ησουν που δεν θα γίνεις ποτέ όπως δεν εγινες στα 14 χρόνια υπουργός, θα πήγαινες σαν τρελός στις Πρέσπες οπότε ασε τα παραμύθια….. επιτέλους γίνε λίγο δημοκράτης, κατάντησες επικίνδυνος…. άραγε τις δηλώσεις σου αυτές τις ασπάζεται ο Μητσοτάκης ή θα σε βάλει πάλι στο περιθώριο

    • Μιλάτε για διχασμό και για δημοκρατία εσείς που ξεπουλήσατε τη Μακεδονία χωρίς να ρωτήσετε τους Έλληνες πολίτες, και όποιος είχε αντίθετη άποψη, το 90% των Ελλήνων δηλαδή, τους βαφτίσατε φασίστες! Αφήστε τα παραμύθια σας σκοπιανοτσολιάδες.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.