kozan.gr: “Έκλεισε” η υποψηφιότητα του Κοσμά Καλεντηριάδη με το συνδυασμό της “Ενότητας” του Λάζαρου Μαλούτα

24 Δεκεμβρίου 2018
12:03

 

Τις οριστικές του αποφάσεις έλαβε πριν από λίγο καιρό ο ελεύθερος επαγγελματίας & μέλος του Δ.Σ. του ΕΒΕ Κοζάνης, Κοσμάς Καλεντηριάδης, ο οποίος θα είναι υποψήφιος με το  συνδυασμό της “Ενότητας” του Λάζαρου Μαλούτα στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου, το 2019. Επίσης, ο Κοσμάς Καλεντηριάδης, αναμένεται να εκλεγεί Πρόεδρος του Εκθεσιακού Κέντρου Δ. Μακεδονίας, στις διαδικασίες της επικείμενης Γενικής Συνέλευσης του εν λόγω φορέα.

kozan.gr

56 σχόλια

  • Νέος , αγωνιστής από μικρός και αυτοδημιούργητος . Δεν θα κρίνω αν έκανες καλά που έβαλες με τον συνδιασμό του Λάζου αν και είμαι ψηφοφόρος του , αλλα σε συγχαίρω για τον αγώνα που δίνεις με όλους και όλα απ’ τα χρόνια που σε ξέρω παληκάρι μου . Καλή επιτυχία να έχεις και μην σταματάς να τους τα χώνεις . Κάποια στιγμή θα δικαιωθείς …

  • Θα έχεις και την ευκαιρία μέχρι τις εκλογές να μας αποδείξεις πραγματικά και ποιος είσαι νεαρέ μου , μιας και διαβάζω ότι θα είσαι πρόεδρος στην μεταβατική διοίκηση του εκθεσιακού . Για να δούμε !!! Μακάρι να μας αποδείξεις ότι είσαι αυτός που λένε κάποιοι . Κοντή γιορτή κι αν κάνεις έργο θα ήμαστε μαζί με σένα και με νέους ανθρώπους . Μαλουτα δεν θα ψηφίσω αλλά αν αποδείξεις ότι αξίζεις όσοι ψηφίζουν εκεί θα χαρώ να σε στηρίξουν νεαρέ μου …

  • Ου Αν είναι να φύγουν οι παλιοί και να μπουν τέτοια άτομα, καλύτερα να κατεβει με την παλιά φρουρά που έχει αποδείξει ότι μπορεί να προσφέρει.
    ΥΓ θα τον ψηφίσουν και οι οπαδοί του Σωρρα; γιατί κυκλοφορεί ένα βίντεο με τον εν λόγω κύριο να είναι κεντρικός ομιλητής.

    • Εσύ πλιατσο ποιον θα ψηφίσεις ? Αυτός τουλάχιστον κατάλαβε νωρίς και εφυγε . Εσύ που τόσα χρόνια γιατί δεν κατεβαίνεις να δούμε πόσα απίδια πιάνει ο σάκος . ?? Δεν ξέρω τι ρόλο βαράει αλλά βλέπω έχετε μεγάλο ζόρι . Θα με κάνετε να τον ψηφίσω χωρίς να τον ξέρω .

  • Ναι ήτανε και με το Σώρρα αλλά όταν κατάλαβε το παραμύθι έφυγε όπως κι εγώ . Τελικά όταν κάποιος ορμάει στο κατεστημένο και είναι παντελονατος σας ενοχλεί τελικά ? Τον ξέρω από όταν είχε το μαγαζί στην Αριστοτέλους . Για όσους δεν θυμάστε . Κοσμά ήμαστε μαζί σου . Άσε να γράφουν τα παπαγαλάκια του Ιωαννίδη και του Σημανδρακου . Ζοριζονται γιατί σε φοβούνται . Όλα στο φως .

    • Μπορεί να μην τον παρακάλεσαν αλλά σίγουρα δεν τους χαλάει κι όλας . Ο πατέρας του με το Λάζο έτρεχε μια ζωή απ’οτι ξέρω . Και νομίζω ήτανε και υποψήφιος με τον κουκουλοπουλο κάποτε . Αν έχει όρεξη να ασχοληθεί όλως φενετε καλά κάνει και κατεβαίνει . Στην τελική ας δούμε και κανεναν άλλο . Άκουσα ένα ηχητικό στα site που τα χώνει στον Μουμουλιδη . Δεν διάβασα ούτε άκουσα να τα χώνει κάνεις ούτε από τους εκλεγμένους του Μαλουτα . Έναν τέτοιον θέλω μέσα να είναι υπέρ των συμφερόντων του δήμου μας .

  • Σκοπευα να ψηφισω Μαλουτα.

    Δυστυχως όταν παραιτειται οικιοθελως ενας αυτοκιδιοικητικος οπως ο Καραπατσιος και αντικαθισταται απο εναν οπαδο του Σωρρα κάμω δεύτερες σκεψεις.

    Ο κοσμος έχει απογοητευτει απο τον τωρινο Δημαρχο. Ο Μαλουτας αν κατεβαινε με τον ιδιο σχεδον ψηφοδελτιο των προηγουμενων χρονων θα κερδιζε απο τον Α γύρο.

    Τετοιες μεταγραφες δημιουργουν μεγαλη αβεβαιοτητα για το τελικο εκλογικο αποτελεσμα.

    • Όταν λέτε σχεδόν τι εννοείτε;τους ίδιους απαρχαιομενους και με ιδιοκτησιακή αντίληψη για το δήμο παλιούς υποψηφίους;

    • Ναι έχεις δίκιο . Μας πείραξε ο καλεντηριαδης τώρα . Τα σωσανε όλα οι άλλοι και μας έφταιξε αυτός . Στην τελική μην τον ψηφίσετε . Τον θυμάμαι στα μαγαζιά από μικρο να δουλεύει σερβιτόρος και να αυτοσυντήρειτε . Με γνωστό εργολάβο θείο και πατέρα που έτρεχε πίσω απ’ τον κουκουλοπουλο δεν θυμάμαι να βολεύτηκε πουθενά αφού δουλέψαμε μαζί μετά το στρατό ξανά 2003 . Αν και έλειψα λίγο χρόνια μαθαίνω πως ήτανε απέναντι στον Λάζο γιατι δεν ήθελε το παλαιοκομματικό . Κι αν πήγε στο Σώρρα και κατάλαβε τι είναι κι έφυγε είναι προς τιμήν του . Εμείς που τόσα χρόνια δεν φεύγουμε από ΠΑΣΟΚ , ΝΔ και τώρα ΣΥΡΙΖΑ θεωρουμαστε πιο έξυπνοι από εκείνους του Σώρρα ? Αχχχχχχχ δεν παμε καλά .

      • Το μόνο σίγουρο φίλε μου είναι το τελευταίο που είπες από όλα αυτά τουλάχιστον έχεις αυτογνωσία Χαχαχαχ έλα ρε χαλάρωσε που κάποιος δούλευε μικρό και τι έγινε σε όλον τον κόσμο δουλεύουν από μικροί μας τον εκανες ξανθοπουλο χαχαχαχαχα

        • Δεν κάνω τον Ξανθόπουλο αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί τέτοια χολή . Τον γνώρισα πολύ καλά . Αγωνιστής ήτανε πάντα . Μέχρι και στα μαγαζιά όταν γινότανε κάτι έμπαινε στην μέση χωρίς να του πέφτει λόγος για να υποστηρίξει το δίκιο μας . Έχεις να του προσάψει κάποιος κάτι ? Έκανε δύο μαγαζιά , έχασε λεφτά και ακόμη αγωνίζεται . Εσύ πες μου ειλικρινά δε χαλάει να έχεις ένα τέτοιο στο Δημοτικό συμβούλιο?

  • Γυρολόγος, οπου δει φως μπαίνει, Λάζο σκεφτόμουν να σε ψηφίσω, δεν θα το κάνω πλέον, με τετοιες υποψηφιότητες χάνεις δεν κερδίζεις

  • Εσείς όλοι που προλάβατε να κατηγορήσετε αυτό το παιδί και δεν θα ψηφίσετε Λάζο γιατί δεν κατεβαίνετε οι ίδιοι ? Στο εκθεσιακό επειδή μένω και στα κοίλα βλέπω ζωή και κάθε μέρα ένα πρόσωπο βλέπω . Χωρίς , απ’ ότι μαθαίνω να είναι επίσημα εκλεγμένος τον βλέπω εκει . Ζω πολύ κοντα στο εκθεσιακό και είσαι να περνάει ζωή . Δεν ξέρω ρε μάγκα αν θα τα καταφέρεις αλλά μπράβο στο Λάζο που σ’ έχει μαζί του

  • Χαχαχχα να ρωτήσει τον Κύργια που αν δεν ήτανε ο καλεντηριαδης δεν θα κατέβαινε ? Λυπάμαι για όσους σχολιάζετε ανώνυμα . Κοσμά αν δεν διώξει ο Λάζος τους παλιούς μην κατέβεις καθόλου . Πάλι θα κάνεις μάγκες άλλους και στο τέλος θα ακούσεις τα σάλια των ” καναπεδακιδων ” . Δώσε αυτό που ξέρεις στο επιμελητήριο και παράτησε τους όλους . Τελικά σ αυτό τον τόπο μας αρέσει να εκλέγουμε τους ( τίποτα ) και αυτούς που μπορούμε να τους εκμεταλλευτούμε τους λιδωρουμε .. Κοζάνη στο μεγαλείο σου …

  • Καλή επιτυχία φίλε μου . Δεν θα ξεχάσω ποτέ την μάχη που έδωσες πριν χρόνια για την ομάδα μας και έφτασες στην ΕΠΟ να τα βάλεις με όλους και όλα για τους 3 συναθλητές μας . Και με το διάολο θα σε ψήφιζα . Φοράς Παντελόνια . Κι αν κάποιοι γράφουν ………. ας έρθουν να τους δείξω τι έκανες εκεί κάτω . Γατάκια για να ξέρετε όταν κάποιοι κάνανε πίσω αυτός μας είπε θα έρθω μαζί σας ΕΓΩ . Άντε κάντε και μια βόλτα στην ΕΠΣ να μάθετε .

  • Γιατί τόση χολή βρε παιδιά ? Δεν τον ξέρω αλλά αφού δεν μπορούμε να κατέβουμε εμείς οι ( τέλειοι ) τότε ας αφήσουμε και κανέναν άλλο να δούμε τι ψάρια θα πιάσει . Με κάθε συνδιασμό εύχομαι να υπάρχουν νέοι και να τα βρούνε μετά και να δουλέψουν για το Δήμο μας . Καλή επιτυχία νεαρέ μου . Καλή δύναμη

  • Τώρα είδα το δημοσίευμα . Θέλετε να κάψετε έναν νέο άνθρωπο και να δημιουργήσετε εντυπώσεις . Πρόεδρος μεταβατικής διοίκησης θα είναι . Και εύχομαι και για πάντα μ.αυτα που βλέπω . Δύο μωρά στην αγκαλιά στην εκδήλωση της τροχαίας και όλοι τρέχατε να βγάλετε λογο . Ήθελα να φύγω αλλά λυπήθηκα τα μωρά μου . Έναν είδα να κουβαλάει καρέκλες , να κάνει χώρο για τα παιδιά και να ζητάει συγνώμη λέγοντάς μας και καλές γιορτές φεύγοντας . Αν σας πειράζουν τέτοια παιδιά , έχετε μεγάλο πρόβλημα . Νέε μου αν και δεν ψηφίζω Λάζο , σου εύχομαι καλή δύναμη και ελπίζω να εκλεγείς γιατι τέτοιους θέλουμε στην πόλη . Καλές γιορτές σε όλους εύχομαι .

  • Κοσμά θα έγραφα επώνυμα αλλά δεν μου το επιτρέπει η θέση μου . Θα σε βρω απο κοντά να σου πω ποιος είμαι . Σου εύχομαι καλή επιτυχία και δύναμη . Μια βδομάδα στο εκθεσιακό ήσουν δίπλα μας όσο μπορούσες . Δεν είδα άνθρωπο να πατάει εκεί για την εκδήλωση της αστυνομίας μια βδομάδα .

      • Αν πεις κι εσύ το δικό σου .. Που πρόλαβες να μας πεις αν θα βάλουμε και τίτλους ?? Δεν θα σε ρωτήσω . Κι αν σέβομαι την δουλειά μου δεν πρέπει να πω όνομα αλλα αν έχεις θέμα βάλε το δικό σου να το βάλω κι εγώ να δούμε τι θα μας κάνεις !!!

  • Κοσμουλη μου εύχομαι τα καλύτερα αγόρι μου . Καλή δύναμη και εύχομαι να πετύχεις τον στόχο σου . Οι οικογένεια μου να ξέρεις είναι όλοι μαζί σου … Σε θυμάμαι ακόμη από το Αλαντίν αγόρι μου .

  • Φιλαράκι μου καλό εύχομαι τα καλύτερα . Είμαι σίγουρος ότι αν καταφέρεις να εκλεγείς θα αλλάξεις κάτι στην μιζέρια αυτή που ζούμε γιατί πάντα ήσουν large και δεν θυμάμαι να έλειψες μέρα απ’.τα μαγαζιά μας . Μας διοικούν άνθρωποι που δεν ήπιανε ποτό μετά της 11:00 στην ζωή τους . Καλή δύναμη .

  • Δεν τον γνωρίζω τον άνθρωπο, αλλά όλη αυτή η χολή από τα γνωστά τρολακια είμαι σίγουρος πως θα του κάνει καλό!
    Τι θέλετε επιτέλους, τους παλιούς; Αυτούς που συντονισμενα αποδομειτε εδώ και καιρό ή νέους ανθρώπους δραστηριους;
    Στην Κοζάνη 5 μήνες πριν τις εκλογές κοιτάμε να απαξιωνουμε τους απέναντι κι όχι να δούμε τι κατεβάζει στην ουσία ο κάθε συνδυασμός.
    Όλοι θα κριθουν εκ του αποτελεσματος.

  • Κοσμα μην ακούς κανέναν σήμερα κατεβαίνεις με τον Μαλουτα μετά τα αποτελέσματα των εκλογών με ποιον θα είσαι ;

      • Σε ευχαριστω που με επιβεβαιώνεις . Δηλαδή σκέφτεσαι πρώτα την προσωπική σου εκλογή για αυτό και επέλεξες τον Μαλουτα και μετά αφού γίνει η εκλογή σου μπορεις να πας όπου κρίνεις ότι θα κερδίσεις κάτι . Κ μετά μου λέτε ότι ο Κοσμας δεν είναι άτομο κεντρικός .Καλη επιτυχία στους ψηφοφόρους του !

        • Δλδ εσένα σε φανηκε να απαντάει ο Κοσμάς ? Λεω την γνώμη μου και καλά θα κάνει να το κάνει αυτό . Πότε θα καταλάβεις ότι θα πρέπει να γίνετε διοίκηση με συνεργασία ? Εκτός κι αν πιστεύεις ότι ο Λάζος θα βγει απ’ την πρώτη . Τότε μάλλον το έχεις χαμένο . Εγώ λέω να τον προκαλέσουμε θέλεις ? Να δούμε την απάντηση του . Γιατί αν πιστεύει ότι θα βγει με το Λάζο απ’.την πρώτη Κυριακή και δεν θα χρειαστεί συνεργασία τοτε το έχει χάσει κι αυτός μαζί με σένα . Διάβασε λιγκ το νόμο και μετά τα ξαναλέμε

  • Με τον Μαλουτα θα είναι όλοι στον 2ο γύρο κι όχι με τον αουτο, όπως την προηγούμενη φορά… Έβαλαν μυαλό, μετά από αυτό που έπαθαν… Δεν θα το ρίξουν δαγκωτό ξανά από αντίδραση, και μετά να λεν τι κάναμε…

    • Ο αουτος σας πείραξε,φιλόξενοι Κοζανίτες που θαρρειτε είναι Παρίσι η Κοζάνη,τυφλα να έχει η Μανταμ Σουσού.κακια και μένος για τους πρόσφυγες του 1922,ακόμη και μέχρι σήμερα.αν δεν ήταν οι μικρασιάτες θα είσαστε τρεις κι ο κούκος σε πληθυσμό και ίσως να είχατε δήμαρχο αλλοδαπό

      • Ο καλεντηριαδης δλδ ρε παιδιά που είναι μικρασιάτης και κατεβαίνει με το Λάζο τι προτείνετε να κανει? Μήπως να κάνουμε ένα ψηφοδέλτιο με αουτιτς και ένα με τις αλτσις ?? Τι είναι αυτά τα κόμπλεξ το 2009 .?? Καλεντηριαδη να σέβεσαι και να κρατάς πάντα μέσα σου τις αξίες και την ιστορία της Μικράς Ασίας παληκάρι μου . Μάλλον κάποιοι μπερδεύονται με την ιστορία . Και ας κατέβεις και με το Χαρίση της μπαμπαλος . Ότι να ναιιιιιιιι . 40 σχόλια . Έχετε τσούξιμο με τους αουτους ? Το αμαγαζια μας θυμάστε πως ήτανε όταν ανέβαιναν στην πόλη τα χωριά και είχανε λεφτά . ??

      • Να και ένας ιστορικός αναλυτής!Ήπιες μπόλικο κρασί μάλλον… Που είδες μενος και μίσος; Απλά λέει πως θα βγει ο μουτος κι όχι ο αουτος!

  • 36 χρόνων . Ελεύθερος επαγγελματίας . Επένδυσε σε δύο μαγαζιά στην πόλη . Ήμασταν πελάτες και όταν έκλεισε το μαγαζι του στην Αριστοτέλους οι πήγαμε το τελευταίο βράδυ . Η γυναίκα μου έκλαιγε και εγώ συγκινημένος του ευχήθηκα να είναι γερός σε ότι κάνει από εκεί και πέρα . Μετά από 7 χρόνια τον πέτυχα στην Κέρκυρα και ήτανε σα να με βρήκε ο αδελφός μου . Δεν μας άφησε να πληρώσουμε πουθενά και μας πήγε στα καλύτερα . Απλοί πελάτες ήμασταν στην τελική για εκείνον . Αγόρι μου καλή επιτυχία . Στις προηγούμενες εκλογές , αν και λάθος μου δεν ψήφισα ούτε εγώ ούτε η οικογένειά μου . Ημαστε μαζί σου . Ότι χρειαστείς στη διάθεσή σου

    • Πόσο καραγκιόζης μπορεί να είσαι . Απ’ όλα όσα έγραψα αυτό σου έμεινε μόνο…? Αλλά από κάτι τέτοιους δεν πάμε να ψηφίσουμε . Απαξιώνεται τα πάντα και σας φταίνε μέρα όλοι . Τον Γιαννάκη τον Ιωαννίδη γιατί το. Ψήφισες επειδή σε κέρασε τίποτε άλλο ? Γιατί θα μας τρελάνεις…

  • Αλάνι μου προχώρα κι ας τους να λένε . Υπήρχες και πριν απ’ αυτούς όλους και α υπάρχεις και μετά . Αυτοί θα χάσουν αν δεν σε βγάλουν . Είσαι ο μόνος που θα τα βάλει και με το Θεό αν χρειαστεί για το καλό του τόπου . Κι όποιος έχει αμφιβολίες ας ρωτήσει λίγο τα παιδιά που δούλεψαν μαζί σου . Το καλύτερο αφεντικό στην ζωή μου . Άνοιξε πάλι το Αλαντίν να γίνει χαμός ψηλε !!!

    • Μάγκας ήτανε . Εσύ δεν το κατάλαβες ακόμη αγόρι μου .. αυτός τουλάχιστον έχει τα κοτσια να κατέβει . Εσύ που είσαι εδώ για να σχολιάζεις δεν μας είπες ?? Κατέβηκες καμιά φορά σε εκλογές γενικότερα ? Η μήπως είσαι από αυτούς τους χλιδατους καναπεδακιδες που δεν γουστάρουν κανένα και ασχολούνται με όλους ?? Άντε να σας δούμε . Καλεντηριαδη μαζί σου αγόρι μου …

  • Καλεντηριαδη επειδή διαβάζω όλα αυτά ένα θα σου πω . Θα έχεις την ψήφο μου μόνο και μόνο να σε δω ποιος είσαι …

  • Λοιπόν πάμε απ’ την αρχή . Νέους δεν θέλετε ? Νέος είναι . Ελεύθερους επαγγελματίες δεν θέλατε ? Ελεύθερος επαγγελματίας είναι . Παιδί της αγοράς δεν ακούμε όλοι μέρα ότι θέλετε ? Παιδί της αγοράς είναι . Αχρωματιστο και ακομματιστο δνε θέλατε ? Και τέτοιος είναι . Ας δούμε λοιπόν κι έναν τέτοιο . Άλλωστε είναι νέος και αν θα καεί γρήγορα αν κάνει ότι κάνανε οι άλλοι . Άντε να τον δούμε . Εμένα πάντως με όσα διαβάζω Μ αρέσει . Μάλλον κάποιος ενοχλείτε . Καλεντηριαδη έχεις τους σταυρούς της οικογένειας μου στην Λευκοπηγή . Δεν ήμαστε πολλοί αλλά εύχομαι να είσαι ότι παρουσιάζεις μέχρι τώρα . Καλή επιτυχία ..

  • Συγχαρητήρια Λάζο . Ο Καλεντηριαδης είμαι αγωνιστής και παιδί της αγοράς . Πολύ καλή επιλογή . Με κάνα δυο τρεις καλές μεταγραφές ακόμη και πήραμε τον Δήμο . Τουλάχιστον ας δοκιμάσουμε και κάναν άλλο . Καλή επιτυχία αγόρι μου .

  • Καλή επιτυχία ρε Άρχοντα . Εύχομαι να πας καταπληκτικά γιατί μόνο εσύ μπορείς να τους βάλεις τα γυαλιά …

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.