kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Δυσαρέσκεια για το δήμαρχο Κοζάνης, ακόμη κι από φιλικά προσκείμενα πρόσωπα σε εκείνον, που ανήκουν στο χώρο του ΣΥΡΙΖΑ, μετά το περιστατικό στο Δ.Σ. της ΑΝΚΟ και τα επίμονα ερωτήματά του για τον εργαζόμενο στην εταιρεία, που φέρει και την ιδιότητα τού Αναπληρωτή Συντονιστή της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης, Κ. Μιμίκο

22 Δεκεμβρίου 2018
19:56

 

Δυσαρέσκεια, που αποτυπώνεται ποικιλοτρόπως, στο παρασκήνιο, έχει προκαλέσει σε κομματικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, ακόμη και σε φιλικά προσκείμενα πρόσωπα στο δήμαρχο Κοζάνης, η πρωινή αποκάλυψη της στήλης, σχετικά με το περιστατικό που συνέβη στην προχθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΑΝΚΟ, όπου σημειώθηκε αντιπαράθεση μεταξύ του Λ. Ιωαννίδη και του Ε. Σημανδράκου, με «μήλο της Έριδος» τον εργαζόμενο στην επιχείρηση Κ. Μιμίκο, ο οποίος, σημειωτέον, διαθέτει και την ιδιότητα τού Αναπληρωτή Συντονιστή του ΣΥΡΙΖΑ στην Π.Ε. Κοζάνης. Θεωρούν, τουλάχιστον, άδικη τη στάση του δημάρχου Κοζάνης, απέναντι στον Κ. Μιμίκο (κάποιοι μιλούν και για “χτύπημα κάτω από τη μέση”), από τη στιγμή που, όπως σημειώνουν, ο δήμαρχος γνώριζε και γνωρίζει, πολύ καλά, ότι δεν υπάρχει τίποτα μεμπτό σε ό,τι αφορά τη μετακίνησή του εν λόγω εργαζόμενου, το προηγούμενο διάστημα, στα Γρεβενά και ότι όλο αυτό συνέβη επειδή πιστεύουν στο δημαρχείο πως ο Αν. Συντονιστής του ΣΥΡΙΖΑ, στηρίζει τον Ε. Σημανδράκο, παρά το γεγονός ότι, εκείνος, ουδέποτε, εκφράστηκε υπέρ της αυτοδιοικητικής προσπάθειάς του. Μάλιστα, όπως πληροφορούμαστε, το γεγονός ότι Σημανδράκος – Μιμίκος εθεάθησαν μαζί, κάποια στιγμή, κατά τη διάρκεια της “Λευκής Νύχτας” στην Κοζάνη, προκάλεσε περαιτέρω εκνευρισμό σε κορυφαία ηγετικά στελέχη της δημοτικής αρχής, επηρεάζοντας, παρασκηνιακά, ακόμη περισσότερο τις σχέσεις των δύο πλευρών. Η περιρρέουσα ατμόσφαιρα, το προηγούμενο διάστημα, ενόχλησε σε μέγιστο βαθμό, τον, κατά κοινή ομολογία μετριοπαθή και χαμηλών τόνων, Κ. Μιμίκο, ο οποίος είχε φτάσει ένα βήμα πριν την παραίτηση από το συγκεκριμένο κομματικό πόστο, αλλά, την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή, με τις παρεμβάσεις τρίτων, δεν παραιτήθηκε.

Η Χύτρα

*** Διαβάστε εδώ τι αποκάλυψε το πρωί η στήλη, που έχει προκαλέσει “πονοκέφαλο” σε πολλά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης

 

Η Χύτρα

31 σχόλια

  • Πως θα γυρίσει στους οικολόγους αφου τσακώθηκαν άσχημα με τον Τσικριτζη και τη Φανη … Εξ αλλου ο δήμαρχος δεν κάνει βημα χωρις τη γνώμη του Μπογιοτοπουλοου που ειναι καθοδηγητής του και πρόσφατα έγινε και μέλος του ΣΥΡΙΖΑ ..!

  • αληθεια ειναι δημαρχε ακους τον Μποπγιοτοπουλο και κανεις τρομερα λαθη.ζητησε την βοηθεια εμπειρων ανθρωπων μεσα απο τον μηχανισμο του ΣΥΡΙΖΑ να βγεις μπροστα.Μην τα βαζεις με ανθρωπους που σε στηριζουν και μην τα βαζεις με το Σωματειο Εργαζομενων στο Δημο, αλλαξε σταση.

  • Μπορεί κάποιος να μας απαντήσει αν η απόσπαση και η παραμονή του κ.Μιμίκου στην ΠΕ Γρεβενών είναι νόμιμη;
    Και γιατί δεν επιλέχτηκε κάποιος Γρεβενιώτης παρά και οι δύο σύμβουλοι είναι από Κοζάνης και επιλογής Σημανδράκου;
    Τελικά σ αυτόν τον τόπο δεν είναι κανείς υπεύθυνος για όσα γίνονται;

  • Είναι εντυπωσιακά τα σχόλια 3 ανθρωπων σε όλα τα θεματα του Ιωαννιδη και δείχνουν πολλά πράγματα. Σκεφτείτε μόνο αν ηταν αναποδα τα πράγματα τι θα έγραφαν.

    • Εντυπωσιακό είναι ότι δεν υπαρχει αναρτηση για Σημανδρακο, Μιχαηλίδη, Μαλούτα, Τσιαρτσιώνη και οποιοι άλλου ειναι πολιτικος αντιπαλος του Ιωαννιδη που ανθρωποι του να μην σχολιαζουν αρνητικά εναντιον ολων αυτων χωρις να λενε τιποτα. αυτο και αν δεν δειχνει πολλα πραγματα. μα παρα πολλα πραγματα

  • Ο Ιωαννίδης 5 χρόνια τώρα έχασε την ευκαιρία να γίνει ένας καλός δήμαρχος. Ας ασχοληθεί τώρα με το ποιοι δεν τον ψηφίζουν. Πιο ολοκληρωτική νοοτροπία πεθαίνεις.

    • Πονηρούλη τοσο καιρο εχει που ήταν εκει ο Μιμηκος τωρα τον επιασε ο πονος. τιποτα δεν καταλαβες απο οσα γραφτηκαν. καταλαβες γιατι ειναι εκτεθειμενος τοσο πολυ διοτι τωρα τεθηκε στο βαθμο που τεθηκε το θεμα. προηγουμενα ολα χαλαρα τωρα ομως ειναι εκλογες βλεπεις

  • Τερμα λευτερακη ανοιξε ο ασκος του αιολου.εκανες πολλα αυτο ποια ξεπερασε καθε οριο τωρα ποια ουτε ο τσιπρας δε σε σωζει.τελος πεντε μηνες ακομα.μισθος.μπογιοτοπουλε κουτσοσιμο κουζιακη τρεξον τωρα …ελατε σας καρτεραομε…..

  • Πες τα Ιωαννίδη… Αλλά απέναντι είναι το δίδυμο Σημανδράκος_Μιμίκος, και με την στήριξη γνωστού δημοσιογράφου της Κοζάνης που προσπαθεί να στήσει το προφίλ του Σημανδράκου…. Όλοι…. Μαζί….

  • η τραγικη ανυπαρξια του δημαρχου 4,5 χρονια τωρα τον οδηγουν να βλεπει φαντασματα παντου. εχθροι οποιοι του κανουν κριτικη κ εκφραζουν διαφορετικη γνωμη. εχει δημιουργησει εμφυλιακο κλιμα στην πολη

  • Η ΑΝΚΟ είναι μια Ανώνυμη Εταιρεία…και ο κ.Μιμίκος υπάλληλός της.
    Μπορεί να μας πει ο κ.Ιωαννίδης από που πληρονώταν ο παραπάνω υπάλληλος;
    Και γιατί και σ άλλους νομούς(ΠΕ) δεν προσλαβάνονταν υπάλληλοι από την ΑΝΚΟ;
    Εκεί δεν υπήρχαν έργα;
    Ας πάρει μια ξεκάθαρη θέση ο κ.Ιωαννίδης και όχι,,,
    μισόλογα

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.