Δ.Σ. Ναυτικού Ομίλου Κοζάνης: “Συγχαίρουμε τους αθλητές μας”

24 Δεκεμβρίου 2018
10:18

 

Το Δ.Σ. του συλλόγου μας συγχαίρει όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες για την προσπάθειά τους, την αγωνιστικότητά τους, τις επιτυχίες τους και το ήθος τους και τους εύχεται Χρόνια Πολλά & Καλή Χρονιά, καλή πρόοδο σε όλους τους τομείς της ζωής τους και ακόμη περισσότερες διακρίσεις στο μέλλον.

Ιδιαίτερα συγχαίρουμε, τους δεκαεννιά (19) αθλητές και αθλήτριες των Τμημάτων Κωπηλασίας και θαλάσσιου Σκι, για την βράβευσή τους από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας στην «Τελετή Βράβευσης των διακριθέντων αθλητών της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης», που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 17:00, στο Εκθεσιακό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας στα Κοίλα Κοζάνης.

Επίσης, συγχαίρει τους προπονητές Λαπίκωφ Αναστάσιο, Δημαρά Χαράλαμπο και Αλεξανδρή Γεώργιο για την εξαιρετική δουλειά και την καθοριστική συμβολή τους στη διάκριση αυτή.

Ευχαριστεί, ακόμα, τους γονείς των αθλητών/τριών και τους φίλους της ομάδας που συμπαραστέκονται, ενθαρρύνουν και εμψυχώνουν τα παιδιά. Ευχαριστεί, συνάμα, και όλους τους φίλους του Ομίλου και τους χορηγούς που υποστηρίζουν με κάθε τρόπο τον Ναυτικό Όμιλο.

Τέλος, ευχαριστεί την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και προσωπικά τον περιφερειάρχη κ. Θεόδωρο Καρυπίδη, τόσο για την πρωτοβουλία τους όσο και για την οργάνωση αυτής της εκδήλωσης, στηρίζοντας και αναδεικνύοντας -και με τον τρόπο αυτό- τον αθλητισμό και την πλούσια αθλητική δραστηριότητα του νομού μας.

Το Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Κοζάνης

11 σχόλια

  • Πολλά συγχαρητηρια σε όλους σας, οχι μόνο για τα μετάλλια, αλλά και για το ότι αναδεικνυεται ο πλούτος της λίμνης!

  • Όλο οι ίδιοι κ ίδιοι..τυχαίο! Μπράβο στα παιδιά καλή συνέχεια να έχουν στη ζωή τους με υγεία..αλλά μην βάζετε μπροστά μόνο άτομα κ παιδια που εσείς θέλετε να προχωρήσουν!και κάποια στιγμή αλλάξτε κ πρόεδρο..όσο για το σκι οκ πολύ καλό αλλά μάλλον αυτό προωθείτε όπως έχουμε καταλάβει εμείς από έξω..Καλές Γιορτές!

          • Αυτό από που το συμπερανες ; Μήπως ότι από τα 19 παιδιά τα 17 ήταν της κωπηλασίας ; Χμμ δίκιο έχεις μάλλον προωθείται μόνο το σκι και η κωπηλασία έχει αφεθεί στο περιθώριο … τα παιδιά της κωπηλασίας είναι πολύ αξια και ένα προς ένα αξίζουν πολλά συγχαρητηρια, οπως επισης και του σκι , μην μειώνετε τη μαγεία και την αξία των επιτευγμάτων τους με τέτοιο τρόπο και απλά ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ 🙂

        • Αααα και κάτι ακόμα..για να μην προτρέψει και λες για τους γονείς..Δεν είμαι γονείς ούτε από την κωπηλασια κ γενικός δεν είμαι γονιός..γι αυτό μην προτρεχεις!

          • Θολωσες και δεν ξέρεις τι γράφεις …? συγγνώμη με χιούμορ πάντα ! Καλές γιορτές !

    • Ούτε κόμπλεξ έχουν,ούτε κ αχαριστία υπάρχει..όλα θα φανούν στην πορεία!! Ποιος έχει κόμπλεξ κ ποιοι θέλουν να φαίνονται..όλα τα παιδιά να είναι γερά και να έχουν καλή τύχη..είτε έχουν πάρει μεταλλεία είτε όχι..όλα είναι άξια κ μπράβο τους..αλλά αφήστε έξω τα συμφέροντα κτλ..Καλές Γιορτές!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.