Ομόφωνη, με υπογραφές απαίτηση των Νεραϊδιωτών, για την άμεση συζήτηση και υπερψήφιση, από το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού, της Μελέτης της Οικιστικής Αναβάθμισης της Νεράιδας

30 Δεκεμβρίου 2018
09:49

Ομόφωνη με υπογραφές απαίτηση των Νεραϊδιωτών για την άμεση συζήτηση και υπερψήφιση, από το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού, της Μελέτης της Οικιστικής Αναβάθμισης της Νεράιδα. Στην χθεσινή γενική συνέλευση έγινε η παρουσίαση της Μελέτης της Οικιστικής Αναβάθμισης της Νεράιδας από στελέχη της ΑΝΚΟ, κου Αμανατίδη, της κας Καραδαλή και κας Γκετεχτέ, τους ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ από καρδιάς.

Οι εκπρόσωποι της ΑΝΚΟ δέχτηκαν πάρα πολλά ερωτήματα, οι οποίοι με υπομονή διευκρίνισαν και απάντησαν με κάθε λεπτομέρεια, έτσι ώστε να γίνει κατανοητή η μελέτη από όλους. Δεν μπορώ όμως να μην αναφερθώ στην αποχή (σαμποτάρισμα, αποδεχόμενοι το “σύρμα” που έπεσε από τον γνωστό χωριανό μου Δημοτικό Σύμβουλο) ορισμένων επιχειρηματιών, οι οποίοι σε προηγούμενη συνάντησή μας στηριζόμενοι σε λανθασμένες πληροφορίες απέρριπταν την μελέτη.

Θέλω επίσης να εκφράσω την ΕΥΑΡΕΣΚΕΙΑ μου στο Δημοτικό Σύμβουλο κ. Νικόλαο Τέτο για την παρουσία του και το ενδιαφέρον του, επίσης στον κ. Βασίλειο Κωνσταντόπουλο και στους χωριανούς μου Δημοτικούς Συμβούλους κα Δέσποινα Ιωαννίδου και κ. Μιχάλη Παπαδόπουλο (ο κ. Πολυδεύκης Λιάκος παρευρίσκονταν σε προηγούμενη Γενική Συνέλευση).

Ξενοφών Βαΐζογλου

Πρόεδρος Τ.Κ. Νεράιδας

 

5 σχόλια

  • Είχατε όμορφη περιμετρική πλατεία να αναπτύξετε και αντί αυτού χτίσατε ολόκληρους τοίχους μεταξύ σας ώστε να μην βλέπετε ο ένας τον άλλο! Τωρα βάλατε μυαλό και ζητάτε αναβάθμιση ποτέ δεν ειναι αργά βέβαια..

  • Η Νεράιδα έχει αναξιοποίητη όλη την πλευρά προς την λίμνη στην βόρεια πλευρά όπως πάμε για Ίμερα όπου το ανάγλυφο είναι πιο ήπιο. Εκεί μπορούν να δοθούν οικόπεδα αλλά το θέλουν οι μαγαζάτορες που μπορεί να χάσουν την αποκλειστικότητα;
    Υ.Σ.
    Στο υφιστάμενο σχέδιο, ξέρει ο κόσμος ότι όλες οι “αυλές” των μαγαζιών είναι δρόμος;(!!!!)

  • Ακολουθούσαμε την πεπατημένη να χαλάμε πλατείες και στην συνέχεια να τις ξανακάνουμε.
    Η μελέτη προτείνει παρεμβάσεις από την διασταύρωση Νεράιδας μέχρι και εντός του οικισμού(εκτός της πλατείας, ίσως χρειαστεί αργότερα μια πολύ μικρή παρέμβαση στο πάρκο της εκκλησίας), η κύρια παρέμβαση θα γίνει στην πρώτη εικόνα που αντικρίζει ο επισκέπτης στην αλάνα του σχολείου, με θέσεις στάθμευσης και θέσεις θέασης.
    Στόχος της μελέτης είναι να γίνει η Νεράιδα ένα πραγματικό τουριστικό χωριό.
    Καλή Χρονιά να έχετε

  • Θα έρθω και θα απαντήσω στο πρώτο σχόλιο που σωστά το θέτει ο ανώνυμος, όταν περιμετρικά του οικισμού της Νεράιδας παράνομα και δίχως καμία άδεια από μηχανικό έγιναν επεκτάσεις των καταστημάτων ακανόνιστα και ακαλαίσθητα από όλους.
    Εδώ θα μπορούσε από την αρχή να γίνει ένας περιμετρικά με τα καταστήματα δρόμος-πεζόδρομος γιατί το μοναδικό μέρος για να βλέπουν οι επισκέπτες είναι η πλατεία (τις περισσότερες φορές παίζουν τα ελάχιστα παιδιά ποδόσφαιρο) η να μπαίνουν στα καταστήματά τους για να απολαμβάνουν την λίμνη και την γέφυρα.
    Αλήθεια σε όλες αυτές τις παράνομες επεκτάσεις πλήρωσε κανένας;

  • Χαχαχαχαχα που ξέρεις εσύ ότι όλα είναι παράνομα σε ενόχλησε το δημοσίευμα και γράφεις αρλούμπες και μάλιστα επιλεκτικά διαλέγεις την κορυφή και δεν λες κουβέντα για πιο κάτω δίπλα στο λιμάνι τι γίνεται

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.