kozan.gr: Γεμάτη η αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Πτολεμαΐδας, το βράδυ της Κυριακής 30/12, στην εορταστική συναυλία της Φιλαρμονικής του Δήμου Εορδαίας «Αριστοτέλης» (Φωτογραφίες & Βίντεο)

30 Δεκεμβρίου 2018
21:04

 

Στη γεμάτη αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Πτολεμαΐδας πραγματοποιήθηκε η εορταστική συναυλία από την Φιλαρμονική του Δήμου Εορδαίας «Αριστοτέλης» το βράδυ της Κυριακής 30 Δεκεμβρίου. Δείτε φωτογραφίες και βίντεο που μας έστειλε ο Γ. Κατσανίκος.

 

 

Ένα σχόλιο

  • Πρωτα απο ολα να συγχαρουμε ολα τα μελη της φιλαρμονικης μας για την υπεροχη βραδια που μας χαρησαν.
    Τον μαεστρο και τα παιδια που εδωσαν τον καλυτερο τους εαυτο.
    Μακαρι να μπορουσαμε να πουμε το ιδιο και για τους υπευθυνους απο τον δημο.
    Για αλλη μια φορα απουσιαζε τοσο ο δημαρχος οσο και η προεδρος του ΚΟΙΠΑΠ.
    Ειδαμε ολοι να στηνονται φωτα και μικροφωνα την τελευταια στιγμη, κι αυτο γιατι τα μεν φωτα δεν υπαρχουν στην σκηνη του πνευματικου και τα δε μικροφωνα ηταν κλειδωμενα στο γραφειο της γραμματειας, η οποια δεν υπαρχει οταν γινεται καποια εκδηλωση στο πνευματικο κεντρο του δημου!
    Με ποια λογικη?
    Μαθαμε εκ των υστερων οτι ουτε καρεκλες δεν υπηρχαν και οτι αυτες που χρησιμοποιηθηκαν ηταν δανεικες. Καλυτερα ετσι γιατι στην εκδηλωση του ωδειου τα πραγματα ηταν πολυ χειροτερα.
    Διακοσμηση μηδεν γιατι δεν διατεθηκε ουτε ενα ευρω για αυτον τον σκοπο.
    Το χειροτερο ομως ολων για μενα ηταν το γεγονος οτι συνειδητοποιησαμε οτι η οργανωση της εκδηλωσης εγινε απο τον συλλογο της φιλαρμονικης, ο οποιος μαλιστα ζητησε την βοηθεια του κοσμου για να ενισχυθει οικονομικα η φιλαρμονικη μας (βλεπε τελευταια φωτο)
    Ηθελα να ηξερα ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΕΛΙΚΑ???

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.