Δημοτικό Ωδείο Κοζάνης: Συναυλία «COME AGAIN» το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου

9 Δεκεμβρίου 2016
13:52
Κανένα σχόλιο

Το Δημοτικό Ωδείο Κοζάνης και το Εργαστήριο Σύγχρονης Μουσικής Έρευνας του Tμήματος Μουσικής Επιστήμης & Τέχνης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας σας προσκαλούν στη συναυλία «COME AGAIN?»

“Ο Έρωτας είναι σαν τον πυρετό. Έρχεται και φεύγει, χωρίς η βούληση να έχει καμία συμμετοχή στη διαδικασία.” (Stendhal)

Μια συναυλία από το trio eclipsis για την ιδέα του Έρωτα, το παιχνίδι, τις αντιφάσεις, τις αισθήσεις και τα (ηχο)χρώματά του.

Μουσική δωματίου για φωνή, φλάουτο και πιάνο των:

John Dowland

André Previn, Francis Poulenc

Toru Takemitsu, David Ashley White

Andrea Clearfield, Albert Roussel

Giorgos Kyriakakis

trio eclipsis

Tίνα Ανδρικοπούλου, τραγούδι

Νίκος Κατριτζιδάκης, φλάουτο

Μαριάννα Τσίκα, πιάνο

Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016, 18:30

Αίθουσα Εκδηλώσεων Δημοτικού Ωδείου Κοζάνης, Είσοδος Ελεύθερη

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.