Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 1ο Santa Run Servia 2018 – η συμμετοχή ξεπέρασε τις προσδοκίες των διοργανωτών (Φωτογραφίες)

22 Δεκεμβρίου 2018
19:50

 

Με τη συμμετοχή δεκάδων μικρών και … μεγαλύτερων παιδιών πραγματοποιήθηκε το 1ο Santa Run Servia 2018 για φιλανθρωπικό σκοπό που διοργανώθηκε από Συλλόγους των Σερβίων. Οι συμμετέχοντες έτρεξαν στην προκαθορισμένη διαδρομή φορώντας αγιοβασιλιάτικα σκουφάκια και ξεσήκωσαν με τις φωνές τους την πόλη.

Στους μικρούς νικητές απονεμήθηκαν μετάλλια, ενώ πραγματοποιήθηκε κλήρωση τριών smart watches για όλους τους συμμετέχοντες. Ακολούθησε party με μουσική και κλόουν-διασκεδαστή για τα παιδιά.

Ένα σχόλιο

  • Ο Άγιος Βασίλειος, ο προστάτης των πτωχών και ιδρυτής της Βασιλειάδος δεν έχει καμμία σχέση με αυτά τα ξενέρωτα καρναβαλίστικα ξενόφερτα ξεράσματα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.