Με τον Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέκο Καχριμάνη και τον Δήμαρχο Μετσοβου Κώστα Τζαφέα στην πλατεία της Εράτυρας συναντήθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών (Φωτογραφίες)

11 Φεβρουαρίου 2017
19:50

Με τον Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέκο Καχριμάνη και τον Δήμαρχο Μετσοβου Κώστα Τζαφέα στην πλατεία της Εράτυρας συναντήθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών, Ε. Σημανδράκος, βιώνοντας στιγμές θρησκευτικής και λαϊκής παράδοσης, κατά τη χειροτονία του Πάτερα Δημητρίου από την Χρυσοβιτσα Ιωαννίνων.

8 σχόλια

  • Αυτό είναι νέο βρε παιδιά; Είχαν καμιά σύσκεψη, ανακοίνωσαν κάτι; Το γεγονός ήταν η χειροτονία και μόνο αυτό.
    Σε κανά δυο χρόνια που θα γυρίσει ξανά στην ΑΝΚΟ θα τα πούμε.

  • ”Με τον Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέκο Καχριμάνη και τον Δήμαρχο Μετσοβου Κώστα Τζαφέα στην πλατεία της Εράτυρας συναντήθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών, Ε. Σημανδράκος”
    Αυτή είναι είδηση!!!!!!!!
    Ρε Σημανδράκο τόσο πολύ γοητεύεσαι με την καρέκλα της εξουσίας;
    Στις άλλες εκλογές θα πάθεις πατατράκ μ αυτά που κάνεις στα Γρεβενά και όχι μόνο.
    Έκατσες στην περιστρεφόμενη καρέκλα της εξουσίας και έπαθες…ίλιγγο!!!
    Πρόσεξε τους συμβούλους σου μεσα και έξω από το γραφείο σου…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.