Αγωνιστική υποδοχή, από το Σωματείο Εργατοτεχνιτών και Εργαζομένων στην Ενέργεια, στον πρόεδρο της ΔΕΗ

11 Φεβρουαρίου 2017
19:15
Κανένα σχόλιο

Αγωνιστική υποδοχή οργάνωσε το Σωματείο Εργατοτεχνιτών και Εργαζομένων στην Ενέργεια στο πρόεδρο της ΔΕΗ κατά τη παρουσία του στο Ξενοδοχείο Πεντελίδης την Παρασκευή 10/2 στη σύσκεψη που είχε οργανωθεί με την παρουσία συνδικαλιστών της περιοχής. Το σύνθημα «απλήρωτη δουλειά σακάτηδες εργάτες, έτσι πλουτίζουν οι κεφαλαιοκράτες» που ακούστηκε στη κινητοποίηση ήρθε να δηλώσει ότι δεν υπάρχουν κοινά συμφέροντα των εργαζομένων με την εργοδοσία.

Η απλήρωτη δουλειά για μήνες στις εργολαβίες, οι μισθοί πείνας στους εργολαβικούς , τους οκταμηνίτες και νέους του τακτικού προσωπικού, η μεγάλη μείωση μισθών σε όλο το προσωπικό (που αγγίζει το 50%), η εντατικοποίηση λόγω έλλειψης προσωπικού, οι ελλείψεις σε μέτρα υγιεινής και ασφάλειας, τα ατυχήματα, οι ασθένειες, ο εγκλωβισμός παλιών συναδέλφων σε ανθυγιεινή εργασία σε προχωρημένη ηλικία λόγω συντάξεων πείνας, είναι ένα μέρος της λίστας της βάρβαρης πραγματικότητας που βιώνουμε και στην οποία δεν αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της ΔΕΗ Α.Ε στην περιοχή μας.

Τα επιχειρηματικά σχέδια της ΔΕΗ Α.Ε για διατήρηση της κερδοφορίας της μέσα στον ανταγωνισμό με αλλά μονοπώλια, ξέρουμε ότι θα υλοποιηθούν στις πλάτες των εργαζομένων και του λαού . Με νέες μειώσεις μισθών, περιορισμό του κόστους με συνέπεια στην ασφάλεια, με ποιο ακριβή ενέργεια για τα εργατικά-λαικά νοικοκυριά κ.α. Δεν έχουμε κοινά οράματα με την εργοδοσία.

Αντιπροσωπεία του σωματείου κατέθεσε το παρακάτω υπόμνημα στον κ.Παναγιωτάκη.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.