Την αντίθεσή του στο κλείσιμο του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στο Τσοτύλι εξέφρασε το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Βοΐου

28 Δεκεμβρίου 2018
18:32

 

Την αντίθεσή του στο κλείσιμο του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στο Τσοτύλι εξέφρασε το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Βοΐου στην συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή.  Η Δημοτική Αρχή αποφάσισε να μεταβεί αντιπροσωπεία στην Αθήνα ζητώντας τη διατήρησή του. Το χαρτοφυλάκιο αναμένεται να μεταφερθεί στην Καστοριά κάτι που επίσης δεν είναι αποδεκτό αφού οι κάτοικοι θα πρέπει να πηγαίνουν εκτός Δήμου Βοΐου για να εξυπηρετηθούν. Υπήρξε πρόταση σε περίπτωση που δεν αλλάξει κάτι να γίνει πρόταση για μεταφορά στη Σιάτιστα, όπου παραμένει το μοναδικό υποκατάστημα στο Βόιο.

sierafm.gr

 

7 σχόλια

  • Την ώρα που σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες οι τράπεζες λειτουργούν απογεύματα και σαββατοκύριακα, στην Ελλάδα κλείνουν υποκαταστήματα υποχρεώνοντας τους πολίτες σε επιπλέον ταλαιπωρία.

  • Δήμαρχε σε πήραν σβαρνα το μοναδικό που κανείς είναι να εκφράζεις την αντίθεση σου … Χρειάζεται αγωνας και αντίδραση στην Αθήνα και στους υπεύθυνους …Από ψηφίσματα χορτάσαμε

  • καλυτερα δεν τα κλεινετε ολα αφου δεν ενδιαφερονται απο το Δ. συμβουλιο να παραμεινουν ως εχουν , ποια Σιατιστα & ποια καστορια θα μεινουμε μονοι αφου δεν κανετε τις κινησεις καθως πρεπει να παραμεινουνε τραπεζες αυτες ειναι οι τελευταιες και δεν γινετε να κρατηθουν γιατι ενδιαφερον ειναι αλλα πραγματα δεν σκεφτονται τον καθεναν αν μπορει να παει σε αλλο μερος και θα ειναι 3 μερες μεχρι να εξυπηρετηθει απο υπαλληλο τραπεζας. μονο στο βο’ι’ο γινονται αυτα κακη διαχειρηση Δ. συμβουλιο μετα μενουμε εμεις να μετακομισουμε σε αλλον νομο ξενο κρατος αφου θα εχουμε τους μεταναστες εδω αυτοι εχουνε αξια. και οχι εμεις .

  • Που είσαι Παναγιώτα …λένε οι πάντες πλέον !!!!! Ας πρόσεχαν όμως ….Η ψήφος είναι σαν την σφαίρα …. αν φύγει δε γυρίζει !!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.