Εκδήλωση τιμής από το 1ο Δημοτικό Σχολείο Βερμίου

23 Δεκεμβρίου 2018
19:56
Κανένα σχόλιο

Οι εκπαιδευτικοί του 1ου Δημ. Σχ. Βερμίου τίμησαν την Παρασκευή 21.12.2018 δύο συναδέλφους τους για την ξεχωριστή προσφορά τους στο σχολείο, με αφορμή την ολοκλήρωση της συνεργασίας τους. Συγκεκριμένα, τιμήθηκαν ο Σχολικός Σύμβουλος Μίμης Πλωμαρίτης και ο δάσκαλος Πληροφορικής Κώστας Χατζόπουλος

Ο Μίμης Πλωμαρίτης τα τελευταία 12 χρόνια στάθηκε εμπνευστής, καθοδηγητής, κριτικός φίλος και υπόδειγμα θετικής σκέψης και νηφαλιότητας για το Σχολείο. Ο διευθυντής του Σχολείου, Θέμης Απατσίδης, διερμηνεύοντας τα αισθήματα του συνόλου των διδασκόντων, επισήμανε την καθοριστική συμβολή του Μίμη Πλωμαρίτη στο άνοιγμα του Σχολείου στην κοινωνία, στην ανάληψη πρωτοβουλιών καινοτομίας και τη συμμετοχή του Σχολείου σε 3 πιλοτικά προγράμματα του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου και ένα του WWF.

Ο δεύτερος εκπαιδευτικός που τιμήθηκε, ο Κώστας Χατζόπουλος, υπήρξε ο άνθρωπος που ευαισθητοποίησε συνολικά τη σχολική κοινότητα για την ουσιαστική αναβάθμιση του ηλεκτρονικού εξοπλισμού, εδραίωσε τη δικτύωση του Σχολείου με τον υπόλοιπο κόσμο και συνέβαλε καθοριστικά στην ένταξη των Τεχνολογιών της Πληροφορίας και Επικοινωνίας στη διδακτική πραγματικότητα. Ταυτόχρονα, υπήρξε ακούραστος εργάτης, αφιερώνοντας αμέτρητες ώρες από τον προσωπικό του χρόνο για εξειδικευμένη εργασία στο Σχολείο καθώς και για την υλοποίηση των Summer Schools.

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.