kozan.gr: Βραβεύτηκαν, σε ειδική εκδήλωση, σήμερα Σάββατο 22/12, οι διακριθέντες αθλητές της Π.Ε. Κοζάνης (Φωτογραφίες & Βίντεο)

22 Δεκεμβρίου 2018
18:46

 

Τελετή βράβευσης των διακριθέντων αθλητών της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, διοργάνωσε η  Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, σήμερα Σάββατο 22 Δεκεμβρίου στο Εκθεσιακό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας στα Κοίλα Κοζάνης.

 

 

9 σχόλια

  • Συγχαρητήρια για την πολύ ωραία εκδήλωση !!!!! Μπράβο σε όλους τους αθλητές και ειδικά στον Παλαιστικό Σύλλογο Πτολεμαίδος για την πολύ καλή που κάνει.

  • Αντώνης εάν θεωρείς τον Κατανα, Ρουση και τσωτσο βαρίδια έχεις λάθος είναι συμβούλιο και έπρεπε να είναι εκει όπως προβλέπεται….. ασχολήσου με άλλα, αυτά δεν σε αφορούν….

  • Αλλη μια εκδηλωση στημενη για να διαφημιστει ο κ. Πλακετας. Αραγε με πια κρητηρια βραβευτηκαν ολοι αυτοι..τυχαια οι πιο πολυ συλλογοι ειναι απο Εορδαια.. Ξεχασατε να βραβευσεται και τους “πατριωτες” εκεινους μωρε τους πτολεμαιους που καποιες κυριες διαλαλουν οτι θα ειναι και υποψηφιες μαζι σας.
    Την επομενη φορα αν θελετε να κανετε σωστη δουλεια να βραβευσεται τις χειρες που μεγαλωνουν παιδια και δεν παιρνουν συνταξη γιατι η δικια σας συγκηβερνηση (κατρουγκ) την εκοψε.. Να βραβευσετε τις οικογενειες που με την ανεργια που εσεις την ανεβασατε στην περιοχη μας προσπαθουν να τα βγαλουν περα..
    Καλες γιορτες!!!

  • Ακριβώς αυτο με ποιο κριτήριο βραβεύτηκαν οι αθλητές και για ποια διάκριση ακριβως; Γνωρίζω πολυ περισσότερους διακριθέντες αθλητές με διαρκεις συμμετοχεσ Στις εθνικες ομάδες που κατάγονται απο εδω αλλα δεν βλεπω να ειναι καπου στις φωτογραφίες των βραβεύσεων… Δεν πειράζει ας πιάσει τόπο η βράβευση στις επερχόμενες εκλογές γιατι περί αυτού πρόκειται ξεκάθαρα..

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.